Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Sta god ja mislio o Miloju, covek je uspeo da mu tim skupi 10 bodova u LE. Da pobedi bolji tim kao sto je Lil, da umalo izvuce bodu protiv isto tako boljeg tima kao sto je Porto. Da sa 14 seniora u rosteru, od kojih su neki hronicno povredjeni, pobedi tri evropske utakmice zaredom i to jednu celu utakmicu odigra sa 10 igraca. Miloje se reinkarnirao kao trener. Kapa dole.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Mi smo do Malmea mjesec dana bez fudbala, a oni cijela dva mjeseca.

1 hour ago, sigurnost said:

Handel bez kapi krvi.

1 hour ago, beeva said:

Mogli bi malo kontre da uigravaju.

Handel je odličan igrač za ovaj nivo Zvezde, ali kao da gledam Ivanića kad je stigao. I ovaj je metilj, kao brat da mu je, ali verujem da će doći na svoje kad kod drugog trenera počne da igra pre svega na poziciji na kojoj je igrao u Gimaraešu. A ima tu i do očajne klupe, da ne cedimo pitona dalje...

Ovo sa kontrama je neverovatno, pre svega što Bog Mateuš nijednu jedinu brzu loptu nije uspeo da plasira jer se ovi vuku ko creva ili prosto nema pravljenja tranzicije na vreme. Formacije nigde. Primetno je i da ne umemo da damo gol ali kakava je bikčina Arnautović, čak i kljakav, koji pored aut linije izradi četvoricu i uspe da doda loptu, dok mu dva vise ko oni kosturi na zmaju u GoT, još ih otresao, a na sve to treći protivnički igrač uspe da povredi saigrača, četvrtog u redu. Jeste poznat po potrošnji šansi ali se takav target man retko viđa, a i rađa.

Ova pobeda me raduje nekako "uobičajeno", Ko zna koja po redu milojevka a ja, nit' sam skakao, vikao, psovao.... Nisam ni celo pivo popio ali 10 bodova je ok. Uzmimo da ćemo i sa Malmeom imati sličan davež i 0-1 (možda čak i odem jer će bidnem blizo) te da pre Selte porade na nedobijanju kartona, pa da vidimo šta se i koliko može s njima. Meni su svakako ostali u kurčevom sećanju u onom dvomeču negde 2005.

44 minutes ago, harper lee said:

vec cemo moci i da dovedemo neko krsteno krilo u zimskom prelaznom roku

Ko god dodje u zimskom prelaznom roku, nema pravo igranja u ligaskom delu LE tj protiv Malmea i Selte.

Edited by Milosh76

Milojevic je car, dok se bori sa salvom kritika i prozivki covek stigao da i u ovom mandatu za sezonu ipo nanize Bodo, Stutgart, YB, Leh, Lil, Steauu i Sturm.

Koliko tog coveka i njegove rezultate zvezdaska javnost uzima zdravo za gotovo.

Kako je Milojevic rodjen pod srecnom zvezdom za Evropu, gol Pafosa u 90min je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Jer svaki niz pobeda ima ima svoje zakonitosti, pa tako i niz evro dvomeca u kvalfikacijama, tako da mu je to ispadanje samo bilo jedna usputna stanica tj normalnost, ka novim uspesima i prolecima u Evropi.

Zajebace se Terzic, ako ga pusti. Milojevic je vise od trenera, mas then el trenador, on je drugi otac tim momcima, rame za plakanje, savetodavac, da poprica , potapse po ramenu sve njih. Atmosfera u timu je ocito izvanredna, uprkos blamiranjima u domacoj ligi.

Enormna zelja pokazana danas, kao da su 11 gardista u timu, a ne stranci sa svih krajeva sveta. Ozbiljan plus za sve njih, za prikazanu emociju, bez obzira na neke gluposti i propusta u igri, a bilo ih je i danas.

Edited by gorance

• Author
11 minutes ago, Milosh76 said:

Ko god dodje u zimskom prelaznom roku, nema pravo igranja u ligaskom delu LE tj protiv Malmea i Selte.

