Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
1 hour ago, Babu Bhatt said:

Skratiti ligu na 8.

Ovo nema smisla.

S ovakvom razlikom koju Zvezda ima mozes da smanjis i na cetiri, isto bi bilo. Predaleko smo otisli.

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Ligu nece skracivati drasticno. Ako je skrate na 12 klubova, bice dobro. Dogodine igramo u ligi od 14 klubova. Ono sto ja mislim da bi pomoglo je da se Partizan podigne i postane ozbiljan konkurent Zvezdi za titulu i kup. Imam utisak da su oni na putu. Imaju dobre mlade igrace i volim da ih gledam jer pokusavaju da igraju moderno. Problem su im finansije pa moze da se desi da rasprodaju ovaj tim. Drugi klub koji bi mogao da se pridruzi Zvezdi i Partizanu u borbi za domace trofeje mogla bi da bude Vojvodina. Njihov mafiozo-predsednik je ambiciozan i pokusava da naprave tim koji bi bio kompetativan. Oni su imali dobru omladinsku skolu ali se poslednjih godina vise oslanjaju na dovodjenje igraca. Liga sa 3 kluba koji se bore za domace trofeje bila bi znacajno poboljsanje. Steta sto u ligi nema bar jos jedan takav klub. Ostale klubove uglavnom zanima da ne ispadnu.

7 minutes ago, harper lee said:

S ovakvom razlikom koju Zvezda ima mozes da smanjis i na cetiri, isto bi bilo. Predaleko smo otisli.

Ma u pravu si, možda je već i kasno ali barem bi koliko toliko zanimljivijih utakmica bilo i gotovo svi bi igrali za nešto.

• Author
9 minutes ago, Babu Bhatt said:

Ma u pravu si, možda je već i kasno ali barem bi koliko toliko zanimljivijih utakmica bilo i gotovo svi bi igrali za nešto.

Nije kasno, nece Zvezda vecno biti ovoliko jaka. Problem je sto eventualni pad Zvezde srpskom fudbalu nista ne bi doneo osim sumnjivog zadovoljstva grobarima. Dimitrije je u pravu, moraju drugi klubovi da se priblize Zvezdi ali to nece ici lako jer zapravo glavni problem nije u klubovima vec u opstem stanju srpskog fudbala.

Pisali smo hiljadu puta o tome i postalo je dosadno ponavljati. Jasno vlasnistvo, regularnost, modernizacija struke, infrastruktura, vece ucesce TV prava i sponzora u strukturi prihoda i slicno. Svi znamo sta je potrebno i glupo je vrteti istu pricu kad god nekog omlatimo ruzno.

Sa jos tri cetiri kluba u trci za titulu, Zvezda nece smeti da se raspusti i prestane da igra fudbal u prolecnoj sezoni jer nece imati dvocifrenu bodovnu prednost na kraju jesenje sezone. Zvezdi to nonsalantno igranje u prolecnom delu smeta. Ulaze u letnje pripreme da obnove zaboravljeno gradivo i da uigraju nove igrace a ne da se pripreme za jake utakmice u Evropi.

• Author
4 minutes ago, Dimitrije said:

Sa jos tri cetiri kluba u trci za titulu, Zvezda nece smeti da se raspusti i prestane da igra fudbal u prolecnoj sezoni jer nece imati dvocifrenu bodovnu prednost na kraju jesenje sezone. Zvezdi to nonsalantno igranje u prolecnom delu smeta. Ulaze u letnje pripreme da obnove zaboravljeno gradivo i da uigraju nove igrace a ne da se pripreme za jake utakmice u Evropi.

Ispunice vam se zelja vec ove godine. Zvezda je bolja od Partizana ali je Partizan mnogo bolji od ostatka lige tako da ce to biti trka u dvoje do kraja. A derbi k'o derbi, tu svasta moze da se desi.

Tesko cemo ikada imati 3-4 kluba da se bore za titulu, to ni Spanija nema.

