Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Lalatovic odrzao cas fudbala Stankovicu

Duarte isuse

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Jel moze ova Zvezda da nakanta nekog, a ne sve neke kilave utakmice. Ajde dto primis 2 gola, no da das 1 je bas smehotresno.

Nepisano je pravilo da kad god Terzic da intervju za neki domaci medij, gde se puva i omalovazava sve ostale klubove u domacoj ligi, Zvezda na prvoj sledecoj utakmici popije samarcinu.

Inace Zvezdina igra prakticno ne postoji vec neko vreme. Stankovic gubi konce i kritikuje odnos igraca prema klubu, ali on je trener i on treba da usmeri igrace i igru u dobrom pravcu.

Igracima i strucnom stabu ne treba nista zameriti, mislima su vec u finalu utakmice za naslov pobednika kupa i cuvali su se za nju .

Jbt, ovaj Lalatov NP ne moze da se sastavi sa igrom poslednjih 10ak kola, 8 utakmica bez pobede.. bice da "nasi" jedva cekaju kraj sezone i da ce biti bas dosta odlazaka

Edited by John Dies at the End

Stanković je posle poraza od Novog Pazara izjavio nešto tipa da neki nisu za Zvezdu.

Moja pitanja su:

1. Na koga je mislio?

2. Kako su uspeli da zaključe posle nekoliko meseci da ovaj mali iz Surdulice nema pojma? Ili aj da postavim drugačije pitanje. Šta su oni u njemu videli prethodno a što se ispostavilo da ovaj mali nema?

1 hour ago, JPM said:

Kako su uspeli da zaključe posle nekoliko meseci da ovaj mali iz Surdulice nema pojma? Ili aj da postavim drugačije pitanje. Šta su oni u njemu videli prethodno a što se ispostavilo da ovaj mali nema?

Poslovna prilika. Iz ugla Surdulice, niko im nikada ne bi ponudio 4+ miliona za igraca. Iz ugla Zvezde, aj da damo 2, ima neki potencijal, pa mozda dodatno napreduje i dobije se nesto vise, sto igracki, sto u buducoj prodaji. Ako ne, neko ce ponuditi (da uzmemo da je tacno ovo za Plzen) kintu za njega odmah, probali smo, low risk, pa posle 6 meseci otplatili tih 2 i dobili jos toliko.

1 minute ago, Segundo said:

Poslovna prilika. Iz ugla Surdulice, niko im nikada ne bi ponudio 4+ miliona za igraca. Iz ugla Zvezde, aj da damo 2, ima neki potencijal, pa mozda dodatno napreduje i dobije se nesto vise, sto igracki, sto u buducoj prodaji. Ako ne, neko ce ponuditi (da uzmemo da je tacno ovo za Plzen) kintu za njega odmah, probali smo, low risk, pa posle 6 meseci otplatili tih 2 i dobili jos toliko.

A što bi Plzen sad ponudio te veće pare ako je Zvezda spremna da ga proda nakon polusezone? I to polusezone u kojoj malte ne nije ni igrao. U tim slučajevima igračima pada vrednost, ne raste.

Mislim, ok, kapiram ja tebe, to bih i ja uradio da mogu, ali ja stvarno ne vidimo logiku da neko tek tako sad toliko plati. Cenim da je to priča za javnost. Ako izvučemo istu kintu, dobro će biti.

24 minutes ago, JPM said:

A što bi Plzen sad ponudio te veće pare ako je Zvezda spremna da ga proda nakon polusezone? I to polusezone u kojoj malte ne nije ni igrao. U tim slučajevima igračima pada vrednost, ne raste.

Mislim, ok, kapiram ja tebe, to bih i ja uradio da mogu, ali ja stvarno ne vidimo logiku da neko tek tako sad toliko plati. Cenim da je to priča za javnost. Ako izvučemo istu kintu, dobro će biti.

Zato sam se i ogradio kada sam napisao da uzmemo da je tacno ovo za Plzen.

Who knows, mozda su ga pratili i ranije, mozda su spremni da ponude toliko, ali to svakako nece niko ponuditi ekipi iz sredine ili donjeg dela tabele srpske lige.

Ovusu ima svoje kvalitete, neko je spreman da proba i rizukuje sa njim. Pokusala je i Zvezda na neki nacin.

