Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Izgubio je lopti i lopti ispred odbrane jesenas, ne mogu vise ni da se setim koliko ih je direktno dovelo do primljenih golova. Nesto se i dalo spasiti

Djiga je u nekoliko utakmica pizdio i urlao na sve oko sebe sta koji kurac rade (pun intended) pred nasim kaznenim, bilo mi zao coveka

Isticali su se u tome Krunic i Spajic

Rodic je zombi, Drkusic je malo i igrao

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

3 hours ago, pantelia said:

Milosavljevic starter za Bornmut

Odličnih 90 minuta

• Author
3 minutes ago, Babu Bhatt said:

Odličnih 90 minuta

Navijaci s dubokom dzepovima ga proglasili za igraca utakmice. Debi iz snova. Bice uspona i padova, bice patnje protiv elitnih napadaca ali ovaj pocetak veoma obecava.

Solidan Veljin debi. Drago mi je i ujedno mi je i zao jer nije vise kod nas.

Vidjelo se protov Pafosa da dečko ima muda i na sve to zna. Mislili su da ce biti problema zbog fizike, ali je dečko žilav ako nabavi jos malo kg mišića biće to taman. Doduše i Huijsen je bio mršuljav, pa odlično odigrao.

@harper lee Daj nemojmo se zajebavati sa Šerifom i PL, da ima te kvalitete otišao bi u neku od liga 5, njemu su udvarači Arapi i Turci.

Mali Kostov je next big thing, steta sto ovako lako prodajemo klince. Da su svi ostali i da smo ušli u LŠ, grdne pare smo mogli zgrnuti...

• Author
2 minutes ago, Jesper23 said:

Vidjelo se protov Pafosa da dečko ima muda i na sve to zna. Mislili su da ce biti problema zbog fizike, ali je dečko žilav ako nabavi jos malo kg mišića biće to taman. Doduše i Huijsen je bio mršuljav, pa odlično odigrao.

@harper lee Daj nemojmo se zajebavati sa Šerifom i PL, da ima te kvalitete otišao bi u neku od liga 5, njemu su udvarači Arapi i Turci.

Mali Kostov je next big thing, steta sto ovako lako prodajemo klince. Da su svi ostali i da smo ušli u LŠ, grdne pare smo mogli zgrnuti...

Ti bi stvarno mogao da naucis da citas. Kad to jednom naucis i ono sto pises ce imati vise smisla. Necu odgovarati na "odgovore" na tezu da je Serif igrac za PL jer to niko nije napisao a nemam nameru da odgovaram na tvoje razgovore sa samim sobom.

14 minutes ago, harper lee said:

Ti bi stvarno mogao da naucis da citas. Kad to jednom naucis i ono sto pises ce imati vise smisla. Necu odgovarati na "odgovore" na tezu da je Serif igrac za PL jer to niko nije napisao a nemam nameru da odgovaram na tvoje razgovore sa samim sobom.

Ja sam napisao da ima tehniku igrao bi PL, a ti si na to odgovorio pa i ovako ce igrati PL obzirom da ima kvalitet za to. Eto vidimo kako je prošlo to predskazanje.

Nađem ti sutra, a možeš i sam. Vidi se ea poznaješ fudbal, ali kao i svi griješiš, nema potreba za ovim stavom apostola istine.

• Author
4 minutes ago, Jesper23 said:

Ja sam napisao da ima tehniku igrao bi PL, a ti si na to odgovorio pa i ovako ce igrati PL obzirom da ima kvalitet za to. Eto vidimo kako je prošlo to predskazanje.

Nađem ti sutra, a možeš i sam. Vidi se ea poznaješ fudbal, ali kao i svi griješiš, nema potreba za ovim stavom apostola istine.

Ima neke kvalitete, imao je i ponudu od kluba iz PL. Premijer liga nisu samo njeni najbolji igraci tako da je cela ta prica o nemanju ili imanju kvaliteta da bi se u njoj igralo besmislica, ima tamo i gorih igraca od Serifa. Poenta je da kad gledas Serifa ne zamisljas ga kao pojacanje za bilo koji PL klub jer za to nema ukupan kvalitet ali da moze da igra tamo naravno da moze. Igra i Veljko Milosavljevic posle tri treninga sa ekipom.

Da je pameti, Šerifa je trebalo produžiti jer on nema ni tehniku ni taktičko znanje za top lige ali njegov pristup igri i fizička snaga je pod jedan odlična za dominaciju na trećerazrednim ligama poput naše a kao drugo taj pristup koji ima lako može doneti pobedu nad nekim velikanom koji nas potceni.

Kao Pavkov i Liverpul.

Ali naš klub vode debili.

Edited by JPM

Šteta što se tokom čitave sezone bavimo samo transferima, mogao se napraviti tim koji bi išao jako do kraja u Le, Lk, bar 1/4 finale.

Kao sto pisah pre,sledeći za izlog je klinac na krilu Zarić uz Kostova .

Mislim da je bolje da nam bonuse uvek igraju ovi ofanzivni igrači a stopera stranci.

• Author
3 hours ago, JPM said:

Da je pameti, Šerifa je trebalo produžiti jer on nema ni tehniku ni taktičko znanje za top lige ali njegov pristup igri i fizička snaga je pod jedan odlična za dominaciju na trećerazrednim ligama poput naše a kao drugo taj pristup koji ima lako može doneti pobedu nad nekim velikanom koji nas potceni.

Kao Pavkov i Liverpul.

Ali naš klub vode debili.

Ne mozes da drzis takvog igraca u klubu osim ako nije domaci pa zavrsava karijeru kod nas ili mu das jezivu platu da izjednacis ponude spolja. Jednostavno se smori i nece da igra ako ga ne prodas kad mu neko obeca mnogo vecu platu. Opet i da mu das takvu platu poremetices hijerarhiju i zatrpace te zahtevi za povecanje plate od drugih igraca.

Mi se cesto ponasamo kao da samo od kluba zavisi a to nije slucaj. Pogledaj samo sta se desilo Njukaslu sa Isakom.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus – Seol, Učena, Rodrigao, Tiknizijan – Hendel, Kostov – Zarić, Katai, Ivanić – Arnautović.

U 17h Zeleznicar iz Panceva, besplatan ulaz...ako bude kasnio prenos na Arena1Premium, prebacite na Arena Sport 10

Edited by Milosh76

• Author

Neka baci neko link, hocu da vidim ovog Hendela. Bas dosta ocekujem od njega.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.