Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

22 minutes ago, precog said:

A Sir Kier stoji i misli ‘nekad je sve to bilo pod britanskom krunom’ …

• Replies 7.1k
  • Views 534.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 hours ago, jms_uk said:

A Sir Kier stoji i misli ‘nekad je sve to bilo pod britanskom krunom’ …

Da, dobra stara vremena pre nego sto je Paul Revere jahao u ponoc kroz Somerville, Medford&Arlington i drkao british stanovnike sa british are coming.

Po secanju to se u Mass izgovara kao Riviiija, Samaviiu, Mefad ili Meffa i Aaalinktan

Trump approval, per The Economist

Georgia: -18.6%

Maine: -18.4%

Texas: -17.2%

Michigan: -15.8%

N Carolina: -13.6%

Ohio: -9.2%

Iowa: -8.7%

Florida: -7.5%

S Carolina: -7.3%

Mississippi: -6.9%

Alaska: -6.6%

Louisiana: -5.1%

Nebraska: -1.8%

These all have Senate elections this year

N1 Info RS
No image preview

Osmani potpisala dokument o pristupanju Kosova Odboru za...

Predsednica Kosova Vjosa Osmani potpisala je danas u Davosu dokument pristupanja Kosova Odboru za mir američkog predsednika Donalda Trampa (Trump).

Osmani potpisala dokument o pristupanju Kosova Odboru za mir za Pojas Gaze

Kockarnice će poželeti Kanađana

Three downtown Las Vegas hotels have begun accepting the Canadian dollar at par with the American dollar in an effort to spur Canuck travel.

CTVNews
No image preview

‘We miss our best friends’: Las Vegas hotels accepting Ca...

Three downtown Las Vegas hotels have begun accepting the Canadian dollar at par with the American dollar in an effort to spur Canuck travel.
On 21. 1. 2026. at 22:41, duda said:

Meni samo nije jasan taj njegov kabinet koji ga pušta da se ovako blamira.

Pa napiši mi jebeni govor pa neka čita, makar da u faktima ne greši.

To je kao da kazes zasto DJ Vucicevic ne pise Vucicu govore nego ga pusta da se blamira. Jesi li ti obratila paznju u poslednje vreme kakve njuske rade u njegovom kabinetu?

29 minutes ago, harper lee said:

To je kao da kazes zasto DJ Vucicevic ne pise Vucicu govore nego ga pusta da se blamira. Jesi li ti obratila paznju u poslednje vreme kakve njuske rade u njegovom kabinetu?

Pa kontam, nije to Srbija ipak je Amerika. Logično bi mi bilo da tamo, u pomrčini, rade neki truli profesionalci, jer ovi što se puno slikaju, malo šta rade.

7 minutes ago, duda said:

Pa kontam, nije to Srbija ipak je Amerika. Logično bi mi bilo da tamo, u pomrčini, rade neki truli profesionalci, jer ovi što se puno slikaju, malo šta rade.

Mislim da imas ozbiljne predrasude o tome sta je zapravo SAD na onom njenom negativnom polu. Donald Tramp je izabrani predsednik SAD-a, nije uzurpirao vlast. Na stranu Trampova licna patologija koja ne dozvoljava da mu iko protivureci, on i bez toga ima podrsku svojih najblizih saradnika za ovakvo ponasanje. To je mehanizam koji smo vidjali mnogo puta kod nekih ranijih diktatora, ono sto je neobicno je da ovog puta govorimo o drzavi cija se demokratija tradicionalno bazirala na checks and balances pa je dozivela neprijatno iznenadjenje kad je shvatila da to cudo vise nije aktuelno.

Ok, možda imam predrasude, ali ovo što ludak priča u poslednje vreme je smešno. Pravi gomilu najglupljih grešaka.

Dakle, blamira se.

Na taj nivo sam mislila.

Naravno da ima podršku svojih saradnika ali ne mogu da verujem da niko ne sme da ga usmeri da se barem činjenično ne blamira.

31 minutes ago, duda said:

Ok, možda imam predrasude, ali ovo što ludak priča u poslednje vreme je smešno. Pravi gomilu najglupljih grešaka.

Dakle, blamira se.

Na taj nivo sam mislila.

Naravno da ima podršku svojih saradnika ali ne mogu da verujem da niko ne sme da ga usmeri da se barem činjenično ne blamira.

ma naravno da mu pisu govore al jebe mu se. predje pogledom onako dijagonalno i odluci da on to moze bolje. i cao. kome se ne svidja fasuje tarife.

evo citam juce tuzio jp morgan za neku basnoslovnu sumu, toliko se osilio. cenim da ce vrlo skoro da tresne lobanjom o ledinu. da se ne lazemo, sto pre - to bolje.

1 hour ago, duda said:

Dakle, blamira se.

Na taj nivo sam mislila.

Ako malo razmislis o psihologiji fasiste-wannabe diktatora to je to, nema iznenadjenja. Kao sto cekira sve boksove fasiste Tramp takodje cekira sve boksove teskog narcistickog poremecaja koji je karakteristican za vecinu poznatih diktatora.

53 minutes ago, adam said:

ma naravno da mu pisu govore al jebe mu se. predje pogledom onako dijagonalno i odluci da on to moze bolje. i cao. kome se ne svidja fasuje tarife.

evo citam juce tuzio jp morgan za neku basnoslovnu sumu, toliko se osilio. cenim da ce vrlo skoro da tresne lobanjom o ledinu. da se ne lazemo, sto pre - to bolje.

Tužio JP Morgan?

laugh-lol.gif

Najebo je.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

5 hiljada milijardi ako sam dobro preveo.

U svojoj glavudži on je to već dobio.

3 minutes ago, pariah said:

5 hiljada milijardi ako sam dobro preveo.

U svojoj glavudži on je to već dobio.

ipak je samo 5 milijardi

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.