Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

15 hours ago, dragance said:

IMG_2645.gif

Gle Gislejn Maksvel iza… Nju su inače pre 2-3 meseca prebacili u minimum security zatvor i to nakon što je imala sastanak sa Tod Blanšom. Verovatno uskoro sledi i pomilovanje.

• Replies 7.1k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 hours ago, mustang said:

svi koji su protiv su special kind of stupid.

On 20. 10. 2025. at 22:57, mustang said:

imam ogromnu potrebu da volim covecanstvo

IMG_2645.gif

Pa i oni vole čovečanstvo, a posebno decu, našu budućnost. Divni ljudi

On 19. 10. 2025. at 2:55, 3opge said:

za sta su to sanse nula?

nasoj prijateljici u NC stigao racun za novi healthcare $3500, coverage naravno tek posle masnog deductiblea, samo muz radi, covek ima Cron's, plus dvoje dece, ljudi nisu mogli da veruju.

ti zivis u USA?

do Nov 1 ‘25 ili Jan 1 ‘26 (kada ce biti objavljene nove cene nesubvencioniranih planova?) I’m calling bullshit on this $3500

da raspakujem $3500

da pokusam da raspakujem™ $3.5k/mesecno u NC!

sta znamo: neke porodicne detalje, “masan” deductible, $3500

sta znamo 100%: trenutne subvencionirane 2025 cene na Obamakeru i bez Obamakera

kriterijumi:

⁃ 4-clana porodica, samo 1 roditelj radi

⁃ “masan” deductible pravim najmanje masnim, od $500 do $3k/godisnje za celu porodicu

⁃ age: 45, 44, 15, 14 (da ne budu extremi 64/63/25/24 ili 21/20/2/1)

⁃ zarada: srednja klasa NC je $65k - $190k; ispod $65k deca besplatno!; biram $127.5k jer je sredina srednje; $100k takodje; porodicna godisnja zarada, bruto, US way:)

⁃ biram (visoko) kvalitetne ponude, no junk ili osrednje

⁃ biram Raleigh, NC, 27513, glavni grad

⁃ dobijam $761/mesecno popust na osiguranje za $127.5k, $1121/m za $100k; Obamaker

2025 rezultati, Obamaker

$127.5k zarada (10 ponuda):

⁃ od $1326/mesecno/$2.9k deductible do $1805/mesecno/$500 deductible; tipa $1526/m, $1790 deductible

⁃ na gorenavedene cifre dodati $761/m ako se popust ukine

$100k zarada (11 ponuda):

⁃ od $906/$3k ded do $1445/$500 ded; tipa $1167/$1790 ded

⁃ dodati $1121/m ako se popust ukine

najbolji plan najvece osiguravajuce u NC, blue cross blue shield, 2025, $2226/mesecno/$3k deductible za celu porodicu, bez popusta, direktno od njih

healthcare.gov (Obamaker) za NC; sa drugim zip code - cela zemlja, koga interesuje!;

bluecrossnc.com najveca osiguravajuca u NC

kako doci do $3500, 2026. u NC? (od $1526($2287), $1167($2288) ili $2226, ove godine)

⁃ ako se ukinu/znacajno smanje subvencije

⁃ ako je zarada znacajno veca od $127.5k

⁃ ako su godine npr. 55/54/17/16 i sl.

⁃ ako dodje do velikog povecanja cena

⁃ ako imaju najbolji plan+dental&vision (mada mnogi gorenavedeni to vec imaju)

⁃ kombinacija gorenavedenog

15 hours ago, bios said:

Gle Gislejn Maksvel iza… Nju su inače pre 2-3 meseca prebacili u minimum security zatvor i to nakon što je imala sastanak sa Tod Blanšom. Verovatno uskoro sledi i pomilovanje.

Pa realno, žena je zatvorena zbog nepostojećeg zločina fantom

Ja sam 100% ubedjen da bi Berni da mu je onomad dozvoljen fair shot protiv Hilari oduvao Trampa na predsednickim izborima, da bi dobio i drugi mandat i da se danas niko ne bi ni secao Trampovog jednokratnog neuspesnog izleta u politiku. Guranje Hilari jer je "njen red" (iako partijska baza ocigledno trazi nesto drugo, sto je vec dokazano prethodnim izbotom Obame umesto nje) i kasnije njenih proksija Bajdena i Harisove se obilo Demsima o glavu i jedino sto bi ih moglo spasti da kriza ne postane terminalna je da Tramp bas mnogo zabrlja i izazove veliko razocarenje u MAGA bazi pa oni na nekim buducim izborima naprosto ne izadju da glasaju za to sto se nudi.

Podsjeća me ovo na memoare pancergenerala Guderiana, od naslova pa do sadržaja

Rodja se opet kliberi, kao pre par meseci kad sam mu rekao da Dems opet dobijaju kad nađu kandidata koji zauzme stav o bilo čemu. Bilo mu smešno jako, kao pravom realisti koji je iznad dečjih stavova. Kad ono anonimus ugazio ceo Dems establišment u najjevrejskijem gradu u Americi iako je rekao da je u Izraelu aparthejd.

A realisti muk.

Kad vidim Čak Šumera i ekipu oko njega - kao i Kamalu - ne znam da li da se smejem ili lupam glavom u zid. Sa njima DNC nema nikakve šanse.

2 hours ago, Radoye said:

Ja sam 100% ubedjen da bi Berni da mu je onomad dozvoljen fair shot protiv Hilari oduvao Trampa na predsednickim izborima, da bi dobio i drugi mandat i da se danas niko ne bi ni secao Trampovog jednokratnog neuspesnog izleta u politiku. Guranje Hilari jer je "njen red" (iako partijska baza ocigledno trazi nesto drugo, sto je vec dokazano prethodnim izbotom Obame umesto nje) i kasnije njenih proksija Bajdena i Harisove se obilo Demsima o glavu i jedino sto bi ih moglo spasti da kriza ne postane terminalna je da Tramp bas mnogo zabrlja i izazove veliko razocarenje u MAGA bazi pa oni na nekim buducim izborima naprosto ne izadju da glasaju za to sto se nudi.

Imaju sada Zokija u naletu da bude Berni 2.0 jednog dana, pa da vidimo jesu li nesto naucili od svega toga.

3 minutes ago, Amos said:

Imaju sada Zokija u naletu da bude Berni 2.0 jednog dana, pa da vidimo jesu li nesto naucili od svega toga.

Mogu odmah da ti kažem, nisu... :(

Jesu, jesu. Ugušiće ga mnogo ranije i efikasnije.

Ne može Zoki da bude predsednički kandidat jer nije rodjen u USA.

Ali zato može AOC ❤️

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.