A ta neka druga ekipa koja ga je pratila vise nema mogucnost da ga uzme za 2m + procente, jer je zavrsio u ekipi koja nije Surdulica, vec stalni ucesnik evro takmicenja i na ok je glasu po prodaji mladih igraca, ali kod njih sada kosta vise.

Edited by Segundo

Ja i dalje mislim da Ovusu ima kvalitete i da je bezveze prodavati ga, to jest da je veoma bezobrazno to sto radimo kao klub. Ali dobro.

Vise licimo na preprodavce mesa nego na klub.

Nece se export import nacin rada tek tako ugasiti. Od gomile mladih koji dolaze u Zvezdu sto kao klinci, sto kao igraci od 18,19 koji su vec igrali seniorski fudbal, neko ce isplivati, igrati i ovde neko vreme i otici za ozbiljan novac.. Neki drugi ce otici bez veceg traga, ali ce se ipak zaraditi na njima manje ili vise.

Poslace ga godinu dana u OFK i tako za bolje nije.

53 minutes ago, Milosh76 said:

Poslace ga godinu dana u OFK i tako za bolje nije.

Meni se negde čini da je Terza trenutno više zainteresovan za OFK nego za Zvezdu. Negde ga i razumem. Dovoljno je pametan da zna da bi ovo bio idealan momenat da prebegne na Karaburmu pre nego što sva sranja krenu, ali jbg; dala baba dinar da uđe u kolo, sad bi dala sto da izađe

21 minutes ago, April said:

dala baba dinar da uđe u kolo, sad bi dala sto da izađe

Ima i ona izreka "ne kune majka sina sto se kocka, nego sto se vadi"

Viktorija Plzen je razvojni klub. Imaju veoma dobru fudbalsku skolu (VP fudbalska akademija). Vrlo je moguce da oni u Ovusuu vide talenta koji moze da se razvije u igraca koga bi kasnije mogli da prodaju za vece pare od onih kojim su ga kupili. Zvezda, s druge strane, je klub koji juri rezultate a ne razvija igrace. Zvezda u svojoj fudbalskoj skoli produkuje talente koje odmah prodaje cim se za to ukaze dobra finansijska ponuda. Zvezda poslednjih decenija nije stvorila ni jednog fudbalera, iako je iz njene skole izaslo mnogo talentovanih momaka. Razvoj tih momaka u fudbalere je prepustila drugim klubovima.

Edited by Dimitrije

4 hours ago, Dimitrije said:

Viktorija Plzen je razvojni klub. Imaju veoma dobru fudbalsku skolu (VP fudbalska akademija). Vrlo je moguce da oni u Ovusuu vide talenta koji moze da se razvije u igraca koga bi kasnije mogli da prodaju za vece pare od onih kojim su ga kupili. Zvezda, s druge strane, je klub koji juri rezultate a ne razvija igrace. Zvezda u svojoj fudbalskoj skoli produkuje talente koje odmah prodaje cim se za to ukaze dobra finansijska ponuda. Zvezda poslednjih decenija nije stvorila ni jednog fudbalera, iako je iz njene skole izaslo mnogo talentovanih momaka. Razvoj tih momaka u fudbalere je prepustila drugim klubovima.

Tako je, Zvezda nije u potpunosti napravila igraca, a jedan od razloga je sto ako imalo valja, ima potencijala za visi nivo, odmah ide dalje. Mozda bi nekada I mogla da zadrzi i rizikuje npr. jos godinu dana, ali to se gotovo nikada ne desi ukoliko neko zagrize za igraca i posalje dobru ponudu. Voleo bih da Kostov bude tu bar jos jednu sezonu, ali da se ne lazemo, kako je to moguce ako neko sada po najavama posalje 15,20 miliona tesku ponudu? Ja iskreno tu ne vidim mogucnost da se nesto promeni, nevezano za politiku uprave kluba, ne verujem ni da bi sami igraci imali zelju da se zadrzavaju duze ukoliko im se pruzi prilika da idu dalje i potencijalno se razviju vise nego ovde.

Sto se tice Češke, verujem Vam od reci do reci, znam da ste upoznati sto sa zivotom tamo, sto sa fudbalskim prilikama. Bez imalo ironije, mozete li da nabrojite nekoliko igraca koje je Plzen razvio, napravio nesto ozbiljnije od njih i po kojim cenama su otisli dalje i gde? Kazem da je bez ironije, jer zaista ne pratim niti češki fudbal, a iskreno ni iz reprezentacije ne znam bas mnogo imena.

Edited by Segundo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.