Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

8 minutes ago, MeanM@ said:

Ovaj kaže prva pobeda Zvezde u Francuskoj ikad? Hroničari?

Pobedili smo Barselonu u majstorici Kupa sajamskih gradova šezdesetih

Prva pobeda protiv francuskog tima u Francuskoj.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

1 minute ago, nautilus said:

Енем је бољи за класу од Шерифа.

Да је Арнаутовић имао мало више среће, и да смо имали крштеног играча на позицији Лучића, реванш би био формалност. Али јебига, Звезда. Тренерски део посла је одрађен мајсторски. Мислим да нас је све збунила поставка на почетку утакмице али се испоставило јако добро. Родригао има сасвим добар пас да може покренути акцију из задње линије тако да је игра са три назад имала смисла. Измене правовремене и добре. Све 5.

ja ne znam jos uvek, ali se nadam da ce biti

Mister istovremeno na bromazu i koksu

Šta je Milojević uradio ovom timu, kuku & lele...

Just now, Dankan Ajdaho said:

Napravio ga.

Edited by samo_opusteno

Ne znam da li smo nekada ranije u istoriji na teritoriji Francuske dali gol kurcom

15 minutes ago, sigurnost said:

Pobedili smo Barselonu u majstorici Kupa sajamskih gradova šezdesetih

Prva pobeda protiv francuskog tima u Francuskoj.

25 minutes ago, MeanM@ said:

Ovaj kaže prva pobeda Zvezde u Francuskoj ikad? Hroničari?

mislim da pre Barija nikad nismo ni igrali sa Francuzima, tako da da

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Ne znam da li smo nekada ranije u istoriji na teritoriji Francuske dali gol kurcom

Sad parola "Volimo Francusku, kao sto je ona nas volela" dobija novu dimenziju

12 minutes ago, Ratamahatta said:

Mister istovremeno na bromazu i koksu

Ko je "doktor Morel"?

4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pa prvo pobedio ovaj Lil, a zatim jos tri uzastopno. Eto to je napravio.

Na zalost posle 20 min sam morao da predajem, Drago mi je da je Zvezda pobedila. A ovde sam dosao da procitam utiske koji su sve negativni. Najvise se pise o Lucicu, pa pomalo o Kataiju a i Avdic se pominje. Da ne znam rezultat, rekao bih da smo fulali.

• Author

Rezultat kao rezultat, svasta moze da se zavrsi sa 0:1 ali igra je bila ekstra u vecem delu meca. Lucic i Arnautovic su nam promasili prolaz a poslednjih pola sata smo i malo gledali prema derbiju pa smo odmarali jos neke igrace da ne izginu od ovolike trke. Lil je imao jednu guzvu posle prekida, dva suta sa distance i to je otprilike sve sto su napravili.

Posle ovog meca neki ljudi bi stvarno morali malo da razmisle pre nego sto sledeci put krenu u neke bezvezne kritike trenera koji je vec zaboravio vise fudbala nego sto ce oni nauciti do kraja zivota. Bilo je jasno od trenutka kada je ovaj tim najavljen sta pokusavamo da postignemo, sa kakvim profilom igraca cemo izaci i zasto. Espirito Dos Stanko je rasturio ovog francuskog trenera na sitne komadice, Tiknizjan kroz celu utakmicu i Seol u drugom poluvremenu su mu napravili ogromne probleme stalnim ponavljanjem i ubacivanjem ispred veznog reda a trojka pozadi je ocistila sve sto je islo prema nasem golu. Rodrigao i Uceha su odigrali najbolje utakmice u Zvezdi a Erakovic je klasa sto je klasa, pokazala se izvanrednom odluka da Rodrigau bokove stite dva snazna i brza igraca tako da nije morao da ispada iz svoje pozicije i pohapsio je sve visoke lopte koje su isle preko Eraka i Uchene a Tiknizjan i Seol su pravili rusvaj pored linije. Da smo imali Ivanica a ne Lucica vec veceras bismo slavili prolaz.

Naravno, niko nece postaviti pitanje zasto klub koji je prosle godine prihodovao 100 miliona evra na kraju utakmice uvodi Avdica, Stankovica i senku Aleksandra Kataija da odmene igrace koji su izgubili snagu, zasto je Lucic uopste u kombinaciji da igra a kamoli startuje i slicno. Neke pozicije smo bas zabrljali pogresnom transfer politikom.

Lil je u kurcu ali treba da imas kvalitet i pristup da to iskoristis i dobijes. Hrabar odnos Zvezde od pocetka, stvarno nisam ovo ocekivao. Visok presing, dosta iznosenja kroz pas, trkacki odlicno... Steta sto Arnautovic nije dao jer je ovo trebalo da se resi veceras.

Lucic se pljuje a pretrcao mnogo, povezivao, pa majku mu nije fudbal samo dati sansu. On nema klasu u zavrsnici ali je zahvalan klupski igrac, jak, brz.

Ucena je jak kao konj, da ima malo vise klase igrao bi u Realu.

• Author
26 minutes ago, samo_opusteno said:

Lil je u kurcu ali treba da imas kvalitet i pristup da to iskoristis i dobijes. Hrabar odnos Zvezde od pocetka, stvarno nisam ovo ocekivao. Visok presing, dosta iznosenja kroz pas, trkacki odlicno... Steta sto Arnautovic nije dao jer je ovo trebalo da se resi veceras.

Lucic se pljuje a pretrcao mnogo, povezivao, pa majku mu nije fudbal samo dati sansu. On nema klasu u zavrsnici ali je zahvalan klupski igrac, jak, brz.

Ucena je jak kao konj, da ima malo vise klase igrao bi u Realu.

Lil jeste u krizi rezultata vec neko vreme ali to je ekipa koja je peta na tabeli francuske lige i igra fudbal mnogo drugacijeg intenziteta od onog kojeg mi obicno igramo. Nije tesko biti hrabar i izaci sa visokim presingom protiv bilo koga ali ta hrabrost je ludost koja se zavrsi kisom golova u tvojoj mrezi ako ne mozes trkacki da ispratis taj presing. Mi smo imali dva dobra stinta od po 25-30 minuta u oba poluvremena i to je OK s obzirom na to da je novi trener i da smo u pauzi imali jedva neke pripreme od par nedelja ali moramo bolje da realizujemo te periode u poslednjoj trecini jer nam realizacija polako postaje notorni problem a za 90 minuta nemamo snage. Ono sto je dobro da su igraci izgledali sasvim dobro i sveze posle utakmice, u nekim ranijim periodima bismo izgledali kao da nas je voz pregazio.

Lucic je jednostavno nedovoljno dobar igrac za ovaj tim i tu nema bog zna sta da se doda, da je Ivanic spreman ne bi ni igrao. Svaki nas igrac koji je startovao veceras je za najmanje jednu klasu iznad njega. Zvezda po transfermarketu vredi nesto preko 84 miliona dolara, nema opravdanja da u toliko skupom rosteru igra tako los igrac.

Aston Vila ako prodjemo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.