Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Just now, Dimitrije said:

Prvenstvo najverovatnije osvaja Partizan. Mi cemo da napravimo bodovni zaostatak koji necemo moci da nadoknadimo bilo ko da dodje umesto Miloja. Tesko da cemo da pobedimo zadnje dve utakmice pre kraja sezone (u Backoj Topoli i sa Lucanima u Beogradu).

mislim da je rano za te prognoze, ni partizan ne igra dobro, narocitio odbrana

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Kakvo sramotno baljezganje Milojevića u izjavi posle meča isuse

parafraziram "Ovi igrači igraju non-stop i morali smo da pokušamo sa mladjim igračima a to nije dalo rezlutat. Nemam reči, borićemo se do kraja sezone" -

dok mu Veljković, Handel, Milson, Babika, Badjo sede na klupi i čuvaju se za Šturm.

1 minute ago, roux senyurt said:

mislim da je rano za te prognoze, ni partizan ne igra dobro, narocitio odbrana

Ali im napad radi i to pravi razliku. Nama ne igraju dobro ni napad ni odbrana.

Edited by Dimitrije

6 minutes ago, harper lee said:

Tiknizjan je danas bar pet puta istrcao Ivanicu iza ledja i nijednom nije dobio loptu jer Mica mora da je doda Kataiju koji ce da pokusa neku akrobaciju i da je izgubi inace ce da crkne. Valjda bi se stadion srusio kad bi bar jednom ispostovao beka koji pretrci 40 metara. Da sam na mestu Jermena sledeci put bih mu rekao da pusi kurac i da me vise nece videti pored aut linije jer nisam budala da trcim kao magarac, posto ce Katai da se naljuti ako ne dobije svaku loptu.

Zbog ovoga, samo s desne strane sam batallio treniranje fuzbala. Nista gore od trcanja uzalud

10 minutes ago, harper lee said:

taj nece trpeti ovo sto Milojevic trpi od Terzica

Jadan on, samo prima platu koju mu ne bi niko ni petinu dao drugi. On je saucesnik, ne zrtva.

drugim recima miloje kaze, nemam igraca za dve utakmice nedeljno, nisam ih ja prodavao i kupovao, dovucicemo se do kraja jeseni, a onda cu i ja verovatno biti sutnut. nisam kriv

6 minutes ago, Dimitrije said:

Ali im napad radi i to pravi razliku. Nama ne igraju dobro niu napad ni odbrana.

istina )

3 minutes ago, samo_opusteno said:

Prodali Maksimovica, Milosavljevica, Ilica i Serifa. Doveli Veljkovica, Ucenu, Handela, Arnautovica, Babiku, Mateusa, Tinkizjana...

Zvezda bi trebalo da je jaca u svakoj liniji tima ali nije, nesto se nije poklopilo. Mozda su se videli u LS pa pali posle ispadanja. Ima i do toga sto su nosioci matori i zasiceni.

U svakom slucaju nista strasno sto se ne desava svima, ne mozemo a i ne trebamo da osvajamo prvenstva 30 razlike, to nikome nije interesantno.

Od svih gorenavedenih akvizicija, samo su Mateus, Rodrigo i Tiknizijan prosli cele pripreme. Veljkovic se na pripremama vise oporavljao od povrede nego sto je igrao. Ostali su dolazili kada su takmicenja vec pocela (tu je jos i Badjo). Hteli su da prodaju Elsnika pa su doveli Handela, ali onda je prodaja Elsnika propala. Nama se kao glavni stoper na pocetku sezone iskristalisao Milosavljevic jer se Rodrigo pokazao kao nepouzdan. Prodali su Milosavljevica i doveli Ucenu a ovaj nije mogao odmah da dostigne nivo koji ima Milosavljevic. Serifa su prodali a on je bio centralna figura Milojeviceve igre u napadu. Arnautovic nije taj tip igraca a svako malo se povredjivao i nije mogao da ostvari kontinuitet. Pored toga, prodali su Lazara Jovanovica koji je bio bolji bonus od vecine koje imamo i uz to krilni igrac. Prodali su i Strahinju Stojkovica (bonus) i doveli Stankovica koji nije mnogo pokazao. Na papiru dovedeni igraci deluju kao dobre zamene za prodate, ali kupo-prodaja je isla neplanski i trajala dok je sezona bila u toku pa tim nije mogao da se uigra. U pocetku smo pobedjivali na rutinu-svezinu i prevelik respekt protivnika. Sada smo izgubili i rutinu, i svezinu, i respekt i delujemo kao Napoleonova vojska na povratku iz Rusije.

Edited by Dimitrije

• Author
14 minutes ago, Dimitrije said:

Lista igraca koje nije trebalo da prodaju ove sezone: Milosavljevic, Serif, Maksimovic, Luka Ilic, Lazar Jovanovic. Dve kriticne prodaje su bili Milosavljevic i Serif. Njihovo odsustvo nije moglo da se nadomesti igracima koji su dovedeni da ih zamene.

