Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Enem je bio kriminalan u duelima sinoć, prvi put da sam ozbiljno obratio pažnju na njega. Sve kao izgleda jak, prodoran, a u stvari mrtva patka. Čim je Arnautović prepustio njemu ulogu mi više ništa nismo stvorili iz poseda, jesmo na polukontru ali je i to bilo mlako.

Za sledeću sezonu ako se ne dovedu krila na obe strane, ne mora ni da igramo Evropu, spori smo, tehnički nepismeni u špicu. Katai i dalje tatko sa 35 godina života. Arnautović u 37 godina bogotac za Enema.

Šta se desilo sa onim Babikom? Nestao čovek. Vidim da se pominje da će da ga prodajemo, ali je baš razočaranje da bar nešto nije mogao da odigra.

Eraković se nakon onog strašnog kiksa probudio, igrao znatno bolje i angažovanije, ali je na boku neupotrebljiv i te eksperimente stvarno moramo da batalimo više.

Vojvodina izvela jedan korner dobro i imala sreće kod drugog gola. Sem toga potpuna dominacija Zvezde, istina u većem delu utakmice jalova. Vidim da se Tanjga žali da je pokraden. Jel rekao barem gde je pokraden? Sudija sasvim korektno odradio posao u jednoj velikoj tenziji atipičnoj za naš fudbal.

Ukratko, tempo sjajan, kvalitet vrlo upitan, ali dobro, tako je izgledala Premier liga u predvengerovskoj fazi, pa se niko nije žalio.

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Katai i Arnaut su vrh igraci. Za futsal

Erak deluje duplo sporiji nego kad je prosli put bio ovde, sad mi je jasno otkud opet ovde

Jesu za futsal, ali i kao takvi su nešto najbolje što mi trenutno imamo, uz Mirka koji je povređen i Vasilija koji je igrao van pozicije svoje. Ovo ostalo je mrak.

U Vojvodini starteri 4 igrača koji kod nas nisu imali mesta pre "prihoda od 100 miliona godišnje"

Terzić dr Zvezdan i ekipa otimaju lovu, na boga ne misle.

Hm... sta ja znam, ja sam sinoc bas bio zadovoljan onime sto sam gledao. U poslednjih bar 15 godina nisam gledao bolju utkamicu izmedju srpskih timova. Tempo u kome se igrala utakmica je nesto sto ja ne pamtim da sam gledao na nasim livadama. Vojvodina je probala i uspela da igra fudbal protiv nas, koristili su prednosti koje imaju (brza krila) i bez obzira na 0-2 na poluvrmenu meni je utakmica bila sjajna. Na kraju ih je tempo i ubio, jer su prosto prvi crkli i onda se skroy zabunkerisali ali meni ni to nije pokvarilo utisak jer je borbenost bila na max kod obe ekipe. Na kraju smo videli bukvalno sve sto fudbal moze da pruzi. Ne bih se slozio da nije bilo kvaliteta samo sto on jeste bio orocen snagom koja je na kraju svima nestala.

Onakav pristup Vojvodine i rani gol Vojvodine nas je prilicno zbunio. Nismo ocigledno ocekivali njihov presing po celom terenu od prvog minuta, pa je trebalo malo vremena da se priviknemo. Nedostatak brzih krila nam je ogroman problem i to je glavni alarm za prelazni rok. Minimum 2 krila su nam potrebna (ja se iskreno nadam da one vesti kako je Bukari slobodan nisu procerdane i da su ga vec potpisali - nemam nikakav info samo se nadam). Elsnik je bio dobro markiran, Krunic koji je zaspao kod prvog gola je pokusavao da uhvati ritam, a jedini ko nas je vukao ko mazga je Seol. U drugom delu mu se prikljucio i Tinkizijan i kad se podvuce crta sta su njih dvojica pretrcali i uradili nemam nikakvu dilemu da su najzasluzniji za ovaj trofej.

Arnautovic je lik koji izgleda nezaintresovano i prepotentno kad god ga pogledas. Promasi zicer kakav ne bi smeo ni za 3 zivota. A sa druge strane toliko lako ubrza nasu igru onim vrhunskim loptama koje deli kad je okrenut ledjima da je prosto uzivanje videti nekoga ko tako nesto vidi, zna i moze... Iskreno nisam prezadovoljan njegovom sezonom, previse zicera masi za igraca tog kvaliteta, ali klasa se prosto vidi.

Generalno smo ih davili ko zmija zabu, na kraju smo ih i udavili. Mi jesmo bili bas dominantni u odnosu na konkurenciju u domacoj ligi, ali bice dosta posla na leto da se dovedu kvalitetni igraci, jer bas dosta rupa ima.

Sudjenje je bilo sjajno. Bas teska utakmica za sudjenje, sa puno kontakta, nervoze, prigovora, a sudija lagan i moze da se kaze bez greske. Par situacija o kojima bi i moglo da se prica su mogle i ovako i onako, ali isti kriterijum tokom cele utakmice, kapa dole i za njega.

Ocekivao sam neku random JSL utakmicu, a dobili smo nesto skroz drugacije...

Naša liga treba da ima 10 timova maksimalno i da se igra četvorokružno. Samo tako može da se koncentriše kvalitet.

Da mi imamo barem 10 ovakvih utakmica po sezoni to bi odmah bio benefit za evropske utakmice.

