Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

bankruptcy, after 68 and 66 in October and September.

US bankruptcies this year are now running +30% above the 2011-2024 annual average.

Corporate bankruptcies are surging outside of the AI trade.

https://x.com/KobeissiLetter/status/1997698324627849678

• Replies 7.1k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

NOVA portal
No image preview

Tramp u intervjuu: Evropa propada, njeni lideri su slabić...

U velikom intervjuu za Politico, predsednik SAD Donald Tramp još jednom je stavio do znanja da svoju politiku prema Evropi i Ukrajini vidi bitno drugačije od većine evropskih lidera i od svojih pretho
  • Author
On 7. 12. 2025. at 14:07, vememah said:

Ovo je dosta misleading & cherry-picked.

CV-19 je malo poremetio trend (prvo ubrzao probleme, a onda je usljedila ogromna fiskalna i monetarna ekspanzija). Ja mislim da je ovdje kljucna stvar povecanja kamatnih stopa koje je otezalo servisiranje i repogramiranje dugova.

• Author
58 minutes ago, vememah said:

Jebi ga, MTG,

I MAGA revolucija jede svoju djecu, a kamoli da Tramprini svjedoci da budu izuzeti.

MAGA ne oprasta tako lako

Jebe se njoj. Stekla penziju, poslovne veze, svalera se kako stigne, obezbedila decu. Koji ce joj DC vise?? To je bukvalno mesto za ljude koji ne znaju nista da rade, lako se manipulisu, ne proizvode djoku, nasi krpelji (nama piju krv) - dok mi rintamo da oni mogu ceo decembar i pola godine inace odmaraju na nas trosak uz najbolje zdravstveno za dz za njih. Koje smo mi budale 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 😂😂😂😂

Sad ce da raspali po epstein listi klijenata da ode u stilu i drop the mic.

Screenshot_2025-12-09-09-34-25-18_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Edited by mustang

A što ne sme da se priča o Epstain listi?

Just now, Tinman said:

A što ne sme da se priča o Epstain listi?

Pricam za listu klijenata. Plase se tuzbi ali kongresmeni ne padaju pod to ako su objavili u kongresu. Ima immunity.

Al verujem da ce neke likove preskociti, za koje mi nismo nikada culi, a vece su ribe od svih nam poznatih. Sta nas moze tu da iznenadi vise? Znamo daje pola holivuda, dosta politicara, biznismena, obama, klinton, gejts, neki republikanci....tih ostrva i dalje ima da rade iste operacije.

Vise me interesuje podesta emails i pizzagate. To je rabbit hole koji bih htela da se objavi i sokira javnost kakvo zlo postoji.

Edited by mustang

Imali i imunitet ili ne bitno je objaviti imena.

Na listi su Gates, Clinton, neki republikanci... lolol. Da nije među nekim republikancima onaj jedan što grebe i rukama i nogama da se sve zaboravi... lolol

Šio mi ga Đura. Ima imunitet za kriminalne radnje dok je predsednik. Za pedofiliju pre 2016-te može da bude optužen.

6 minutes ago, Venom said:

Na listi su Gates, Clinton, neki republikanci... lolol. Da nije među nekim republikancima onaj jedan što grebe i rukama i nogama da se sve zaboravi... lolol

Najsmešnije je što je na onim fotografijama sa Epstinom bio još kod demokrata u stranci happy

1 hour ago, mustang said:

Pricam za listu klijenata. Plase se tuzbi ali kongresmeni ne padaju pod to ako su objavili u kongresu. Ima immunity.

Al verujem da ce neke likove preskociti, za koje mi nismo nikada culi, a vece su ribe od svih nam poznatih. Sta nas moze tu da iznenadi vise? Znamo daje pola holivuda, dosta politicara, biznismena, obama, klinton, gejts, neki republikanci....tih ostrva i dalje ima da rade iste operacije.

Vise me interesuje podesta emails i pizzagate. To je rabbit hole koji bih htela da se objavi i sokira javnost kakvo zlo postoji.

ne postoji nikakav pizzagate, to je malumna izmisljotina maga idiota ali eto, jos ima mustanga koji u to veruju.

Edited by 3opge

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.