Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Nije lako napraviti da Tramp zazvuči kao glas razuma, ali svako malo mediji to nekako ipak izvedu hail

• Replies 7.1k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 19. 10. 2025. at 14:55, 3opge said:

za sta su to sanse nula?

nasoj prijateljici u NC stigao racun za novi healthcare $3500, coverage naravno tek posle masnog deductiblea, samo muz radi, covek ima Cron's, plus dvoje dece, ljudi nisu mogli da veruju.

ti zivis u USA?

Jel ovo mesecno?

Ako se zena zaposli posto nema Krona jel bi njoj bio manji racun mesecni? I onda da li bi ona mogla da bude nosilac osiguranja?

4 hours ago, Mel said:

Jel ovo mesecno?

Ako se zena zaposli posto nema Krona jel bi njoj bio manji racun mesecni? I onda da li bi ona mogla da bude nosilac osiguranja?

da, mesecno i samo muz radi, self employed.

nema veze sa tim ko je bolestan, mislim da po zakonu to ne smeju ni da pitaju kada apliciras.

3 minutes ago, 3opge said:

da, mesecno i samo muz radi, self employed.

nema veze sa tim ko je bolestan, mislim da po zakonu to ne smeju ni da pitaju kada apliciras.

Ok, ali njihovo neto po Amerikama nek je 5-6 hiljada i to za grom plate. Kako mogu da se 'provuku' sa coverage-ima koji su po 3500?

To skoro niko ne moze ni da plati. Prosto mi je nerealno...

Just now, Mel said:

Ok, ali njihovo neto po Amerikama nek je 5-6 hiljada i to za grom plate. Kako mogu da se 'provuku' sa coverage-ima koji su po 3500?

To skoro niko ne moze ni da plati. Prosto mi je nerealno...

jel ti realno da je government shutdown vec 3 nedelje jer govna hoce da ukinu healthcare za nekih 15 miliona Amerikanaca.

da ono govno maga mike vec mesec dana nece da zakaze sesiju kongresa da bi se potvrdila dem representative koja bi bila 118 pa bi njen glas prevagnuo da se epstein files objave, pri cemu je njen mandat 2 godine.

jel realno da se deci ukida mizerni jedan besplatni obrok u skolama.

da orandz govno salje vojsku i NG u Portland OR, Kaliforniju i Chicago?

5 minutes ago, 3opge said:

jel ti realno da je government shutdown vec 3 nedelje jer govna hoce da ukinu healthcare za nekih 15 miliona Amerikanaca.

da ono govno maga mike vec mesec dana nece da zakaze sesiju kongresa da bi se potvrdila dem representative koja bi bila 118 pa bi njen glas prevagnuo da se epstein files objave, pri cemu je njen mandat 2 godine.

jel realno da se deci ukida mizerni jedan besplatni obrok u skolama.

da orandz govno salje vojsku i NG u Portland OR, Kaliforniju i Chicago?

well. Kad tako poredjas, definitivno da se izljubimo svi, mi u Evropi i najprvi.

Bernie kod Stewarta, glas razuma koji nece niko da cuje jer novac...

https://aoir.social/@aram/115417618130690711

My salary is "frozen" again & I can't get research funding. We laid off most of our staff. My brother lost his government job. My disabled mom's health insurance is about to go up 10x. My neighbors' houses are all for sale.

The middle class is deep underwater and this billionaire MF keeps looting.

1 hour ago, Engineer said:

Ukratko, tuži DOJ zato što su mu upali Mar a Lago i zaplenili poverljiva dokumenta za koje je rekao da nisu kod njega i traži 230 miliona zbog ugrožavanja privatnosti. A jedini razlog što je postupak obustavljen je što je sam sebi dao imunitet. I naravno da je dovoljno besraman da fleksuje haha hihi, tužio sam samog sebe, odšteta će ići kao charity (ne bi se desilo)

Bravo. Samo nek tuzi. Posle silnih otpuznica, pokusaja atentata minimum dva puta, razvlacenja po medijima, bolesnoj opsednoscu sa njim, ima svako pravo da tuzi.

Mada od bondi leba nema, pre bi dobio pare od cnn

Edited by mustang

Naviko čovek dok je radio real estate u Njujorku. Mašina slučajnoTM zakači zgradu pored i opa! Eto još kvadrata dok si reko Rudi Đulijani.

Ne bi me čudilo da uskoro kugla čukne malo jače, pa da umesto White House nikne nekakva golden house.

https://www.cnn.com/2025/10/22/politics/east-room-demolition-white-house-ballroom

Edited by bios

3 minutes ago, ducca said:

Druže Tito, mi ti se kunemo…

Ni blizu poređenje. Ova ćelava nakaza zapravo vuče konce iz senke. Zajedno sa onim Voughtom.

edit: da ne pomisli neko da imam nešto protiv ćelavih ljudi. Lik je prosto nakaza, nevezano za to što je ćelav.

Edited by bios

Ma jasno je za Millera, mada su i u drugim primerima ti javno najponizniji znali da vuku konce iz senke. Pa i u vreme Tita. Svake sličnosti koje se konstantno ponavljaju kroz noviju istoriju nisu ni najmanje slučajne.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.