Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

5 golova u današnjem fudbalu na 6 utakmica i maltene prođosmo. To je kao u košarci da dobijamo sa 49 datih poena.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, Ted said:

au jbt. kakva radost, ko da su osvojili LE......malo me iznenadilo to

bice i to iduce godine pred kraj proleca

dosta glupo vođena utakmica, ali ko ga jebe, broji se pobeda.

Kada igramo bez bonusa jos i licimo na nesto. Izvlacimo pobede na guzove, ali ipak pobedjujemo. Ima borbe, pozrtvovanja, timskog duha. Kada nam se vrati osovina Lekovic-Avdic, gubimo i u Dobanovcima.

Just now, roux senyurt said:

bice i to iduce godine pred kraj proleca

kapiram da je psihološka reakcija zbog lošijih partija u domaćoj ligi......al baš mi bilo iznenađujuće

kako god, zaslužena pobeda

mislim da ni Malme nije ništa kvalitetniji od ovih......tu problem može da bude hlađenje od mesec dana

uh,kako bi miloje opleo po terzicu,ali ne sme....jbg,sa djavolom sadis tikve

11 minutes ago, Dimitrije said:

Retko pobedjujemo na strani u grupnoj fazi. Posle Genta i YB ovo je treca pobeda.

Bio je i Keln.

Evo ga, blagosiljao ga iguman neki, to je presudilo.

Nego, šta radi Majki Oven na Areni. Još naučio srpski

5 minutes ago, Ted said:

kapiram da je psihološka reakcija zbog lošijih partija u domaćoj ligi......al baš mi bilo iznenađujuće

mislim da ni Malme nije ništa kvalitetniji od ovih......tu problem može da bude hlađenje od mesec dana

Ma pojma nemaju.

Ivanjica, Kula, Banatski Dvor... to su teška gostovanja.

14 minutes ago, Dimitrije said:

Retko pobedjujemo na strani u grupnoj fazi. Posle Genta i YB ovo je treca pobeda.

čini mi se da ste dobili Ludogorec u gostima, pre nekoliko godina, Belgijance, Gent, Genk tako nešto

i neke Rumune, Kluž možda, ali ne znam dal je bilo u grupnoj fazi

Edited by Ted

Da, Ludogorec.

• Author

Znao sam da je neka visa sila kad ono iguman Teodosije to the rescue.lolol

Jebi ga, nenormalne prodaje, serija povreda i ode samopouzdanje a onda se iz toga jako tesko vratiti, ovde ima igraca kojii ne zasluzuju da tim ovoliko lose igra. Steta je sto Terzica Liga Evrope ne zanima pa je razvalio tim, imali bismo sasvim lepe sanse da uradimo nesto opipljivo ove godine u takmicenju kojem smo po reputaciji igraca dorasli. Veceras su se ovim standardnim igracima pridruzili Rodrigo i Tiknizjan koji su odigrali svoje najbolje utakmice u Zvezdi i to je bilo dovoljno da se iscupa pobeda u Gracu. Naravno, na kraju je morao da udje i Katai, cisto da ne prodje bez njegove setnje, svadje i zutog kartona.

Koliko smo mi zapravo bolji, zapravo koliko bismo mogli da budemo bolji, od ovakvih ekipa pokazuje cinjenica da smo manje-vise sve zatvorili na kraju ako izuzmemo poslovicne budalastine gubljenja lopti na sredini terena u cemu je veceras prednjacio Duarte. Nakon one prve sanse Graca koja je takodje dosla iz izgubljene lopte Handela na sredini terena realno smo imali mnogo zrelije prilike od njih da zavrsimo utakmicu jos ranije.

Mateus je neverovatan golman.

Edited by harper lee

44 minutes ago, Ted said:

Tu ce veci problem da bude hladenje od -20 u januaru u Svedskoj, ovo drugo nije strasno, oni su vec zavrsili sezonu i nece igrati kao ni mi

• Author
15 minutes ago, pantelia said:

Tu ce veci problem da bude hladenje od -20 u januaru u Svedskoj, ovo drugo nije strasno, oni su vec zavrsili sezonu i nece igrati kao ni mi

Oni su u Ligi Evrope vec zavrsili sezonu tako da nece imati neki poseban motiv. Nama je ova utakmica bila must win jer u Malmeu igramo tek krajem januara i imacemo ne samo priliku da docekamo da nam se neki bitni igraci oporave vec cemo moci i da dovedemo neko krsteno krilo u zimskom prelaznom roku posto od Radonjica ocekivano nema nista. Babika sad mora da igra svaku utakmicu koju igramo do pauze da vidimo konacno moze li on nesto. To bi bio idealan scenario.

Znajuci Terzica prodace Seola i Tiknizjana, "dace jos jednu sansu" Radonjicu a kupice otprilike nikoga. To bi bio realan scenario.

Milojevic je, mislim, gotov u ovom mandatu bez obzira na rezultat u Gracu. On covek vise ne moze ovaj pritisak da izdrzi, veceras se zamalo rasplakao posle utakmice. Ne znam koliko je i za njega i njegovo zdravlje dobro da ostane jos neko vreme na Zvezdinoj klupi.

24 minutes ago, pantelia said:

Каквих -20? То је у Малмеу реткост због утицаја топле Голфске струје. Клима им је океанска а не поларна. У сваком случају пријаће нам пауза од месец дана јер се психо-физички распадамо. Овим темпом ускоро нећемо моћи скрпити ни стартних 11. Надам се и промени на клупи у том периоду како би се мало раздрмала екипа. Евидентно је дошло до засићења и код Милојевића и код екипе. Пријаће им промена.

Edited by Хетерија

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.