Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Kakav užas i mlad dečko. Hvala bomba junioru za sve.

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Kakvo sranje jbt

Baš, baš katastrofa.

Prvi put upao mi u oko kada su igrali Hr Sr u17 ili 19...

Basta i on s jedne strane i Modrica se sjećam s druge...igrali kao NBA ...rezullatat bio nekih 6: 5 ili 7 :6 ili tako nešto....

Poslije ga pratio i eto....ispratio.. e jebiga

Tuga... kapiten cuvene '84 generacije.

16 hours ago, JohnnyD said:

Znam celu generaciju jer su bili na Vozdovcu u hotelu M, dok su bili omladinci - Milovanovic, Basta, Stojkovic, Miljkovic, Mrdja, Perovic... i Bosko Jankovic, sa tim sto je Bosko rodjen i ziveo na Vozdovcu. Igrali smo fudbal, Deki je uvek bio najvise nasmejan od svih, i "ladovina" od coveka, u pozitivnom smislu, zapali cigaru ono u sred malog fudbala. Mislim da je aktivno i igrao ligu veterana za Zvezdaru. Neverovatno.

Samo je pao na utakmici veterana Zvezdare, baš tuga 😥

Mateus – Seol, Leković, Veljković, Tiknizijan – Hendel, Elšnik, Kostov – Ivanić, Katai, Arnautović

Bicemo prilicno agilni po krilu

• Author
21 minutes ago, pantelia said:

Mateus – Seol, Leković, Veljković, Tiknizijan – Hendel, Elšnik, Kostov – Ivanić, Katai, Arnautović

Bicemo prilicno agilni po krilu

Milojevic koji ne menja formaciju u najvaznijoj utakmici sezone protiv Pafosa vec gura Badja da debituje umesto Krunica a sad menja formaciju jer ne veruje Kostovu u veznom redu na utakmici domace lige.lolol

Nisam siguran da ce ovaj sastav da pocne utakmicu. To je samo spekulacija. Pre dva dana Zaric je bio projektovan na krilu a Kostov u veznom redu.

Ovaj sastav i lici najvise na Milojevica, samo se nadam (vjerovatno uzalud), da se nece bas toliko prepasti Partizana.

Naravno da će se prepasti, ako danas izgubimo od Partizana što nije isključeno i u sredu od Seltika što je prilično moguće, on je verovatno izgubio najbolje radno mesto koje će ikad imati.

Mislim da bi on danas potpisao nerešeno.

Sigurno će izaći sa ovim najavljenim sastavom, Leković je najiskusniji od svih bonusa, a nije ni neka rupetina. Mali Zarić je potpuno nerealan, igrao je jednu utakmicu, a nema ni 17 godina. Takođe, vrlo cesto je eksperimentisao sa veznjacima na desnom krilu, recimo Luka Ilić protiv Bodea ili mali Maks u više utakmica čak i na prošlom derbiju. To mu se uglavnom nije isplatilo. Pretpostavljam da će Seol biti ofanzivniji, a da će Tiknizijan pre svega zatvarati Dembu. Čak verujem da će oba bonusa i završiti utakmicu jer sumnjam da će Avdić igrati zbog svojih odbrambenih manjkavosti. Ako budemo vodili ući će Radonja i Babika umesto Kataija i Timija, kao i Duarte umesto Arnauta. I ja sam ubeđen da bi u ovom trenutku potpisao 0:0 bez šuteva na gol, ali možda i dobijemo jer smo kvalitetniji, naročito naš napad u odnosu na Partizanovu odbranu.

Boško Đurovski se srušio za govornicom na Milovanovićevoj komemoraciji ☹️ Navodno je dobro, brzo se osvestio.

Govorio je na komemoraciji sina svog saigrača, užas.

Ipak Zvezda u najavljenom sastavu. Ocekivao sam Elsnika na klupi i krilnog napadaca u startnoj postavi.

Mali mis mekinjas na klupi izasao sa najavljenim sastavom, fuj... Da je docekati dan da smece ode sa klupe, mozda se uzdrma ako bi Partizan napravio senzaciju...whistle

Edited by hrkljush boys_2

Nasa klupa bi se borila za titulu:

Glazer, Rodrigao, Učena, Stanković, Avdić, Bađo, Zarić, Milson, Babika, Radonjić, Duarte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.