Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Replies 7.1k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 hours ago, Pokojni Ruxin said:

Četvrt milijarde direktno iz budžeta na račun predsednika. Verovatno je ovo linija koju neće preći (mada ko zna), ali ovo nikad niko pre nije ni pomislio da uradi.

Enivej, pisao sam već i ponoviću, šta mi teško. Tramp familija je uvećala bogatstvo za 3 milijarde od početka mandata. Tri. Jebene. Milijarde.

https://finance.yahoo.com/news/trump-became-3b-richer-since-145725968.html

S obizom na to da u Americi nikad nije bilo bolje, ja bih rekao da je to zasluženo

12 minutes ago, bios said:

Četvrt milijarde direktno iz budžeta na račun predsednika. Verovatno je ovo linija koju neće preći (mada ko zna), ali ovo nikad niko pre nije ni pomislio da uradi.

Enivej, pisao sam već i ponoviću, šta mi teško. Tramp familija je uvećala bogatstvo za 3 milijarde od početka mandata. Tri. Jebene. Milijarde.

https://finance.yahoo.com/news/trump-became-3b-richer-since-145725968.html

Kako znamo koliko su se jos obogatili? ozbiljno pitanje

@Mel Kako to misliš kako znamo? Ne razumem pitanje.

34 minutes ago, bios said:

@Mel Kako to misliš kako znamo? Ne razumem pitanje.

Pa kapiram da svi oni kriju imovinu koliko mogu, pa kao jel ovo ono vidljivo puku, kroz neke stocks, jel imaju dodatne hotele, zemlju, racuni u banci jel se ispostavljaju podaci plebsu itd...

12 minutes ago, Mel said:

Pa kapiram da svi oni kriju imovinu koliko mogu, pa kao jel ovo ono vidljivo puku, kroz neke stocks, jel imaju dodatne hotele, zemlju, racuni u banci jel se ispostavljaju podaci plebsu itd...

Imaju razne crypto projekte apsurdno prenaduvane vrednosti.

Trampova retardirana familija je zaradila 3 milijarde u istom smislu u kom i Elon Musk ima 480 milijardi.

dobro ima i ono kad je neko očigledno blizak trampu zaradio vrlo pravih 190m za 24h na šortovanju crypta

To pitam - ovo se odnosi na ono vidljivo u kripto stocks svetu?

2 hours ago, Mel said:

Eno imaš u članku koji sam linkovao. Malo je stiglo od investicija u onaj njegov Tviter, što je opet sukob interesa, je li. Valjda u familiju računaju i zeta i njegove posliće na BI.

Ali da, mahom se ta zarada svodi na kripto asete. Ono što je zanimljivo kod kripto transakcija je da su transparentne u smislu da svako može da vidi količinu i vreme transakcije, ali se ne vidi od koga su aseti stigli. Što je i razlog za pokretanje tog biznisaTM. Oni su bukvalno osnovali kompaniju za trgovinu uticajem gde investitoriTM imaju mogućnost da ostanu anonimni.

2 hours ago, Mel said:

Ne znam za crypto svet ali u stock market je bas vidljivo. Mi se odavno vec zajebavamo tamo, al verovatno je deo istine - evo ga baron u sopingu. Ulece se sa milionima (realno je do 6 cifara maks), ponekad regularne akcije a ponekad options (ogroman rizik, mozes u 10 sekundi sve da izgubis ili dobijes i do 1000% vise). Anyway, cim vidimo Barona kako shopinguje uskacemo na to isto. Pre je bila Pelosi i jos par politicara. Al oni kupe pa se ceka mesec dva. Sada se kupi pa sutra, prekosutra. Dominirace sa crypto. Mislim da je plan da uniste federal reserve a to mogu uz crypto usdt na primer kao glavnu valutu.

Rasturaju mic po mic finansijske parazite, mozda sam nestrpljiva pa mi se cini vecnost.

Stock market je totalno rigged sa i bez trampa. Ja da imam firmu ozbiljnu, ne znam da li bih imala herca da je plasiram na berzu. Mogli bi da je uniste u pet sekundi.

Dobar osvrt o kradji izbora. Srbija se spominje i par nasih sto rade za dominion. Sta ce dominion u Srbiji uopste?

https://x.com/EmeraldRobinson/status/1882074856730300718?t=x0GnAHYvnr8LVFS7A9w2uQ&s=09

Edited by mustang

U ovom trenutku mislim da je sakashi nakamoto stvorio btc da eliminise federal reserve i na globalnom nivou satre te centralne banke il kako se vec zovu. 

Pretpostavljam

Ajmo sada smajlije 😂.

Jedan, dva, tri! Ko cr prvi? Levi, ragasto? ❤️ I love you guys mucho mucho ❤️

Edited by mustang

22 hours ago, mustang said:

Demokrate se samoubijaju. Anarho-tiranija nametanja islama i komunizma nece proci u usa. Nije ovo britanija.

Kakva aoc, kamala, berni, zohran, koeficijent inteligencije zajednicki ispod 100.

Nije cudo sto moderate dems prelaze u republikance i sto je kabinet trampov vecinski preleteo iz dems.

Realno ovo preletanje su videli od Vučića...

A niko da se zahvali...

Ali neće dati komunistima i islamistima da unište USA!

• Author
23 minutes ago, bios said:

Eno imaš u članku koji sam linkovao. Malo je stiglo od investicija u onaj njegov Tviter, što je opet sukob interesa, je li. Valjda u familiju računaju i zeta i njegove posliće na BI.

Ali da, mahom se ta zarada svodi na kripto asete. Ono što je zanimljivo kod kripto transakcija je da su transparentne u smislu da svako može da vidi količinu i vreme transakcije, ali se ne vidi od koga su aseti stigli. Što je i razlog za pokretanje tog biznisaTM. Oni su bukvalno osnovali kompaniju za trgovinu uticajem gde investitoriTM imaju mogućnost da ostanu anonimni.

Ma, da je samo kripto, vec je i ono najgore namjestanje poslova kao sto se vidja po Balkanu gdje se drzavne pare isisavaju preko firmi povezani sa Tramaparom i rodbinom. Evo od prije 3-4 dana:

Trump’s Son Is Poised to Profit From Pentagon Drone Proposal - The New York Times

No name kompanije dobije najveci dil u svojoj istoriji godinu dana nakon sto im se Don Jr pridruzio kao savjetnik. Vjerovatno ima bolje kvalifikacije za pravljenje dronova nego sto je Hunter imao za energetsku industriju.

Samo sto je ovo za tri reda velicine gore. Sramota.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.