Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Tebu ga dao kurcem!

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Dobra Zvezda...Deki odlicno postavio utakmicu

Zasluzeno 1-0

Qrcena

Nekad smo ga primali u nadoknadama, sad metjemo. Molim lepo

Auh, odlicno poluvrijeme, odlicno postavljena utakmica. Brat Tebo za duzinu kite, to je kuratost Obradovicu.)

Francuzi par minuta pre gola samo sto se ne potuku medjusobno. Trener im deluje kao neki random Kosanovic. Jbt da i mi nekom uvalimo u poslednjem trenutku.

Znate ono što se Nikola Nikić hvalio da nam je da gol špicem jer mu je jedno stopalo bilo za broj duže?

Tako i Učena.

Tako jeee.

Ajmo jos jedan u drugom

mene enem bas prijatno iznenadio

Just now, nautilus said:

Znate ono što se Nikola Nikić hvalio da nam je da gol špicem jer mu je jedno stopalo bilo za broj duže?

Tako i Učena.

To se u stručnim krugovima definiše kao mašala

Just now, MeanM@ said:

To se u stručnim krugovima definiše kao mašala

Igra preko kurca

• Author

Odlicno postavljena utakmica ali je ocekivano za nase timove da kako vreme prolazi sve vise gube koncentraciju, posle prvih 25-30 minuta smo izgubili tajming u presingu i Lil je preuzeo kontrolu. Do tada nas je samo sporost reakcije Duartea dva puta kostala da ne povedemo u ranoj fazi utakmice. Na kraju smo dali gol maltene ni iz cega ali racuna se.

Lucic bas strci manjkom kvaliteta i ocekujem da on bude prvi koji ce biti zamenjen, Stankovic je par puta bas ispizdeo na njega.

Takodje se lose prebrojavamo pozadi sto je ocekivano s obzirom da do sada nismo igrali sa trojicom pozadi ali sa one bolje strane je formacija sa tri stopera otkljucala Tiknizjana koji pravi Lilu velike probleme stalnim napadanjem strane. Zaradio nam je dva zuta kartona od kojih je sudija dodelio samo jedan jer je drugi bio odmah na pocetku utakmice i nije hteo da pocne utakmicu kartonom za prvi faul.

Drago mi je sto ga je Uchena metnuo, velika je povika na njega medju navijacima a mogao bi da izraste u odlicnog stopera.

1 minute ago, roux senyurt said:

mene enem bas prijatno iznenadio

Gledam ga i sve se nadam da je ciganija naučila nešto iz Šerifovog mandata. On i Lučić su imali gomilu tehničkih previda, ali doprinos koji su dali je matematičkim rečnikom starija operacija. Svi su bili sjajni, superiorna taktička i fizička dominacija. Zli jezici bi rekli da nam je Deki promenio dilera, skroz drugačiji majndset, psihološka priprema... treba sad videti koliko možemo ovaj tempo da izdržimo. Ali nije samo kondicija, svaki duel koji smo mogli smo dobili.

2 minutes ago, harper lee said:

Odlicno postavljena utakmica ali je ocekivano za nase timove da kako vreme prolazi sve vise gube koncentraciju, posle prvih 25-30 minuta smo izgubili tajming u presingu i Lil je preuzeo kontrolu. Do tada nas je samo sporost reakcije Duartea dva puta kostala da ne povedemo u ranoj fazi utakmice. Na kraju smo dali gol maltene ni iz cega ali racuna se.

Lucic bas strci manjkom kvaliteta i ocekujem da on bude prvi koji ce biti zamenjen, Stankovic je par puta bas ispizdeo na njega.

Takodje se lose prebrojavamo pozadi sto je ocekivano s obzirom da do sada nismo igrali sa trojicom pozadi ali sa one bolje strane je formacija sa tri stopera otkljucala Tiknizjana koji pravi Lilu velike probleme stalnim napadanjem strane. Zaradio nam je dva zuta kartona od kojih je sudija dodelio samo jedan jer je drugi bio odmah na pocetku utakmice i nije hteo da pocne utakmicu kartonom za prvi faul.

Drago mi je sto ga je Uchena metnuo, velika je povika na njega medju navijacima a mogao bi da izraste u odlicnog stopera.

Vec je ispricano sto puta sve oko Nairovih mana, ali ga ja obozavam . Pravi moderan wing back

• Author
Just now, kralj said:

Gledam ga i sve se nadam da je ciganija naučila nešto iz Šerifovog mandata. On i Lučić su imali gomilu tehničkih previda, ali doprinos koji su dali je matematičkim rečnikom starija operacija. Svi su bili sjajni, superiorna taktička i fizička dominacija. Zli jezici bi rekli da nam je Deki promenio dilera, skroz drugačiji majndset, psihološka priprema... treba sad videti koliko možemo ovaj tempo da izdržimo. Ali nije samo kondicija, svaki duel koji smo mogli smo dobili.

Stvarno ne znam gde si ti video doprinos Lucica, video sam i u prethodnom postu da si napisao da Lucic markira ovog Islandjanina, sto uopste nije slucaj. Lucic je izgledao solidno tacno deset minuta a onda se pogubio i sve sto je mogao je uradio pogresno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.