Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Nista bravo protivniku, samo placipickovanje

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

osveta laznog vladike i odbacenih hajduka

Edited by roux senyurt

• Author

Dodje mi sad da vadim one silne postove o tome kako je Duarte majstor fudbala za Serifa.laugh

Ne secam kada sam poslednji put video da tim ovoliko bolji od konkurencije igra gori fudbal od ove Zvezde. Svaki potez Terzica u poslednjih par godina je poceo da se vidi na terenu and I think it's beautiful. Dovodis igrace za reklamu, dozvoljavas penzionerima da na ustrb tima nabijaju licnu statistiku i proglasavas ih za legende, maltretiras celu ligu pravilom o dva bonusa iako prodajes najvece talente pa ti bonusi upropastavaju tim i dovre igrace koji si se sushe na klupi i ne mogu da uhvate kontinuitet igara, dozvoljavas vecitim kurajberima da ti unistavaju svlacionicu kurcoboljom, smenjujes trenera u medijima i hoces da igras ozbiljan fudbal i dominiras u prvenstvu.

Zao mi je samo sto Vojvodina ne moze da osvoji titulu nego komsije koje su pozatvarale 80% utakmica ove sezone, inace bih navijao svim silama da titula ode u Novi Sad a Terzic ispuni obecanje i odjebe iz kluba kad prvi put izgubi titulu. Ko se bavi fudbalom a fudbal mu je poslednja rupa na svirali ne zasluzuje ne da osvoji titulu nego i da se nazove fudbalskim klubom.

Just now, Ratamahatta said:

Protivnik je qrac od ovce.

Kazao je Terzic da ce da podnese ostavku onog dana kada Zvezda ne bude osojila titulu. On nije covek od reci, ali ovo prvenstvo je zgodna prilika da ispuni to obecanje.

Inace nas tim je izgubio hemiju, smopouzdanje i tu povratka nema do kraja jesenje sezone. Ostacemo mi na vise od minus dva. Jedini nacin da se ovo presece je nov trener posle zavrsetka polusezone ali ni to ne garantuje da ce ovaj tim da se podigne iz letargije jer dobrog trenera nece moci da dovedu.

Edited by Dimitrije

2 minutes ago, Ratamahatta said:

U pravu si.

Vosa je imala bolje sanse, Mateus je skinuo bar jedan gol, prosla im je polukontra, Njegos pogodio.

Zasluzena pobeda.

Realno 0-3 ali Mateus je ćaća.

Ko bi rekao da će prodaja svega što imalo vredi da se obije o glavu?

ja mislim da ce terzic kupovati na zimu, mozda ce da lovi novog trenera, ali nista spektakularno. mozda deki, ili tako neko, tek toliko da prodma tim i osvoji prvenstvo u nadi da ce preduzece da nastavi da posluje kao u ovih poslednjih nekoliko godina

Edited by roux senyurt

Lista igraca koje nije trebalo da prodaju ove sezone: Milosavljevic, Serif, Maksimovic, Luka Ilic, Lazar Jovanovic. Dve kriticne prodaje su bili Milosavljevic i Serif. Njihovo odsustvo nije moglo da se nadomesti igracima koji su dovedeni da ih zamene.

Hteli ste zanimljivo prvenstvo.

• Author
Just now, Dimitrije said:

Kazao je Terzic da ce da podnese ostavku onog dana kada Zvezda ne bude osojila titulu. On nije covek od reci, ali ovo prvenstvo je zgodna prilika da ispuni to obecanje.

Inace nas tim je izgubio hemiju, smopouzdanje i tu povratka nema do kraja jesenje sezone. Ostacemo mi na vise od minus dva. Jedini nacin da se ovoi presece je nov trener posle zavrsetka polusezone ali ni to ne garantuje da ce ovaj tim da se podigne iz letargije jer dobrog trenera nece moci da dovedu.