Milosavljevica i Serifa su morali da prodaju, ovaj prvi je postigao najbolju mogucu cenu (isto vazi i za Maksimovica) a ovaj drugi je jednostavno hteo da ide jer je dobio odlicnu ponudu. Nasa kupovna politika takodje nije losa ali se problem pojavi uvek kad Terzic umesa svoje prste u dovodjenje igraca. Ako si dovodio Arnautovica zbog reputacije kluba morao si da budes svestan da on pola utakmica nece odigrati jer je mator i rovit, ako ne mozes sa njim i Serifom da formiras ekipu onda dovedes centarfora drugacijeg profila koji u nekim varijantama moze da igra sa Arnautovicem na terenu. Ako dovodis Handela i Badja onda uigravas njih dvojicu i pustis ih da igraju neko vreme zajedno, kod nas jedan ne igra i verovatno vec dugo jede svoja jaja sto se zajebao da dodje u Zvezdu a drugi je poslednjih nekoliko utakmica odigrao svuda osim na mestu na kojem je naucio da igra. Dovodjenje Radonjica u tim gde je vec igrac kao sto je Katai je katastrofalna odluka, pojeo si dve pozicije na koje ne dovodis igrace da bi obezbedio mesto u timu dvojici bivsih igraca koji ne samo da vise ne mogu i da hoce, a nece celu karijeru, nego smatraju da moraju da igraju a da drugi trce za njih. Na sve to se i Babika povredio ali i dok nije bio povredjen nije odavao utisak da smo kupili dobrog igraca. Sva je prilika da ce nam i on pored Milsona postati kamen o vratu jer necemo moci da izvucemo pare koje smo dali za njega.

Sustina je jednostavna, sve one koje Terzic drzi u timu zarad reklame normalan trener ne bi stavljao na teren jer niko nije slep i svi vide ko je igrac za tim a ko nije. Fudbal Kataija se sveo na to da mu dodaju loptu samom ispred gola kako bi podebljao skor postignutih golova, verovatno se ni on sam ne seca kada je poslednji put potrcao. Na Radonjica necu vise da trosim reci, klub koji njega dovede je sebi potpisao gomilu problema. Ivanic je odavno zasluzio klupu ali ako on ne igra mi napred ne mozemo da uradimo nista, sad igra na silu i blamira se jer nema ko. Pri cemu on igra na krilu jer nece u sredinu na svoju prirodnu poziciju pa nemas ni levo krilo ni "desetku" u timu nego "desetkom" krpis krilo a poziciju iza spica igracima poput Duartea i Kostova, na jednoj utakmici cak i Handela, koji nisu igraci za tu poziciju. Da i ne pominjem da zbog toga sto Ivanic nece sa krilne pozicije ni Milson ne moze da igra na poziciji na kojoj je najbolji pa si i njega uspeo da sjebes.

Na sve to si stalno u problemu i pozadi zbog bonusa jer ove starosedeoce ne smes da izbacis iz tima nego stalno rotiras u zadnjoj liniji tako da si sve te igrace osim Seola izbacio iz ritma.

Ne moze tu Milojevic nista da uradi jer nema autoritet, veruje pogresnim igracima koji vise ili nisu u stanju ili ih zabole da isporuce a ne sme da ih pipne jer ih je Terzic proglasio legendama kluba. O njegovom uticaju najbolje govori ovaj cirkus sa suspenzijom Radonjica pa ekspresni povratak, navodno na Milojevicevu inicijativu. Cujes, Milojevicevu inicijativu.lolol Covek je bio izricito protiv da on uopste bude potpisan, odstranio ga je sa treninga zbog ponasanja i sabotiranja treninga bar pet puta do sada ali da ne bi ispalo da ga Terzic poklapa mrtav hladan je pristao da bude taj koji "vraca Radonjica u tim na sopstvenu inicijativu". Ne igra njemu ekipa ovako lose jer on ne zna fudbal i ima lose igrace, igra mu lose jer ga niko ne jebe dva posto a on na to pristaje. Nijedan covek sa integritetom posle one sage o Riveri ili kako se vec zove onaj kockar koji vodi Celje ne bi sedeo ni minut na klupi. On sedi jer je pick... pardon, vojnik kluba. Mozes misliti, vojnik kluba.

Ovo je razlog zasto ne treba odlagati utakmice zbog kvalifikacija, umesto da se sa Cukom igralo na pocetku kad smo svezi, zeljni, lepo vreme...igramo po zimcugi a teski smo i ceka nas novi mec za par dana.

Treba da prestanu sa tim stvarima.

0109902a-dd0d-442d-8544-fc800f9d0b00.jpg

Povredio se i Duarte isuse znaci mali Damjanovic ili Katai u spicu u Gracu.

Vladan Milojević otkrio novinarima da je Nemanja Radonjić završio polusezonu i da neće biti u sastavu za tim do kraja godine.

Edited by Milosh76

Babika hvata me panika...

Harpere, razumem da moraju da prodaju neke igrace. Ali u tom slucaju neka ih ne cuvaju dok se ne zavrse kvalifikacije za evropske kupove. To znaci da se na letnjim pripremama tim ugrava sa igracima koji ce za mesec dana da odu, umesto da se uigrava sa igracima koje ce imati na raspolaganju bar jednu polusezonu. Na stranu sto vecinu novih igraca dovode posle zavrsetka priprema i kada su takmicenja vec pocela.

To sto Harper kaze da je Milojevic trebalo da napusti klub odmah nakon utakmice sa Lilom zato sto je u klupskoj lozi u drustvu Terzica sedeo i menadzer trenera Celja u potpunosti podrzavam. Ja sam se osecao posramljeno sto navijam za Zvezdu kada sam video kako menadzer izlazi iz klupske zgrade odmah nakon utakmice i daje izjavu za medije o tome da li ce njegov klijent da bude novi trener Zvezde. Zvezda je klub koji (vise) nema trunku klase i gospodstva.

Gospodstva nemaju oni koji je trenutno vode.

Zvezda je Rajko Mitic i Sinisa Mihajlovic(na primer, ima ih na desetine), a ne Terzic.

Edited by Milosh76

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.