Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Mozzart javlja da je Radonjic povredjen i da nece igrati do kraja sezone. Da je Duarte zaradio povredu skocnog zgloba i da mozda nece da igra u Gracu. To bi znacilo da ce spic u Gracu da bude Katai

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Kad več Harper spominje Rieru, čovek je produžio ugovor sa Celjem do 2028 ili 2029. A kao što sam več ranije govorio u igri je i da bude selektor Slovenije.

3 hours ago, Milosh76 said:

Gospodstva nemaju oni koji je trenutno vode.

Zvezda je Rajko Mitic i Sinisa Mihajlovic(na primer, ima ih na desetine), a ne Terzic.

Najveći gospodin i autoritet u Zvezdi bio je Bora Kostić, pa tek onda Rajko.

Od novijih Zoran Filipović i Mile Belodedić.

• Author
5 hours ago, Dimitrije said:

Harpere, razumem da moraju da prodaju neke igrace. Ali u tom slucaju neka ih ne cuvaju dok se ne zavrse kvalifikacije za evropske kupove. To znaci da se na letnjim pripremama tim ugrava sa igracima koji ce za mesec dana da odu, umesto da se uigrava sa igracima koje ce imati na raspolaganju bar jednu polusezonu. Na stranu sto vecinu novih igraca dovode posle zavrsetka priprema i kada su takmicenja vec pocela.

Pa i nisu ih pustili pre kraja kvalifikacija, svi prodati su igrali protiv Pafosa. Mi bismo to jos i prosli da Krunic nije dobio zuti protiv Leha. Od tog dvomeca Terzica vise ne zanima nista osim titule i rasprodao je sve sto je mogao, razlika u odnosu na prethodne godine je sto je toliko razorio tim da vise nismo toliko bolji da peske prolazimo kroz ligu. Na prolece ce opet da pokupuje sve od utakmica sto moze da kupi jer mu u svim klubovima duguju ponesto i da se nada da ce Partizan pored derbija jos negde da izgubi bodove.

10 hours ago, Dimitrije said:

Ali u tom slucaju neka ih ne cuvaju dok se ne zavrse kvalifikacije za evropske kupove.

4 hours ago, harper lee said:

Pa i nisu ih pustili pre kraja kvalifikacija, svi prodati su igrali protiv Pafosa.

Dimitrije hoće da kaže da treba odmah da ih prodaju, a ne da celo leto uigravaju jedan tim a da u Septembru bude drugi.

13 hours ago, harper lee said:

Dodje mi sad da vadim one silne postove o tome kako je Duarte majstor fudbala za Serifa.laugh

Cijeniš da bi Šerif izgledao bolje u ovakvoj postavci?

Bruno je odlično počeo sezonu dao 5-6 golova na prvih 5-6 utakmica i onda dolazi grozan period gdje momak biva prebačen na klupu, naravno da je ispao iz ritma. Da ne pričamo o tome da ga Glava drži na pogrešnoj poziciji.

Tehnicko pitanje: Nesto sam dodirnuo na mom Ajfonu 10 pa se tekst na ovom forumu promenio od crnih slova na beloj pozadini u bela slova na crnoj. Zna li neko kako da se vratim na crna slova i belu pozadinu?

1 minute ago, Dimitrije said:

Tehnicko pitanje: Nesto sam dodirnuo na mom Ajfonu 10 pa se tekst na ovom forumu promenio od crnih slova na beloj pozadini u bela slova na crnoj. Zna li neko kako da se vratim na crna slova i belu pozadinu?

Skroluj do kraja stranice i klikni na ikonu lijevo od polumjeseca

1 minute ago, Dimitrije said:

Verovatno si ukljucio dark mode. Idi na "brightness" na iphone, pritisni i drzi prst na istom dok ti se ne pojavio opcija light/dark mode.

2 minutes ago, Dimitrije said:

IMG_2768.png

Edit: a moguce je i ovo sto middlara kaze.

Edited by dragance

Telefon se apdejtovao na Zvezdin trenutni mod.

2 minutes ago, MiddleClass said:

Skroluj do kraja stranice i klikni na ikonu lijevo od polumjeseca

Hvala majstore!

Od utakmice sa Bragom, sve je krenulo strmoglavce. Igraci koji su do tada kreirali napad i postizali golove su prestali to da rade. I ne samo to, vec svi od reda deluju totalno nekompetentno. Odbrana nije valjala jos od leta, pogotovo nakon odlaska Milosavljevica, ali je napad kompenzovao brljotine odbrane. Mi smo nekako na guzove, veliko zalaganje igraca, velike odbrane Matueusa, i sa puno srece izvukli pobede protiv Lila i FCSB, ali tu energiju i srecu nismo imali u domacim utakmicama. Tim je totalno potrosen, igraci demotivisani, mnogo povredjenih, trener ne moze da motivise igrace, poveze konce i zapusi rupe jer na sve strane se otvaraju nove pukotine. Mi cemo da izgubimo jos nekoliko preostalih utakmica do 20. decembra ako ne i sve. Nije nemoguce da ostanemo na -8 iza Partizana. Igranje na 3 fronta nas je upropastilo jer nismo imali tim za tako nesto.

Očekivao sam da se Kostov ove jeseni pojavljuje 2x po forumskom postu, a vi samo o Ivaniću i Kataiju. Već to je dovoljan razlog da Miloje leti, mada se već prošle godine osećalo zasićenje i bilo je porođajnih muka.

Ovo je idealna prilika da se primeti koliko su igrači poput Šerifa dragoceni za celu ekipu. Kada je igrač jak, tehnički potkovan i gine po terenu, menja se karakter čitavog organizma. Iskreno, s obzirom da je igra nikakva, morali bismo da imamo nekog igrača koga je i uprkos timskoj jalovosti zanimljivo ispratiti. Ovako, baš je teško pronaći motiv.

Kostov je inace bolestan, neizvestan za cetvrtak

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.