Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

The Champions Win GIF by Queen

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Vrlo neozbiljna liga, verovatno ni u top 40 u Evropi

Mi smo prosek i sasvim zasluzeno van LS, a ovde se zajebavamo kad god nismo umorni od kupa UEFA

Voleo bih da pokusamo da osvojimo Ligu Konferencije dok jos postojimo i mi i svet i takmicenje

Edited by Ratamahatta

8 minutes ago, sigurnost said:

Na koju foru se Parzizan bori za drugo mesto?

Vojvodina je bolji tim, ali imaju Tanjgu koji je dunster plus i sklon nepotizmu.

Ne znam koliko vaše prefinjene oči vide, možda ste i pisali o tome, ali(nezavisno od protivnika) Rade Krunić je brutalan igrač.

I golman i levi bek.

Mateus, Krunic su najbolji ove sezone uz Kostova, a statisticki i Katai.

Gledo sam samo evropske tekme i derbije, standard + sam gledo onu tekmu kad su gadjali Stojka i Vojvodinu na Marakani

Jedino su oni s Gibraltara slabiji bili od domacih protivnika. Od Leha pa nadalje svi bi redom karali i Tanjgu i Blagoja i sve ostale, cak i Sturm i Malme su muski rivali

Katai je i na svoj najbolji dan imo pluca prepelice, on sad s 35 godina nadtrcava klince ovde po selima, to je tragicno

Mateus je najbolji golman Zvezde otkad je fudbal u boji

Rade je odlican ove sezone, prosle je bio kurton

Elsnik je isto odigrao neke super tekme, dosta dobrih pasova iz dubine je imao poput ovog danas. Jebe ga sto je spor k'o Fejsa, zato i jeste ovde. Inace izuzetna tehnika, prekid i pregled

Kostov mi se najvise svidja sto igra kao da ima 27, ne 17. Nista se ne boji i uvek tera napred - ako odabere pravi klub napolju gde ce dobiti sansu da se razvija i igra - boze zdravlja za jedno 5 godina ce biti glavni u repstaciji i ispadace u grupi svakog drugog leta

Oba leva beka su odlicni napred, Seola desno ce biti strasno tesko zameniti - nas najbolji desni bek posle Radinovica

Ostali su onako - bzvz i prosecni igraci, taman za Ligu Evrope. Imamo rezultate u skladu s kvalitetom, mozda cak i iznad.

Iscedili su i Caci 1 jesenas i Caci 2 proletos sve iz ekipe sto je moglo

Edited by Ratamahatta

Svaka cast na pobedi i u vecem delu meca solidnoj igri. Partizan je trenutno nedorastao za vise, ono sto me plasi je trio fantastiko na stoperu kada dodju evropske avanture.

Edited by Arthur Kirkland

Ako cemo s Arnautom i Kataijem opet da napadamo LS, bolje da se uzdamo u Djer, Cerkasi i koga jos

1 hour ago, Milosh76 said:

Mateus, Krunic su najbolji ove sezone uz Kostova, a statisticki i Katai.

Kostov mi je toliko dobar da sam ga nekako i preskočio. Mnooogo bolji za moderni fudbal od Maksimovića, ako ćemo već svima draga poređenja D

A pri tome mi je i Maksimović igrač za neki osrednji tim liga petice što uopšte nije loše, e to govori šta mislim o dometima Kostova...

Edited by Milošica

Mislim da je Maksimović tehnički prefinjeniji dok je Kostov fizička sila. Kad bi se spojili u jednog dobio bi se idealan igrač.

Btw Avdić izdominirao. Habemus levog beka, prvog posle Kolarova.

Edited by Nikodije

Ko je taj Habemus

Splavarov je najizvikaniji igrac ikada

Bio je gori od vecine igraca u repstaciji redovno, sta je sve sjebo...

Drago je bio zadnji dobar bek

1 hour ago, Ratamahatta said:

Vrlo neozbiljna liga, verovatno ni u top 40 u Evropi

Mi smo prosek i sasvim zasluzeno van LS, a ovde se zajebavamo kad god nismo umorni od kupa UEFA

Voleo bih da pokusamo da osvojimo Ligu Konferencije dok jos postojimo i mi i svet i takmicenje

Који нам је коефицијент лиге? 41 у Јевропи?

Oduzmi Zvezdine poene i racunaj

Да одузмемо ПСЖ па да рачунамо, Бајерн па да рачунамо, Реал и Барселону. То је потпуно бесмислена методологија.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.