Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
  • Popular Post

Ponekad stvarno zaboravim da Kostov jos uvek nema 18 godina, mislim da od vremena njegovog sadasnjeg trenera nijedan igrac Zvezde nije imao ovakav impact na igru Zvezde u tim godinama. Ovi mladji forumasi su imali priliku da slusaju matore prdonje decenijama o tome kako je izgledalo kad je Pizon sa 17 godina usao protiv Liverpula i igrao kao mator, sad oni imaju priliku da pamte i za nekoliko decenija prepricavaju svojim unucima kako je to izgledalo kad je Kostov pocinjao.

Od svih igraca koji su poslednjih godina krenuli u Zvezdi i napravili velike transfere u Kostova imam najvise poverenja da ce napraviti veliku karijeru. Pored ociglednog igrackog talenta Kostov pokazuje neke elemente igre koji su ekskluziva i rezervisani su samo za posebne talente, ima izuzetan osecaj za prostor i sposobnost da ga iskoristi i ima neverovatan motor za svoj uzrast i gabarite. Po tome najvise zapravo podseca na mladog Luku Modrica koji je takodje u relativno majusnom telu imao izuzetan motor koji ga i sada drzi u vrhunskom fudbalu iako je odavno presao zenit. Iskreno se nadam da cemo ga prodati u neki klub koji ce mu dati kljuceve tima jer jedino sto mu jos uvek fali je sto ne gazduje na terenu i ima mnogo manje lopte u nogama nego sto bi trebalo, sve drugo sto mu je jos uvek na nesto nizem nivou su stvari vezane za iskustvo i pojacane fizikalije koje ce doci vremenom.

Strasan talenat.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Ne boji se, drkne volej na Dragauu natenane. Kao da igra protiv Mlade Boleslav na pripremama na vestaku iza hotela

Edited by Ratamahatta

• Author
1 minute ago, Ratamahatta said:

Ne boji se, drkne volej na Dragauu natenane. Kao da igra protiv Mlade Boleslav na pripremama na vestaku iza hotela

Uvek sam tvrdio da posebne igrace najvise karakterise to sto ce da probaju da urade ono sto vecini igraca ne bi ni palo na pamet. Piksi je, na primer, imao to u izobilju.

Vec se sad vidi da je igracina za nas nivo fudbala. Steta sto nece ostati i naredne sezone.

Mnogo je bitno i da pametno izabere klub, da ne juri za params, nego da se pravilno razvija.

Danas je u drugom bio odlican, moguce i da mu je Deki promenio ulogu .

Lil je dobio veceras u gostima i moguce okoncao krizu, to ce biti najteza utakmica od ove 3. Doci ce da pokazu ponos i ne izgube 3 u nizu od Zvezde.

Morace Lucic da preore teren...

Zaboravih da je suspendovan. Nista onda, morace Ovusu...

Edited by MiddleClass

2 hours ago, dragance said:

Mateus je najbolji golman, hajde da lupim, ikada medju nasim stativama - ili barem u poslednjih skoro 50 godina

Živan Ljukovčan je po meni bio ovaj nivo a rekao bih i Dika Stojanović sezonu ili dve, u periodu dok se sa Živanom borio ko će stajati na golu.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Živan Ljukovčan je po meni bio ovaj nivo a rekao bih i Dika Stojanović sezonu ili dve, u periodu dok se sa Živanom borio ko će stajati na golu.

Drugačiji fudbal, a manjkalo je i konzistentnosti. Volim obojicu, ali bili su veći linijaši.

Dika se najviše borio sa

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pričaš o Velikom Diki?

Veliki Dika svakako. Mali Dika sigurno nije imao veze sa Živanom.

U prvi tim je ušao 86., a Ljukovčan otišao u Tursku.

Mali Dika se jedno vreme menjao sa Davidovićem, stvarno nije moglo da se kaže ko je bolji. Na kraju jedan završio kao prvak Evrope a drugi ništa

44 minutes ago, Ratamahatta said:

40 minutes ago, harper lee said:

Uvek sam tvrdio da posebne igrace najvise karakterise to sto ce da probaju da urade ono sto vecini igraca ne bi ni palo na pamet. Piksi je, na primer, imao to u izobilju.

I danas je dva puta pokusao makazicama.

Svakako, potez utakmice je hladnokrvno ostavljanje lopte za treci gol.

Sveukupno, vise mi se dojmi od Maksimovica prosle sezone.

..................

Ne znam da li je neko primetio, cini mi se da je bio neki prekid, a Arnautovic objasnjava Mateusu i pokazuje nacin kako da odigra dugu loptu. Nedugo zatim sledi akcija za treci gol.

...................

Kratko zakacio studio posle tekme, vidim da nikako da se usaglase slika i ton sa stadiona prilikom intervjua, a zavrsio sam to kratko gledanje kada je ova nova voditeljka pocela pricu, a glas kao da se bavi pevanjem po klubovima ili da je sinoc bas okasnila. Neizdrzivo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.