Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Eraković pliva li pliva

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, MeanM@ said:

Eraković pliva li pliva

Ovaj je zver.

Kaze Matic na rtsu Pardo ima ogromno iskustvo, a momak napunio 21 godinu pre neki dan, Lil mu drugi profesionalni klub

Rezultat i nije tako loš.

Zajebani su ovi

Stanković pronadjen zatečenim i iznenadjenim. Ae da vidimo sta zna i sta je video. Ovo je cista pobeda taktičke postavke trenera Lila

Užasna reakcija Rodriagaa kod gola. Ko da je izašao u pozorište da gleda kako ovaj meće gol.

Imao je Pardo i tamo par poteza umetnika, ali je bio skroz odsečen sam u špicu, sa Žiruom po krilu je drugi padež. Neverovatna tehnika u punom trku, solidna visina, dug korak i brz ko vetar.

Duarte je višak, može Maks da ga menja.

Dobar je Lil. Znali smo da su bolji od nas, ali da nisu u formi. Na zalost, po nas, poceli su da ulaze u formu. Ne znam kakav je bio plan, da igramo na nulu, da oni jurcju i da udju u nervozu, pa da negde u poslednjih pola sata utakmice zaigramo malo ofanzivnije. Ako je to bio plan, propao je kao protiv Pafosa u Beogradu. Brzo vodjstvo i pobeda.

1 minute ago, kralj said:

Imao je Pardo i tamo par poteza umetnika, ali je bio skroz odsečen sam u špicu, sa Žiruom po krilu je drugi padež. Neverovatna tehnika u punom trku, solidna visina, dug korak i brz ko vetar.

Nama treba kreativan igrac, da proturi pas kroz njihovu odbranu, da moze da igra sa Kostovim. Imamo dvojcu takvih ali.... znamo sta su im mane. Bez kreative, nastavicemo da gadjamo Enema i da saljemo beskorisne centarsuteve u srce njihove zgusnute odbrane.

Jasno je bilo da su nas tamo podcenili, danas su em disciplinovaniji, em im je voljni momenat na max. Naša jedina šansa je da padnu. Naravno, ne bi bilo loše da iz ničega damo gol (mudima), ali ja nemam mnogo zamerki, ginemo po terenu.

3 minutes ago, kralj said:

Tako je trebalo da pocnemo, samo sto izgleda da Elsnik nije 100% spreman.

Ostavljanje Arnautovica na klupi je veliki wtf . Kad ce da igra, ako ne u ovakvoj utakmici.

Ja nemam zamerki. Ginemo, nekada kao muve bez glave, ali fudbal je malo vise od pogibije i ostavljanje srca na terenu.

Just now, Dimitrije said:

Nama treba kreativan igrac, da proturi pas kroz njihovu odbranu, da moze da igra sa Kostovim. Imamo dvojcu takvih ali.... znamo sta su im mane. Bez kreative, nastavicemo da gadjamo Enema i da saljemo beskorisne centarsuteve u srce njihove zgusnute odbrane.

Naš igrač kad primi loptu iz igre u polju na sredini terena uglavnom je okrenut leđima njihovom golu sa protivnikom na leđima.

Po meni bi nam šansa bila da ih raširimo napadima po krilu, ali za krilne napadače nismo raspisali kasting, a bekovi logično igraju opreznije.

Ponekad pobediš boljeg, al ne može svaki put.

16 minutes ago, sasha said:

Arnautovič i Elšnik bi morali da uđu na poluvremenu

Bukvalno sam usao na forum da ovo napisem. Rodrigao je mogao bolje kod gola, mada ne verujem da bi Veljkovic bio bolje postavljen da je igrao

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.