6 hours ago, Ratamahatta said:

Gledo sam hajlajce, njihov gosa uopste nije los

ovo moze da se kaže posle skoro svake naše utakmice

Rosic je (malo) iznad JSL proseka, zna da bljesne kao juce, ali takodje zna da ima lose utakmice i reakcije u kontinuitetu.

Ali za one provokacije i dziberisanje u penal seriji je morao da bude opomenut i sankcionisan zutim kartonom, za pocetak.

Losa postavka i izbor igraca od strane DS juce, pojedinacni kvalitet , bolja fizička pripremljenost, i naravno iskustvo pojedinih igraca doneli izjednacenje.

Ja bih rekao da je ono juce trenutno nas najjaci sastav. Postavka sama po sebi nije dobra jer ne sadrzi brza krila, ali takvih i nemamo. Doduse, imamo Ovusua, ali njegovi nastupi su ovog proleca bili prilicno neubedljivi.

Moga je da ubaci eventualno Ucenu umesto Erakovica, ali manje vise to je to sto imamo. KAda smo gubili na poluvremenu, sem Enema nije mi padalo ni jedno ime koje bi moglo da udje i donese preokret... tako da mislim da izbor postave nije bio problematican, koliko nismo uspeli da zaustavimo njihova brza krilaq koja su dosta ulazila u sredinu, jer im je bilo lakse da pretrce sporije stopere i vezni red, nego Seola i Tinkizijana.

Nas je taj rani gol u kombinaciji sa visokim presingom malo presekao sto se vidi kroz veci broj nepreciznih pasova u nekim situacijama gde to nije bilo ocekivano. Kasniji neprecizni pasovi na obe strane su bili plod umora, ali na pocetku je iskljucivo plod dekoncetracije.

2 hours ago, Mogli said:

ja se iskreno nadam da one vesti kako je Bukari slobodan nisu procerdane i da su ga vec potpisali - nemam nikakav info samo se nadam

Nisam ga gledao od odlaska iz Zvezde, ali karijera mu je tekla tako sto ne igrao za izvesni Ostin 2 sezone, a onda otisao u Vidjev iz Lodja. Trebalo je da budu hit prvenstva, tj. oni su to planirali, najavljivali kule i gradove, titulu, a sada je pitanje da li ce opstati u ligi. Nakon 6,7 odigranih utakmica nakon dolaska, Bukari vise nije odigrao ni jednu. Pitanje je u kakvom je on stanju i da li je i od one brzine ostalo nesto, za neke druge parametre iskreno ne verujem da je podigao na visi nivo od mandata kod nas.

On 12. 5. 2026. at 16:24, Dimitrije said:

Iskreno, malo znam o ceskim klubovima. Pretpostavio sam na vest da se Viktorija zainteresovala za Ovusua da je u pitanju klub koji razvija igrace. Pretrazio sam na Guglu i pronasao da imaju razvojnu akademiju.

Али је битно да се рекне нешто за Дневник. hihi

Treba gledati igrače iz J.Koreje i Japana, mnogo zahvalni igrači verovatno ne i preskupi

2 Korejanca sto smo imali su veliki carevi

Posteniji odnos prema dresu od nasedece

Finale me je neodoljivo podsetilo na ono protiv Ofke na Jna pre 20 god.

0:2 pa 2:2, i na produzetke 4:2, ovamo Ziga i drustvo, tamo Kolarov&co.

35 minutes ago, Segundo said:

Nisam ga gledao od odlaska iz Zvezde, ali karijera mu je tekla tako sto ne igrao za izvesni Ostin 2 sezone, a onda otisao u Vidjev iz Lodja. Trebalo je da budu hit prvenstva, tj. oni su to planirali, najavljivali kule i gradove, titulu, a sada je pitanje da li ce opstati u ligi. Nakon 6,7 odigranih utakmica nakon dolaska, Bukari vise nije odigrao ni jednu. Pitanje je u kakvom je on stanju i da li je i od one brzine ostalo nesto, za neke druge parametre iskreno ne verujem da je podigao na visi nivo od mandata kod nas.

Nisam ga gledao ni ja. Otisao je u Ostin jer smo tako dobili najvise para. samo tu ima zackoljica oko toga kad je otisao i koliko sezona traje. On je u Ameriku stigao za opslednjih 11 kola. NIje igrao na prvoj utkamici kad je potpisao i na poslednjoj utakmici u prvenstvu. Sledece sezone je igrao na 33 od 34 utkamice. Ucinak nije bio kao kod nas svakako, ali to malo zavisi i od tima i uloge...

U Vidjev je presao na kraju januara 2026. Oni su u toku ove sezone promenili 4 trenera. On je doveden kao veliko pojacanja i igrao na prvih 5 utakmica. A onda je smenjen dotadasnji trener (Igor Jovicevic) a dosao je Aleksandar Vukovic koji g aje preselio na klupu i dao mu ukupno 16 minuta na preostalih 9 utkamica.

Ne moze se bas reci da je u stmoglavom padu, vise da u ovih pola godine nije imao srece sa izborom kluba i na kraju sa promenom trenera koji ga je doveo i novog koji ga nije hteo u timu.

Brzinu tesko da je izgubio, ima 27 godina, poznata smo mu sredina, fali nam pouzdano krilo koje je pre svega brzo... ja ne bih casa casio ) Ne vazi za neradnika, naprotiv, sa te strane je uvek bio ok, pa mislim da scenario Radonja nije u opticaju.

Ne treba zaboraviti ni da ga je upravo Stankovic doveo u Zvezdu, tj. da je dosao kada je Deki bio trener...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.