Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

1 hour ago, Dimitrije said:

Imamo dobrog rezervnog golmana ali verovatno ce i on da ode uskoro.

Dosta je on kiksao, kad se samo setim onih golova protiv Man Citija, posebno jedan je kroz usi primio, veoma nesiguran u istrcavanju.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
3 minutes ago, JPM said:

Dosta je on kiksao, kad se samo setim onih golova protiv Man Citija, posebno jedan je kroz usi primio, veoma nesiguran u istrcavanju.

Gde nadje bas tu utakmicu?lolol Jeste imao taj grozan kiks kod boksovanja ali je covek odbranio sedam ili osam skoro neodbranjivih situacija.

Just now, harper lee said:

Gde nadje bas tu utakmicu?lolol

Gde necu da se setim, napalio sam se kao majmun da ce pobedimo...

• Author
2 minutes ago, JPM said:

Gde necu da se setim, napalio sam se kao majmun da ce pobedimo...

Moja prva reakcija kad ga je Bukari metnuo je bila - gde ga dadosmo, samo cemo da ih naljutimo.lolol

sirotinjo i bogu si teska

Kada je Glazer dosao u Zvezdu i odigrao par takmicarskih utakmica, pomislio sam: Evo boljeg od Borjana. I bio je bolji, pre svega jer za razliku od Borjana, dobro je igrao nogom (i nije se udvarao Delijama). Posle povrede, nije se vratio u formu koju je imao pre povrede. Mateus je znacajno bolji golman od Glazera, ali ako bi Mateus otisao, ne bih imao protiv da Glazer ostane kao prvi golman.

Glazer je po meni na početku branio u rangu Mateusa, ali u jednom trenutku je bio verno otelotvorenje pojma uz teorije apsurda - serijski samoubica.

Skorz mi je nerealno da ode Mateus u Botafogo sem ako se Neto nije povredio.

Bio je Glazer bolji od Borjana do Benfike. Posle toga je izbusen sa svih strana, kriv je za gomilu golova u LS prosle godine. Ne zna se ko je bio gori, on, Spajic ili Krunic.

Djiga se siroma ziv pojo, na svakom usporenom cupa kosu, cupa travu i vristi u nebo

• Author
3 minutes ago, kralj said:

Glazer je po meni na početku branio u rangu Mateusa, ali u jednom trenutku je bio verno otelotvorenje pojma uz teorije apsurda - serijski samoubica.

Skorz mi je nerealno da ode Mateus u Botafogo sem ako se Neto nije povredio.

Nasi odmah spremili novi ugovor za svaki slucaj iako vec ima ugovor na 2+1, pretpostavljam da imaju nameru da mu pojacaju platu.

• Author
3 minutes ago, Ratamahatta said:

Bio je Glazer bolji od Borjana do Benfike. Posle toga je izbusen sa svih strana, kriv je za gomilu golova u LS prosle godine. Ne zna se ko je bio gori, on, Spajic ili Krunic.

Djiga se siroma ziv pojo, na svakom usporenom cupa kosu, cupa travu i vristi u nebo

Glazera je izbusila povreda koju je dugo vukao pa se vratio prerano i opet se povredio, skoro celu sezonu je propustio.

16 hours ago, samo_opusteno said:

Enema koji je gradjom i kretanjem slican Arnautu niko ne bi ubacio da igra prvu evropsku utakmicu u karijeri pre Marka da nije bio derbi za 3 dana.

Za Kataija moze da se diskutuje, protiv Selte je igrao od pocetka, ovo mozda ne bi jer je bilo u gostima kod francuske ekipe. Sada kad nema Lucica nema mnogo izbora, ne vidim tim bez njega.

Ja sam napisao da su Katai i Arnautović bili luksuz za tu utakmicu (zbirno). Arnautović je prvi špic, tu nema dileme, on fizički može da parira svim, ali je njegov radijus kretanja mnogo manji od Enemovog. Sa druge strane njegova mogućnost da zadrži loptu, preda je u for saigraču, je besprekorna. Enem ima strašnu fiziku, a Marko ima snagu i tehniku. Čovjek je kombinovao ono što mu je trebalo, Enem je izvršio odličan pritisak na štopere Lila, a ovi pozada su pokupili dosta dugih lopti. Kao lego, slažeš ono što ti se sviđa.

Opet nam stiže Entoni Tejlor u četvrtak

Juce i danas na vecini zabarskih medija pise da je Inter kaparisao Kostova za Inter sledeceg leta i da je transfer od 2 cifre.

• Popular Post

99 eura?

On 23. 2. 2026. at 15:44, Dimitrije said:

Kada je Glazer dosao u Zvezdu i odigrao par takmicarskih utakmica, pomislio sam: Evo boljeg od Borjana. I bio je bolji, pre svega jer za razliku od Borjana, dobro je igrao nogom (i nije se udvarao Delijama). Posle povrede, nije se vratio u formu koju je imao pre povrede. Mateus je znacajno bolji golman od Glazera, ali ako bi Mateus otisao, ne bih imao protiv da Glazer ostane kao prvi golman.

Јако је битно то што се Борјан удварао Делијама. То је кључно за одређивање тима.frust

Мени је Глазер био много бољи од легенде репрезентације Канаде, а онда сам ређе гледао Звезду. Матеуса само на посљедњих пар утакмица. Видим да га Драганче хвали као једног од понајбољих ако не и најбољег голмана у мом животном веку, а Драганче се у те ствари разуме. Ја сам сентиментално везан за Живана.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.