Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nije Trampari lako ovih dana. Od kako ga space karen prozvao za Epstina, nije stala prozivka. Pa ga i Murdoch uhvatio u makinu. Tri najgora lika na planeti se kolju ko pacovi u vreci, je li to moguce?

On 23. 7. 2025. at 19:59, Budja said:

Recimo ovo. Zamisli, obojica bili na Victoria Secret fashion eventu, kao jedno stotine drugih.

imagen.png

Druzio se sa Kazablankasom, nije izbijao sa njegovih zurki.

Kazablankas se izvukao tako sto se upokojio. Vec se devedestih pricalo, pa je prodao firmu koji je napravio, Ellite Model upravo zbog prica o maloletnicama. Cak je mislim i tuzen devedesetih.

Za njega je bilo i ocigledno. Bukvalno je ziveo sa jednom osamdesetih, nije bila ni punoletna. Firmu je napravio kao protiv tezu Ellien Ford koji je drzala «baba puritanka» za koju su radile vecinom belkinje.

Inteligentan je dao sansu devojkama koje nisu bele da rade kampanje i time prikrivao drugo sta.

Ovo je Belgijanka pobedila na Ellite Model look pocetkom devedestih.

https://www.wmagazine.com/story/john-casablancas-models-documentary-netflix

Edited by Moonwalker

22 minutes ago, Seabass said:

Nije Trampari lako ovih dana. Od kako ga space karen prozvao za Epstina, nije stala prozivka. Pa ga i Murdoch uhvatio u makinu. Tri najgora lika na planeti se kolju ko pacovi u vreci, je li to moguce?

Ma gde mu je lako, vidi se koliko pizdi. Više ni ono njegovo standardno trolovanje i skretanje fokusa na druge stvari ne radi posao.

A nekako mi se čini da u svemu ovome najviše uživa crkotina Murdoch. Ne znam planira li skoro umirati, ali čuh neki dan da mu je majka prebacila 100-tu. A i on je friško oženjen. Kao bubašvabe su jebote.

19 minutes ago, bios said:

Ma gde mu je lako, vidi se koliko pizdi. Više ni ono njegovo standardno trolovanje i skretanje fokusa na druge stvari ne radi posao.

A nekako mi se čini da u svemu ovome najviše uživa crkotina Murdoch. Ne znam planira li skoro umirati, ali čuh neki dan da mu je majka prebacila 100-tu. A i on je friško oženjen. Kao bubašvabe su jebote.

Ne mogu reci da mi ih je zao, naprotiv.

Vise me zanima zasto ga je Murdoch sad uzeo na zub, nakon sto ga je toliko gurao. Da li ovaj haos koji Trampara stvara pa se boji da ce se i njemu obiti o glavu kad se kula od karata srusi ili je nesto drugo u pitanju?

U UK Tory party i dalje ima vise donacija nego Faridzev Reform iako su puno jaci po anketama od Torijevaca. Vide ljudi sta budaletina Trampara radi u USA pa ne zele isto ili sto je veca mogucnost, mnogo, mnogo gore ovde. Mozda.

A sto se Murdoka tice, taj se napaja djevicanskom krvlju i djecijim suzama, to ga odrzava viralnim.

kecman

13 hours ago, Seabass said:

Ne mogu reci da mi ih je zao, naprotiv.

Vise me zanima zasto ga je Murdoch sad uzeo na zub, nakon sto ga je toliko gurao. Da li ovaj haos koji Trampara stvara pa se boji da ce se i njemu obiti o glavu kad se kula od karata srusi ili je nesto drugo u pitanju?

U UK Tory party i dalje ima vise donacija nego Faridzev Reform iako su puno jaci po anketama od Torijevaca. Vide ljudi sta budaletina Trampara radi u USA pa ne zele isto ili sto je veca mogucnost, mnogo, mnogo gore ovde. Mozda.

A sto se Murdoka tice, taj se napaja djevicanskom krvlju i djecijim suzama, to ga odrzava viralnim.

Nemam pojma, pretpostavljam da ga je gurao ne kao Trampa, nego kao trenutno najjaču konzervativnu opciju. Pa sad kad se otrglo kontroli radi damage control. Jbt čovek je ladno ukinuo medical, masovno i svojim sledbenicima i onda to nazvao big beautiful bill. Valjda je i konzervativcima tipa Murdoka da ovo ne vodi ničemu drugom do oružanoj pobuni ili revoluciji. Imam utisak da ni bogati industrijalci sa početka prošlog veka nisu bili ovoliko halapljivi.

Ali samo neka se kolju međusobni i iznose prljav veš što je više moguće.

2 minutes ago, bios said:

Nemam pojma, pretpostavljam da ga je gurao ne kao Trampa, nego kao trenutno najjaču konzervativnu opciju. Pa sad kad se otrglo kontroli radi damage control. Jbt čovek je ladno ukinuo medical, masovno i svojim sledbenicima i onda to nazvao big beautiful bill. Valjda je i konzervativcima tipa Murdoka da ovo ne vodi ničemu drugom do oružanoj pobuni ili revoluciji. Imam utisak da ni bogati industrijalci sa početka prošlog veka nisu bili ovoliko halapljivi.

Ali samo neka se kolju međusobni i iznose prljav veš što je više moguće.

Ja kontam da Mardokovi znaju nesto sto se jos ne zna, a sto moze da nasteti zbog pozicije gde se nakazi. Oni su jbg stavili bubice kraljevskoj porodici u telefone, i nikom nista.

Po panici i sekiraciji nekih senatora za prijatelje neimenovane sirote male bogatase koji su se cudom nasli na tim partijima ko zna sta ce tu da ispliva.

Murdock Tramparu jednom rukom hrani, drugom lema. Na Foxu mu ljube dupe, WSJ ne vadi sa Epsteinom.

Nije da se zalim, da nastave dok su zivi, a i kad ne budu, nego samo primjecujem da je sizofrena situacija.

The good Rupert giveth, but the good Rupert can also taketh away

26 minutes ago, Seabass said:

Murdock Tramparu jednom rukom hrani, drugom lema. Na Foxu mu ljube dupe, WSJ ne vadi sa Epsteinom.

Nije da se zalim, da nastave dok su zivi, a i kad ne budu, nego samo primjecujem da je sizofrena situacija.

Business as usual, svaka roba nađe kupca itsl.

Najjednostavniji odgovor bi bio ratings i cirkulacija. Foxom se napajaju uglavnom krezavi MAGA i Qanon zarazeni i Trampara drzi njihove oci na Foxu konstantnim rage-bajtingom. WSJ ima malo cirkulaciju i to citaju uglavnom ljudi koji investiraju u trziste i ne vidim narociti razlog da tu razapinju Tramparu. Osim ako nisu konacno nadosli da je Trampara los za business, kao i za sve drugo. WSJ kao i FT, takodje u posjedu R.M. su solidne publikacije koje ne plasiraju lazne vijesti jer investitori, ljudi sa parama, je li.

I samo da nandzarasti nije vrisnuo onoliko, ne bi se ni digla ovolika ujdurma ali ko ga jebe, nek crkne skotina.

Hat off to South Park, kavo uvaljivanje, nabijanje i donabijanje, genijalni su. Moze Paramount da ih skine sa programa ako ih Trampara natjera ali racunam da su Matt i Trey napravili rock-solid ugovor koji ih nece onemoguciti da emituju bilo gdje drugo.

GwprTk5WoAIn6XZ?format=jpg&name=large

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.