Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Well, danas se glasa za pustanje liste 😁

Da vidimo ko gde stoji sada.

Michael Jackson Popcorn GIF

• Replies 7.1k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nema ništa od toga ako i prodje, jer posle treba i senat da isto odobri.

10 minutes ago, dragance said:

Nema ništa od toga ako i prodje, jer posle treba i senat da isto odobri.

Ali da vidimo ko je za a ko protiv. Bice interesantno.

I dalje mislim da ce marge da okupira mikrofon i krene da iscitava bez obzira na ishod. I mislim da to radi zato sto joj je stvarno stalo da osveti zrtve. Od pocetka ne menja plocu i tu ima moj respekt. Plus bi dobila poene medju svojima iz njenog stejta.

Edited by mustang

15 hours ago, Filozof manijak said:

Jel ovo pored Bubbe onaj manje poznatiji od braće Wilson?

Nije Luka, ovo je Andrija Wilson-Šušnjara

Only the best people

• Popular Post

Bar su oni protiv vehabija. Sta je njima koji trilioncic za nas bankrotirane

1 minute ago, mustang said:

Bar su oni protiv vehabija. Sta je njima koji trilioncic za nas bankrotirane

Pa oni jesu vehabije. Izvorne.

I sponzori vahabizma u svetu

Dajte malo vise o tome please. Koliko (ne) znam oni su protiv vehabija a katar i jordan su ti koji guraju u svet.

Mislim, ja ne verujem nikome, al ne vidim kako SA moze da naudi USA? Realno jedino Iran moze pod uslovom da imaju nuklearke. Preko noci moze da se promeni demografija u USA(deportovanje radikalnih muslimana, zabraniti sheria law... Mislim, ima metoda...

gramziva, mlohava vreca govana. za kintu bi sam tanzirao koga god.

ako uskoro ne crkne, najebali smo. ozbiljno polarizuje planetu i gura nas u svetski rat.

12 minutes ago, mustang said:

Dajte malo vise o tome please. Koliko (ne) znam oni su protiv vehabija a katar i jordan su ti koji guraju u svet.

Mislim, ja ne verujem nikome, al ne vidim kako SA moze da naudi USA? Realno jedino Iran moze pod uslovom da imaju nuklearke. Preko noci moze da se promeni demografija u USA(deportovanje radikalnih muslimana, zabraniti sheria law... Mislim, ima metoda...

For over two centuries, Wahhabi teachings were the official creed of the Saudi states. After the unification of Saudi Arabia in 1932 and the subsequent discovery of oil, Saudi Arabia used its immense wealth to fund the global spread of Wahhabi/Salafi ideology through mosques, schools, and publications.

Saudi Arabia: This is the primary country where Wahhabism is institutionally embedded, although recent social and political reforms under Crown Prince Mohammed bin Salman have aimed to reduce the power of the religious clergy and move toward a more nationalist identity.

Qatar: Wahhabism is also prevalent in Qatar, although the state does not have the same level of intertwined religious and political structure as Saudi Arabia.

Katar igra na dve stolice i tu su da podrže Muslim Brotherhood, a ni Iran/Hamas i Šiiti im nisu mrski.

Sve one džamije po Bosni posle rata, kao i dolazak vehabija je sponzorisano od strane Sauda.

On 17. 11. 2025. at 16:38, Mel said:

Jel ovih Jevreja ima 50% u Americi pa statisticki devojke nalecu na njih na sve strane,

once you go jew...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.