Za pocetak da budu 2, a da sledeca 3 igraju fudbal, a ne da parkiraju autobus.

Onda ce se mozda nekad desiti da neki slabiji klub pobedi ili odigra nereseno sa Zvezdom ili Partizanom.

Kad god je, recimo TSC probao da igra agresivnije protiv Zvezde, namucio nas je.

Danas je Zeleznicar imao vrhunsku sansu na 1-0. Ne znaju mnogo, ali to sto znaju igraju pristojno.

13 minutes ago, Milosh76 said:

Za pocetak da budu 2, a da sledeca 3 igraju fudbal, a ne da parkiraju autobus.

Pa ovi protiv nas nisu parkirali autobus, izašli visoko i dobili 7 komada. Jednostavno, razlika između nas i njih je malo manje nego između Barse i nas. Takva nam je liga.

Tužno je to, pre svega zbog toga igrači Zvezde na kraju svog mandata u Zvezdi budu slabiji igrači nego na početku. Jednostavno, navikneš se da ti protivnik ne može ništa i ne napreduješ.

7 minutes ago, JPM said:

Pa ovi protiv nas nisu parkirali autobus, izašli visoko i dobili 7 komada.

Da, to sam i ja napisao i pohvalio vise puta.

Edited by Milosh76

Derbi utakmice mogu da odluce ovo prvenstvo ali mogu i kiksevi u Surdulici, Ivanjici isl. Sto sve u svemu nije lose. Bar cemo da igramo takmicarski do kraja sezone.

Sto se tice parkiranja autobusa, toga izgleda ima manje. Npr. Zeleznicar to nije cinio ni protiv nas ni protiv Partizana. Nisu ni Pazar ni OFK protiv nas. Sada sam odgledao Spartak-Partizan. I Spartak je igrao otvoreno.

Bas me zanima kako cemo mi i Partizan da igramo u derbiju. Da li ce oba tima da igraju napadacki, va banque. Ili ce jedan od timova da se ukopa na svojoj trecini i ceka priliku za kontru a drugi da opseda gol protivnika. Ili ce oba tima da ubiju igru a la reprezentacija i da trljaju ruke ako osvoje bar bod.

2 minutes ago, Milosh76 said:

Da, to sam i ja napisao i pohvalio vise puta.

Pa oni se sad verovatno kaju sto nisu parkirali. Bilo bi 2-0.

• Author
2 minutes ago, JPM said:

Pa oni se sad verovatno kaju sto nisu parkirali. Bilo bi 2-0.

Zapravo je teze braniti se bunkerom protiv ovog napada Zvezde, na otvorenom terenu jos i mozes da zaobidjes Kataija i Arnautovica. Ovako je zajebano ako njih dvojica ne moraju da trce a Seol i Tilmizjan mogu da kampuju napred.

Mnogo su bili visoko, malte ne na pet metra od centra.

1 hour ago, JPM said:

Mnogo su bili visoko, malte ne na pet metra od centra.

Umeli su da nam zasmetaju pri iznosenju lopte. Srecom nisu umeli da poentiraju. Bolji timovi bi to kaznili. Ako pogledate golmana, nasu zadnju liniju i dvojcu zadnjih veznih, samo je jedan od njih igrao prosle sezone. Drugi su svi novi. Nisu dovoljno uigrani. Cak se i Katai nekoliko puta vracao do naseg kaznenog prostora da pomogne iznosenje lopte. Bice to problem u LE. Mozda necemo da iznosimo loptu pasom, nego ce golman da je ispucava. Samo sada nema Serifa da te ispucane lopte osvoji i prosledi.

6 hours ago, Milosh76 said:

Evo i 4-0 Ivanic, 99 gol u karijeri za Zvezdu.

A Zeleznicar dosao da igra fudbal.

Arnautovic 2 asistencije do sada.

99 golova u celoj karijeri, nije toliko dao za Zvezdu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.