Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

34 godine

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

FB_IMG_1765199575906.jpg

53 minutes ago, Milosh76 said:

Kostov je inace bolestan, neizvestan za cetvrtak

Sve se namešta za jedan bunkerica autobus masterklas velikog stručnjaka.

Ne kaze se veliki strucnjak nego glavonja ili sisoje.

Nije moj stil. Ne podrzavam ga odavno ali ne vidim potrebu da ga vredjam na licnom nivou.

Kod komšija bi bio i gospodin. covid19

Šalu na stranu, Milojev trenerski opus, pa ni odsustvo elokvencije i obrazovanja, ne bi smeli da budu razlog za uvrede.

Ali Ćaci momenat to svakako jeste, i nadam se da će uvek uspeti da se probije do zaslužene uvrede, a jednoga dana i do odgovornosti zbog saučesništva u ovim Terzinim kriminalima.

Naravno, ne treba ga vređati kao “glavonju” i slično, ispod epidermisa on neguje mnogo veće pošasti.

Edited by kralj

Meni Milojevic nije problem ne zato sto je dobar, ocajan je. Problem je sto znam da ko god dodje posle njega bice isto jer ovde je Terzic glava hobotnice. Pa i iznad njega, Hulja sam.

Ako dodje neki trener sa znanjem i integritetom, busice ga uprava. Ako dodje opet neki caci, bice isto kao i sad.

Zvezda sluzi za pranje para kriminalcima.

Ako je sve to tako onda trener sa integritetom nece doci

1 minute ago, MiddleClass said:

Ako je sve to tako onda trener sa integritetom nece doci

Postoji varijanta. Ako hoce da nam mazu oci. Da bude "evo, doveli smo ga, vidite da je bolje da nas trenira neki bata djora!".

To ti je ono kad krenu po raznim portalima razne legende da seru kako stranac "ne oseca Zvezdu". Cim to cujes, to je priprema terena za nekog cacija.

Mislim da ce morati da se na kraju jesenje sezone pozdrave sa Milojem i da dovedu novog trenera zato sto je Miloje izgubio poverenje igraca a mislim da je i onizgubio poverenje u tim. Za klub je sreca sto se sezona zavrsava 20. decembra da se prekine sa porazima i losim igrama. Mislim da ce da dovedu nekog domaceg trenera a kao kandidate vidim Stankovica, Milosa Milojevica, Nedjica i Milijasa. Milos Milojevic i Nedjic su treneri modernih shvatanja, dok Stankovic to do sada nije pokazao a Milijas mi je nepoznanica. Mislim da bi Stankovic uspeo da za najkrace vreme stabilizuje tim ali ne bi napravio znacajniji pomak u igri. M. Milojevicu i Nedjicu bi trebalo duze vreme da realizuju svoje ideje i pitanje je da li bi klub i navijaci bili spremni da istrpe sezonu bez trofeja i znacajnijih rezultata u Evropi. (Doduse sledece sezone vrlo lako mozemo da igramo LK i su tuje interesovanje Zvezdinih navijaca jos skromnije nego za LE.)

Sta uradi Vujadine sine, cim je on otisao iz strucnog staba, sve je krenulo, jasno je da je on mistermind citave igre i atmosfere u timu.

Zato opet kazem, Kanga Kangisa NIJE SMEO da se pusti ni pod tackom raznom, ne samo sto moze da zatvorenih ociju igra nasu ligu, vec mnogo bitnije, on je bitan za svlacionicu, kao sto je i Spajic bio bitan prosle sezone i one tamo, ljudi to ne shvataju, pa kad imas gomilu stranaca, bez nekog sa jakim liderskim sposobnostima, dobijes mlohavu cunu od tima.

Bez obzira na mane ovog ove ekipe, i dalje je za klasu jaci od domace lige, jezivo na ta lici , tesko da bi radnom forumas sa bilo kog foruma uspeo da sjebe ovako tim, sa tacno NULA znanja o taktici i fudbalu.

Edited by gorance

Sportklub
No image preview

Sprema se promena: Zvezda vraća Dejana Stankovića

Dejan Stanković je u decembru 2019. zamenio Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, a prema saznanjima Sport kluba ozbiljne su šanse da se isto dogodi i sada - šest godina kasnije.

Najbolji fudbal je bio sa njim ali ga nije hteo plasman u LS tako da ima sta da gradi. Ima strast da uzburka zabokrecinu u ekipi.

Kada cujem "nije ga htelo", znam da nije umeo i nije znao. I to tri puta zaredom. Nije ga htelo ni u Djenovi ni u Spartaku. Trenerski mediokritet. Ne volim Stankovica i zato sto je caci mentalitet. A posebno ga ne volim jer je doprineo i doprinosi poseljacenju Beograda.

1 minute ago, Dimitrije said:

Kada cujem "nije ga htelo", znam da nije umeo i nije znao. I to tri puta zaredom. Nije ga htelo ni u Djenovi ni u Spartaku. Trenerski mediokritet. Ne volim Stankovica i zato sto je caci mentalitet. A posebno ga ne volim jer je doprineo i doprinosi poseljacenju Beograda.

Upravo nam se brise 15 koeficijent bodova koje smo uzeli pod Stankovicem, ubedljivo najvise u postbari eri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.