Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

3 hours ago, Filozof manijak said:

Napad na Ukrajinu - loš

Intervencija u Venecuali - dobra.

Jedva cekam novi krug forumskih diskusija i rasprava, ovaj put u obrnutim ulogama.

najkreativniji način da se opravda ruski genocid u Ukrajini, preko Trumpa, ko bi to očekivao

• Replies 7.1k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, dragance said:

Ko podržava?

I ja se pitam. Rekoh da nisam nesto propustio.

18 minutes ago, levi said:

najkreativniji način da se opravda ruski genocid u Ukrajini, preko Trumpa, ko bi to očekivao

Ma kakvi, nego još jedan turnus sjajnih frumskih rasprava sa već unapred podeljenim ulogama

Lol koji su to ludi manijaci lolol

On 20. 11. 2025. at 1:15, dragance said:

Aj da budem vememah, pa pojasnim i kvotujem druge izvore, jer ivermectin nije samo za konje, tj stada i kućne ljubimce.

TL;DR: za životinje i ljude nije ista formula. Oba rade protiv parazita, a kod ljudi i infekcije kože i sl. Covid treatment je bila laž. Ispituju korišćenje u druge svrhe, ali to je u ranoj fazi.

Dragi moj dragance, my bestie ❤️

Kad je krenula korona banovali su me odmah na topiku o tome jer sam govorila da piju vitamine i ivermektin.

I da se ne vakcinisu ako su zdravi.

Cinjenica je da jedina ja nisam u mojoj okolini bila vakcinisana i da sam pila vitamine i ivermektin (za stoku jer nisam mogla da nabavim za ljude...kad je kriza, daj sta das 😂)

Anyway, nema ko mi od blize i dalje familije (majka, sestra, kume, itd) nije imao neki rak u poslednjih par godina. Toliko smo se ispraksovali sada da kada nam neko od prijatelja naleti sa tom, da ti se povraca, vescu, da ga mi momentalno celim protokolom raspalimo. Do sada ni jedan smrtni slucaj. Sve remisije ❤️ Naravno, ako treba na radijaciju i hemoterapiju, naravno da idu ali ujedno i ovo da piju.

Pun pogodak za sada.

E sad ko je ovde lud. Ja sto nisam vaxxed bila i za stoku pila ivermektin ili ovi drugi. Jedino grom moze da me ubije ako nastavim ovim tempom 😂

Sad ga srecom ima za ljude online ili do tijuane neko ko ide mi uzme. I tu su pederi digli cene sa $5 na $30 za kutiju (od 6 tableta a trebaju mi dve na moju tezinu). Vise se kartelima isplati da se bave legit farmacijom nego drogama, samo da znaju 😁. Fenbendazole, mebedazol i ivermectin za rak... 💪

19 hours ago, Filozof manijak said:

Napad na Ukrajinu - loš

Intervencija u Venecuali - dobra.

Jedva cekam novi krug forumskih diskusija i rasprava, ovaj put u obrnutim ulogama.

Tu je i treca opcija, kako kaze ministarka spoljnih poslova kolumbije

“I believe he has indeed considered it, that there could be a way out, a transition, where he can leave without having to go to jail, and where someone can come in who can make that transition and where there can be legitimate elections,” Villavicencio Mapy told Bloomberg News. “It would be the healthiest thing to do.”

eto, zatvor ili zdravlje? Alo, Cobeta?

7 hours ago, mustang said:

Cinjenica je da jedina ja nisam u mojoj okolini bila vakcinisana i da sam pila vitamine i ivermektin (za stoku jer nisam mogla da nabavim za ljude...kad je kriza, daj sta das 😂)

Bese vegetarijanac?

Imam odlican prekrupac za prekrupu ovaj musli, a i pet shop blizu ima onaj pelet za zeceve - pa svrati na veceru kad budes u domaji....

s_d

8 hours ago, kronostime said:

Bese vegetarijanac?

Imam odlican prekrupac za prekrupu ovaj musli, a i pet shop blizu ima onaj pelet za zeceve - pa svrati na veceru kad budes u domaji....

s_d

Ja vegetarijanac? 😁😂

Jedem skoro zivo meso, samo malcice da se kao prepece.

Bila veg. kao i vecina, ono godinu dana oko srednje faksa...pozutela mi boja koze za to vreme. Nije zdravo uticalo na mene, mislim da krvna grupa dosta ima veze. Nulta sam, mi smo zivotinje, nama treba krv 😁. Danas je lakse biti vegetarijanac nego pre. I ovo meso ni za djoku nije sta sve stavljaju. Nebo i zemlja domace i kupovno.

Uh uh odmah mi voda na usta kada pomislim na neki dobar raw minjoncic ili baby lambs 😍😍😍

Btw, u zivotu nisam probala musli. Nista to (ultra) procesovano ne jedem. Jedem samo basic, ono sto se bere i meso. I feta sir i crne organske cokolade i organski tost. Znaci za nekoga dosadan frizider u tri lepe.

Hvala na pozivu 🤗

Edited by mustang

Well, bice muslim brotherhood teroristicka organizacija.

Plus, sjaaaaaajna vest za mene 🤞🤞🍀🤞🍀🤞 navodno ce da prekategorisu marihuanu na federalnom nivou! Ljudi mozda budem legit bogata 😁 odmah odoh kod olge ruskinje na BH na botox za oko ociju i iznad usana one pusacke linije; pa da odem kod nekog sjajnog frizera da mi lepo osisa kosu, i na komplet Qigong u Monterey da me produva i kalibrira energetski!

Mmmmmm.......... Da.

Edited by mustang

kad se obogatis da nam zakupis forum na 10 godina i da nateras da prestanu da nas zalivaju chemtrailsima.

6 minutes ago, precog said:

kad se obogatis da nam zakupis forum na 10 godina i da nateras da prestanu da nas zalivaju chemtrailsima.

👍👍👍

DARPA majka DARPA 😂

E, al moraju neki topik da mi daju da moderisem makar bilo na deponiji 😁... I barem da mi daju na dve nedelje 😁

Ja se prijavih OPET pre nedelju dana da budem moderator, nista... 🤷🏼‍♀️

Zamisli da ja nekog banujem?!? Pa taj bi bas morao da bude stoka nevaspitana da to uradim.

Ne daj bože da se republikanci slože

the US with Trump's help.

I'll say it again: With Trump's fucking help! Trump was plotting with him on Saturday and Bolsonaro was arrested early Sunday morning. On Monday, Trump was asked about Bolsonaro and Trump said he was expecting to see him very soon. When reporters told Trump that Bolsonaro been arrested, Trump appeared shocked and disappointed.

https://x.com/maddenifico/status/1993143626499494104

https://x.com/AntiTrumpCanada/status/1993149032366219635

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.