Kojeg god ozbiljnog trenera da dovedu taj nece trpeti ovo sto Milojevic trpi od Terzica, odjebace nas posle tri utakmice. Ova propast je pocela da se naslucuje onda kad smo odustali od ideje da transformisemo klub dovodjenjem stranog trenera i resetovali se na Milojevica ciji je jedini posao u klubu da bude skretnicar za Terziceve poslove i da od onoga sto ostane nakon sto uprava razjebe tim napravi neku pitu od govana dovoljnu da se osvoji liga. Milojevic je prosecan trener ali nije ovoliko los koliko mu ekipa igra, jednostavno nema personal da sastavi i uigra tim vec mora da se bavi Kataijevim rekordima, Radonjicevim budalesanjima, Arnautovicevim povredama i pokretnom trakom bonusa koje mora da drzi u timu po par meseci dok ih Terzic ne proda pa onda iznova pravi prvotimce od Lekovica, Avdica, Damjanovica i slicnih igraca koji ili uopste nisu ili jos uvek nisu za prvi tim Zvezde.

I igraci su shvatili da ovo nije fudbalski klub i osim par njih koji imaju takav karakter ostali svako igra za sebe. Duartea boli kurac, Milsona boli kurac, a zasto i ne bi kad vide da je ekipa privatnika preuzela teren i radi sta hoce. Tiknizjan je danas bar pet puta istrcao Ivanicu iza ledja i nijednom nije dobio loptu jer Mica mora da je doda Kataiju koji ce da pokusa neku akrobaciju i da je izgubi inace ce da crkne. Valjda bi se stadion srusio kad bi bar jednom ispostovao beka koji pretrci 40 metara. Da sam na mestu Jermena sledeci put bih mu rekao da pusi kurac i da me vise nece videti pored aut linije jer nisam budala da trcim kao magarac, posto ce Katai da se naljuti ako ne dobije svaku loptu.

Iz ovoga nema izlaza osim totalnog reseta. Terzic je napravio shemu koja radi dok radi ali ako ne radi nema rezervni polozaj i mi smo sada u situaciji da sve i da trener ume i da igraci hoce ne mozes vise da promenis nista. Nama u 2025. godini igra u napadu jos uvek zavisi od toga u kakvoj je formi Mirko Ivanic a on trenutno igra kao debil. Svaka ekipa u nasoj ligi koju sam gledao protiv Zvezde igra pametniji, smisleniji i organizovaniji fudbal od nas. U Zvezdi ako Krunic ne pipne loptu ne mozes da vidis jedan pravi fudbalski potez, samo do sebe i u sirinu i tako 90 minuta.

5 minutes ago, roux senyurt said:

ja mislim da ce terzic kupovati na zimu, mozda ce da lovi novog trenera, ali nista spektakularno. mozda deki, ili tako neko, tek toliko da prodma tim i osvoji prvenstvo u nadi da ce preduzece nastavi da posluje kao u ovih poslednjih nekoliko godina

Prvenstvo najverovatnije osvaja Partizan. Mi cemo da napravimo bodovni zaostatak koji necemo moci da nadoknadimo bilo ko da dodje umesto Miloja. Tesko da cemo da pobedimo zadnje dve utakmice pre kraja sezone (u Backoj Topoli i sa Lucanima u Beogradu).

po meni djiga i serif su bile apsolutno pogresne prodaje

Prodali Maksimovica, Milosavljevica, Ilica i Serifa. Doveli Veljkovica, Ucenu, Handela, Arnautovica, Babiku, Mateusa, Tinkizjana...

Zvezda bi trebalo da je jaca u svakoj liniji tima ali nije, nesto se nije poklopilo. Mozda su se videli u LS pa pali posle ispadanja. Ima i do toga sto su nosioci matori i zasiceni.

U svakom slucaju nista strasno sto se ne desava svima, ne mozemo a i ne trebamo da osvajamo prvenstva 30 razlike, to nikome nije interesantno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.