Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

35 minutes ago, harper lee said:

Kaze trener Partizana da smo mi koristili svoje sanse a oni nisu i da je to napravilo razliku.lolol

Ne, druze, razliku je napravilo to sto tvoj tim u intenzitetu u kojem Zvezda igra moze da igra jedno poluvreme. Budi srecan sto nisi otisao kuci s petardom u dzepu.

izjave Šoneta iz Mileta ne treba uzimati previše ozbijno. pored toga što nema zanata/veštine u rukama da hendla tim na ovom nivou, operisan je i od javnih nastupa i sve izjave su mu iz nekakve nenapisane ekciklopedije fudbalskih fraza

moguće je i verovatno da čovek zna fudbal, u smislu teorije, moguće i više od Stankovića, ali to nije dovoljno. ni približno. trener vredi onoliko koliko mu vredi ekipa na terenu. to što privatno nešto zna, a ne ume da oposli, to nikoga naročito ne interesuje

Partizan ima roster koji može ozbiljnije da parira Zvzedi od ovoga što smo videli. zašto mi igramo ispod svojih mogućnosti, to je dobro pitanje. za Mijatovića prevashodno

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
3 minutes ago, JPM said:

Sto si meni ovo napisao?

Da ne skrolujem unazad. Napisao sam svima koji nisu primetili taj takticki detalj.

50 minutes ago, harper lee said:

Kaze trener Partizana da smo mi koristili svoje sanse a oni nisu i da je to napravilo razliku.lolol

Ne, druze, razliku je napravilo to sto tvoj tim u intenzitetu u kojem Zvezda igra moze da igra jedno poluvreme. Budi srecan sto nisi otisao kuci s petardom u dzepu.

Da smo hteli u IIp bi im spakovali jos 3 komada.

4 minutes ago, harper lee said:

Da ne skrolujem unazad. Napisao sam svima koji nisu primetili taj takticki detalj.

S tim sto ja jesam primetio.

• Author
5 minutes ago, nautilus said:

Ovo je baš hrabra izjava. Imali smo mi strašnih golmana.

Doduše, imali smo i Bajka.

Dragance je bio golman i zna da proceni a ovog puta je procenio tacno. Imali smo mi strasnih golmana ali sto vise vreme prolazi ti ljudi imaju sve legendarniji status i zaboravlja se kako su zaista branili u kontinuitetu. Mateus je vrhunski golman, da li je bolji od, recimo, Ljukovcana ili tako tih likova ne znam jer se drugaciji fudbal igra ali jeste izuzetan i, sto je najbolje, odlicno brani u kontinuitetu. Za malog Diku Stojanovica koji ima pehar Kupa Sampiona je Bufon licno.

• Author
1 minute ago, JPM said:

S tim sto ja jesam primetio.

Dobro, druze, nemoj da se ljutis. Verujem da si primetio, niko ne pokusava to da ti oduzme.

Just now, harper lee said:

Dobro, druze, nemoj da se ljutis. Verujem da si primetio, niko ne pokusava to da ti oduzme.

Nema nikakve ljutnje samo ja nisam pisao to na sta si odgovorio, to kazem.

1 hour ago, TS-CS said:

auh, akcija u pet poteza od golmana hail

ne videh ko je skrenuo loptu glavom do arnautovica ... Tiki?

Madjiko, skocio na centru, ispratio akciju i dao.

• Author
1 minute ago, JPM said:

Nema nikakve ljutnje samo ja nisam pisao to na sta si odgovorio, to kazem.

Video sam, nisam slep. Prosto me mrzelo da skrolujem pozadi, big deal.

55 minutes ago, elementary said:

Drulović čovek nije bas ok ,šta on priča 😁

Puna usta kvaliteta tih mladih igrača Partizana a ono jedan igrač može da se sastavi od njih ,igraju samo sto su mladi i nema ko drugi . U ranije vreme terena ne bi videli i igrali bi za Teleoptik maksimum.

Jedini problem mu je Seck eto, a vidi on punu ligu ''naših talenata'' koji mogu igrati sad u Partizanu. isuse Psiholjuba srećom nisam ni slušao. Mrtva govna i arena i njihovi 'stručni komentatori.

Pa kako mislis da seku granu na kojoj sede. Svi oni skupa, i nestručni konsultanti i ti kvazi novinari.

Da se resetuje taj sistem i organizacija fudbala vecina njih bi mogla u neku penziju, da popunjavaju tikete. Nemaju sta da pruže, cime da doprinesu u razvoju i pronalaženju/motivaciji da se bave fudbalom, talentovanih klinaca.

Edited by MeanM@

1 hour ago, Ratamahatta said:

Kakva nejac

Kad ti Katai izdrzi 75' na terenu i jos da gol i namesti 1 to je lakmus test da nisi ni za kurac

Vojvodina deluje bolje od prijatenja

Majstor se lepo prosetao posle nedeljnog rucka i usput ga metno. Taman da ga ne cimaju u cetvrtak

1 hour ago, MiddleClass said:

Tako sto ih drzava gura i vjestacki drzi u trci...

I Sisoje

Koliko im derbija vec nije sviran penal, imaju pravo da se bune

Pa evo, sad je sviran.

Jedino još da traže da se Mateus skloni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.