Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

@ducca

Ma jasno, ucviljeni diktator već viđeno dosta puta.

Osim što imamo premijeru ovakve estrade. Lik pola narkoman, pola teorija zavere vodi zdravstvo, pijanac napucan steroidima sa IQ 50 zadužen za ratovanje, par komada botoksiranih fikusa za ukras i barbi plavuša koja toroče u senatu kao zadruzi. Dok mračnjaci vode posao iza kulisa.

Inače Tito bio gospodin u poređenju sa ovim šibicarom.

Edited by bios

• Replies 7.1k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Edited by bios

20 hours ago, Jeremija said:

Vibe coding.

Ali kakav je ovo cirkus sa ovom "dvoranom za balove"...

Bukvalno im se userava u facu svima. Otprilike "... Možda će moje vodjene politike biti proglašeno za promašaj i pokušaćete da zaboravite, ali staviću vam ovu gromadu da vas podseća"

Ja nisam ispratio. Ove slike polusrusene bele kuće nisu ai ili film neki. Stvarno nešto “razvija” tamo?

12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja nisam ispratio. Ove slike polusrusene bele kuće nisu ai ili film neki. Stvarno nešto “razvija” tamo?

Pa kao balsku dvoranu. Imalo je nesto kako za istorijske spomenike imaju neke procedure ovo ono ali je on to nekako zaobisao, dal si dao imunitet i za to, ili kako vec.

Znam da nije u modi poredjenje ali lici na bahatost ovog naseg. Ima i naoruzane bande sa fantomkama po ulici, ima sve.

56 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Da, rusi istocno krilo Bele Kuce i prekopao je cuvenu bastu sa ruzama, tu hoce da napravi svoju pozlacenu balsku dvoranu koja ce da bude veca od same Bele Kuce.

jedino objasnjenje je da je drugi kandidat bio u stvari klingon ubacen da kao izvidnik pripremi invaziju

• Popular Post

Niko ne pise za trijumfalnu kapiju. I to planira da izgradi. Mozda zatrazi od Skoplja da mu posude par projekata da ubrza stvar.

Edited by Lo Zingaro

S kim bi ga uporedili, Kaligula ili Neron?

Koji je od ta dva bio luđi?

Ovako velike izmene na WH bi trebalo kongres da odobri, ali boli ga kurac. A očigledno i njih (kongres).

Bajdvej, samo da podsetim da poludeli narcis kojem demencija ubrzano progresira i dalje ima red button na dohvat ruke.

Ima li neko, osim mene, da je za trampa ovde?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.