Pa, dobro, trebace nam da osvojimo.nobles

33 minutes ago, MiddleClass said:

Mi smo do Malmea mjesec dana bez fudbala, a oni cijela dva mjeseca.

Igracemo neke utakmice na pripremama, ukljucujuci klubove na nivou Malmea. Necemo biti u top formi ali necemo biti totalno van takmicarskog ritma.

• Author
2 minutes ago, Dimitrije said:

Igracemo neke utakmice na pripremama, ukljucujuci klubove na nivou Malmea. Necemo biti u top formi ali necemo biti totalno van takmicarskog ritma.

Kad su obe ekipe van takmicarskog ritma obicno pobedi onaj ko je individualno kvalitetniji, tako da imamo dobre sanse protiv Malmea. Najvaznije je oporaviti Arnautovica i Krunica jer su nam njih dvojica vise od pola tima.

Imamo iskustva iz prosle sezone, igrali smo 2x u januaru sa PSV i YB, nista novo.

Uostalom, top 5 liga imaju pauzu od samo dve nedelje i vec nastavljaju oko 10.01, mozda i ranije. Bice odmor 15ak dana za fudbalere i to je to.

Ova pauza ce generalno biti nikad manja za sve nase klubove, jer nastavak sezone je 31.01

Pre ili kasnije, Milojevic ce da ode i zbog sebe i zbog Zvezde. Kad god otisao, ostace u istoriji ovog kluba zabelezen i upamcen kao jedan od najuspesnijih trenera. Zbog svega toga, kao i sto jos uvek pozitivno doprinosi klubu, ne bih imao protiv da ostane do kraja cele sezone. On moze da napravi dobre rezultate u Evropi igrajuci milojevke, kao sto je to uradio u poslednje tri utakmice u LE. U domacoj ligi, milojevke ne mogu da donesu uspeh. Zvezda sada ima igrace koji mogu da igraju lepsi i efikasniji fudbal od milojevki. Za to je potreban nov trener modernih shvatanja. Ali ne Dejan Stankovic. Taj tek treba da nauci sta je moderan fudbal.

Edited by Dimitrije

meni je prvenstveno zao miloja kao coveka prema kome su se ogavno poneli oni koji su ga zaposlili i to javno, sto svakako nije zasluzio svojim profesionalnim zalaganjem. mozda vise nije dovoljno dobar za zvezdu, ali to je vec druga stvar. na kraju ni rezultati mu nisu toliko losi, narocito ako uzmemo u obzir kako mu se igraci dovode i odvode

Zvezdi je je ovo 9 sezona zaredom da igra jesen u Evropi. Steklo se dosta iskustva, kljucni igraci su nabijeni takvim iskustvom. Zdravi Arnautovic, Krunic i Mateus i Ivanic u centralnom delu veznog reda i jedan dobar krilni igrac i mi mozemo da nardjamo jos nekoliko pobeda u Evropi. Videli smo danas Ivanica kada ne igra na krilnoj poziciji nego iza napadaca. Sasvim drugi igrac u pozitivnom smislu.

1 hour ago, Хетерија said:

Каквих -20? То је у Малмеу реткост због утицаја топле Голфске струје. Клима им је океанска а не поларна. У сваком случају пријаће нам пауза од месец дана јер се психо-физички распадамо. Овим темпом ускоро нећемо моћи скрпити ни стартних 11. Надам се и промени на клупи у том периоду како би се мало раздрмала екипа. Евидентно је дошло до засићења и код Милојевића и код екипе. Пријаће им промена.

Nisam znao ovo, super je to onda.

Imamo 10 bodova, sigurno smo u 24. Treba da se borimo da budemo od 9-16, da igramo revans onog medjukola kod kuce. Prvih 8 je nedostizno, i treba sve price o tome saseci u korenu, posto vidim da su vec krenule (ne ovde).

necemo biti u prvih 8, sporo se palimo, ali u finalu igramo protiv aston vile )

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.