Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

11 hours ago, Bud Stonebraker said:

Uopste ne kapiram zasto imamo jednog 79yr old mamojeba za predsednika? Mudar je ko 79yr old mamojeb? Informisan ko 79yr old mamojeb? Mozak mu radi ka u 79yr old mamojeba, mashala!

Jbt, koja perverzija&I’m livin in itD

al zato je dobar za Srbe, oni su ga izabrali, 2 miliona chetnika grada Chikaga glasalo

• Replies 7.1k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

16 minutes ago, 3opge said:

al zato je dobar za Srbe, oni su ga izabrali, 2 miliona chetnika grada Chikaga glasalo

d7ee5255-5e4e-4088-8c0b-6cdfa7040a9d_cx0

Ima ih i ovde koji se zaletese sa cestitanjem. D

cb-charles-barkley.gif

Ja da sam predsednik i da tucem litar dobre sljive dnevno..zvucao bih bas ovako )

• Author
46 minutes ago, SNARC said:

Ja da sam predsednik i da tucem litar dobre sljive dnevno..zvucao bih bas ovako )

2 od 3 su tehnicki tacna:

The New York Times reported that what initially appeared to many Minnesotans as an isolated case of pandemic-era fraud has broadened into a much wider concern for state and federal officials.

The Times reported that over the past five years, according to law enforcement authorities, several fraud schemes proliferated in parts of Minnesota’s Somali community. A number of individuals allegedly created companies that billed state agencies for millions of dollars’ worth of social services that were never delivered. 

Minnesota government workers blame Walz for 'massive fraud' amid allegations against Somali community

How Fraud Swamped Minnesota’s Social Services System on Tim Walz’s Watch - The New York Times

Mada, to je dzepni sitnish u poredjedjnju sa njegovom (sto licno, sto familija) korupcijom.

Pokrivao sam neke vozace iz Somalije..iskustvo koje ne bih bas mnogima pozeleo.

Ali to kako ovaj indijanac iznosi stavove..to je pesma )

• Author
44 minutes ago, SNARC said:

Ali to kako ovaj indijanac iznosi stavove..to je pesma )

Dobro, to je njegov standardni rasizam, koji vise nije mnogo uvijen.

9 hours ago, 3opge said:

16 hiljada policajaca grada Cikaga juri Dzordza

pazi trampa (i dell-a) jbt!

$1k za malji deca => $3.4 cisto na ruke u 18.oj!

Naravno, donekle simbolican iznos; ali ako roditelji preskoce MCD tu i tamo i uplate $50/month eto $25k na ruke cisto! (potencijalno, zar ne)

Jbg, US roditelji su by and large moroni (osim onih morona koji plivaju u $$$; malji deca su posebna vrsta morona); bilo bi interesantno ako ova mamojebova inicijativa urodi plodom!

17 hours ago, SNARC said:

Jebeš politiku, daj ove priče, rekao bih da ima štošta da se čuje :)

N1 Info RS
No image preview

Tramp povezao Srbiju sa pokušajem krađe predsedničkih izb...

Američki predsednik Donald Tramp u utorak je na svojoj društvenoj mreži „Truth social“ podelio objavu sa „X“ u kojoj se navodi da je Ilon Mask sprečio nameštanj

Američki predsednik Donald Tramp u utorak je na svojoj društvenoj mreži „Truth social“ podelio objavu sa „X“ u kojoj se navodi da je Ilon Mask sprečio nameštanje rezultata američkih predsedničkih izbora 2024. godine tako što je onesposobio kompjutere kompanije „Dominion voting systems“ u Srbi

• Author
1 hour ago, vememah said:

Nije to nikakav politicki stav. Stotine drugih firmi to radi.

To je tehnicka odluka kojom se firmi ubrzava refundacija ukoliko Vrhovni sud proglasi Reciprocal Tariffs nevazecim.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.