Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

16 minutes ago, Bud Stonebraker said:

Kazu globalna zatvorska populacija je oko 11.5mil od toga u US 2mil; jel treba da je povecamo za par miliona? Preventivno?

Sve je kod nas naopako. Pocev od bushevih privatnih zatvora do kupovine akcija na berzi u vezi zatvora u usa. Za koje milionce mogu imati lep udeo u vlasnistvu.

Valjda ce da rekvalifikuju marihuanu uskoro pa ce mnogi izaci ranije. Nadam se 🤞🍀💲💸

• Replies 7.1k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sve u svemu, Trump opet pobedio kad se radi o pomilovanju narko bossova i izduvao pred sudom kad se radi o maltretiranju običnih ljudi za primer.

Šta mislite, koliko je miliona mita dobio od krvavih para da pusti narko bossove iz zatvora i popiša se na godine i godine mukotrpnog rada čestite američke policije? Ja bih tražio makar 100 miliona, ali mislim da bi njemu bilo dosta 10, jer je jeftina kurva.

Epsteinia:

blink

12 hours ago, mustang said:

Ti mene citiras i spinujes na trampa.

Okej... Ajd onda kako ces ovo da prebacis?

Trebala sam na ameriku a ne ovde.

A za ostale, kako vi objasnjavate ovakve sudije? Samo mi dajte neku ideju u vezi njihovog razmisljanja jer ja stvarno ne mogu da nadjem zdravorazumski razlog

Gledajte, mnogo ljudi me pita, prilaze mi snažni ljudi sa suzama u očima i kažu: 'Gospodine zverilla, šta mislite o ovome?', a ja im kažem da moramo da vidimo šta se dešava, zaista moramo. Treba nam više informacija, treba nam mnogo informacija, najbolje informacije, jer trenutno nemamo ništa, nula. Imamo taj tvit, taj LibsOfTikTok, ko su oni uopšte? Niko ne zna, možda su sjajni, možda su katastrofa, totalna katastrofa. Kažu da je to jedini izvor, možete li da verujete? Lažne vesti bi to obožavale, onaj propali CNN, ali ja ne kupujem tu priču tek tako, ne, ne. Možda je to neko ko sedi u podrumu i kuca gluposti, ili su možda u pitanju RINO izdajnici. RINO! Najgori ljudi, ti Republikanci samo po imenu, oni uništavaju našu zemlju više nego demokrate. Zato mi dajte činjenice, dajte mi prelepe, savršene dokaze, a ne neke slabiće koji tvituju. Dok to ne vidim, ovo je sve jedan veliki lov na veštice. Tužno!

Kada nemas nista pametno da kazes. Jaoooo zasto ste svi isti?!!!!

Dosadni, provaljeni, neduhoviti, bez trunke sposobnosti da izadjete iz tog vaseg zacaranog kruga. Al cestitam na slozi. Vi ne znate vise ni sta su cinjenice. Da vam cnn kaze nebo je zuto, vi biste rekli "jeste, nebo je zuto"

Ha, ha, ho, ho.

7 minutes ago, mustang said:

Da vam cnn kaze nebo je zuto, vi biste rekli "jeste, nebo je zuto"

ja volim da mislim da bih ipak izvršio sopstveno istraživanje i otišao da vidim šta kaže catturd2 na twitteru

Zanimljivo 🤔

Fyi, ne pratim ga, placenik.

Mislim da pratim samo laura loomer od trump/maga/gop sve ostalo je berza i ai

Lokalni sherifi ostave video klip, nov shef, latina im sad. I njen video kako je bila jedno, sad je drugo. Po njoj se vidi da ne moze 200m da pretrci. Moj profil je javan. Ispreskala sam je uzduz i popreko. To je bilo juce. Sad vidim nema vise videa 😂

Fucking DEI hire. Nece moci. Stvarno me ne zanima ko je u kojoj stranci da se vodi ovaj okrug, hocu kompetentne ljude na polozajima. Sve nas je vise da ovako mislimo. ❤️

Grad je u zadnjih 5_-6godina shit hole postao. Verujem da nam bolja vremena dolaze 😁

Edited by mustang

@mustang with heart

Kasno Bondi na Capitol stiže

Samo da je Sidney Powell zameni 🤞🤞🤞🍀... Strah i trepet i za dems i za gop. Pri tom zakone u malom mozgu ima.

Bondi je deep state, ko zna zna 😁

Edited by mustang

Sidney Powell je priznala da je kriva pred sudom u Džordžiji i dobila je probation sentence za misdemeanor zbog lažnih dokaza nakon izbora 2020 g., a samo ju je ove godine spasilo da ne izgubi dozvolu za advokaturu što je definicija kriminala drugačija u Teksasu, pred čijom komorom se našla.

Tako da, ne bih se ja nešto uzdao u nju.

Dnevni list Danas
No image preview

Politico: Trampov savetnik počeo da radi za međunarodnu d...

Brajan Lanza, koji je bio viši savetnik u Trampovoj kampanji 2024. godine, sada radi kao konsultant u međunarodnoj diviziji ruske naftne kompanije Lukoil, dok firma pokušava da pronađe kupca za svoje

59 minutes ago, dragance said:

Sidney Powell je priznala da je kriva pred sudom u Džordžiji i dobila je probation sentence za misdemeanor zbog lažnih dokaza nakon izbora 2020 g., a samo ju je ove godine spasilo da ne izgubi dozvolu za advokaturu što je definicija kriminala drugačija u Teksasu, pred čijom komorom se našla.

Tako da, ne bih se ja nešto uzdao u nju.

Laznih dokaza? 😊 Legalno sa sve election supervisorom kopirala dokaze i objavila. Nije mogla protiv dominion masinerije al su barem na sledecim izborima imali svoje ljude na izbornim stanicama. Vidimo sada, kako ko, ja pametnica vidim odavno 😇🤓, kako dominion i smartmatic funkcionisu i odakle. No mas bejbe 😁

Screenshot_2025-12-13-16-39-16-79_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Edited by mustang

Neće baba Pauel niđe. Koliko se sećam ona je između ostalih svedočila i protiv Trampare, tako da je automatski pala na ispitu lojalnosti velikom vođi. Mada je to sve manje bitno, pošto DOJ svakako vodi pozadinac Ed Martin, a ne Bondi.

Više je zanimljivo u kontekstu trke ko će prvi u kabinetu da dobije pedalu, a favoriti se menjaju na pol poziciji na nedeljnom nivou. Hegset, Bondi, Patel, rolerkoster jbni… Rekao bih da je upucačica paščeta trenutno prvi pik. Maga as it’s best.

Edited by bios

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.