Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Igraju kao da su pijancili do 3 ujutro.

Sramota bukvalno!

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Ovaj na klupi ne znam čemu služi ,kakav je ovo fudbal iz prošlog veka, sporo ,ne znamo šta da radimo sa loptom .

Srećom Partizan bas tanka ekipa ,ma koliko ih cele sezone uzdižu ovo je ekipa u rangu nekog Tsc od pre godinu ,dve max.

Edited by elementary

Video sam danas mnogo brzih akcija na Volendam-Excelsior, a to bas nisu top timovi iz Holandije. I to u zavrsnih 15 minuta. Previse gresaka na obe strane.

8 minutes ago, MiddleClass said:

Jel bio ofsajd kod sanse Kataia? Nije digao pomocnik

deluje, al kod pasa ka arnautoviću

Ako je 1. poluvreme bilo kao prenos tj komentator sve to treba u rudnik

• Author

Na sta mi licimo, krv ti jebem, ne zna se ko izgleda debilnije. Katai, Ivanic, Seol, Tiknizjan, Kostov kao da nikad u zivotu loptu nisu videli. Vodimo apsolutno nezasluzeno, igramo kao kurac. Naravno, Partizan nam pravi velike probleme na bokovima jer igramo neki revolucionarni fudbal bez krila, bekovi su nam non-stop na vetrometini a gomilanje veznih igraca koji igraju na neprirodnim pozicijama je samo ucinilo da se guramo i sudaramo po terenu kao pijani.

Uključio sam se na šansi Magika. Od tada tragično, tri pasa nisu povezali. Doduše, deluje da je pakao za igru.

Igramo ladno bez krila ,a na klupi 4 krila rezerve ,nema šta vizionar .

Jedino da nekako preokrene Partizan i odelje nas Seltik pa da nas napusti ovaj stručnjak .

Ovo veze nema sa fudbalom ,naša liga je amaterka liga pa ne dolazi do izražaja .

Edited by elementary

• Author
11 minutes ago, MiddleClass said:

Jel bio ofsajd kod sanse Kataia? Nije digao pomocnik

Ofsajd kao vrata. Verovatno bi ga digao da je Katai dao gol ali i da nije VAR bi ga svejedno ponistio.

Edited by harper lee

Katai bas ne voli Arnautovica

Dao je dobar pas Mirku, Arnautović je fino otvorio stranu, ali je Mirkec doneo genijalnu odluku da lomi na levu stranu gde su dva naša i dva protivnička igrača.

Bas da cu da kukam kada vodimo 1-0 protiv Partizana - necu. Trebalo je da povedemo 2-0 posle Kataijevog promasenog zicera. Sa ovom igrom mozemo da se nosimo sa ostatkom domace lige ali u Evropi tesko da cemo nesto da uradimo. Mi smo recidiv fudbala koji su ozbiljniji timovi davno prestali da igraju. Uz to, tim nije dovoljno uigran da i to sto igramo bude gledljivo. Ovu Zvezdu treba napadati samo po bokovima jer su bekovi rupe defanzivi.

• Author
3 minutes ago, elementary said:

Igramo ladno bez krila ,a na klupi 4 krila rezerve ,nema šta vizionar .

Jedino da nekako preokrene Partizan i odeljenje nas Seltik pa da nas napusti ovak stručnjak .

Ovo veze nema sa fudbalom ,naša liga je amaterka liga pa ne dolazi do izražaja .

Igramo bez krila jer se Terzic kurcio da izgura sto je moguce vise bonusa u isto vreme dok prodaje sve najbolje klince kako stignu ponude pa sad moramo da krpimo oko jedina dva bonusa koji mogu da igraju ovakve utakmice, i to lose. Valjda nije ocekivao da ce bilo ko drugi uspeti da skupi toliko talentovanih klinaca u jednu grupu.

Kostov je veliko razocarenje danas, usrao se i odigrava samo sigurne lopte. Doduse, kod vizionara Milojevica mora da pokriva Seola po boku i glumi krilnog igraca, sto verovatno igra po prvi put u zivotu. Ali ovo sto danas igraju Katai i Ivanic je zasenilo sve drugo. Katai ce da dobije upalu pluca koliku promaju pravi masuci rukama a Ivanic valjda nijednu jedinu loptu danas nije dodao kako treba.

Inace imaju igraci Partizana dobru tehniku i dobar prijem lopte. Svaki napad po boku salju nase igrace po burek. Da sam neki neutralni ljubitelj fudbala i da gledam ovu utakmicu, simpatije bi mi bile na strani Partizana.

Mirko Ivanic kao da je dobio Rodicitis. Kada treba da centrira ili doda loptu u blizini Partizanovog sesnaesterca, obavezno pogodi protivnickog igraca, ili pogresno doda, ili padne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.