Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Da vidimo kako će da sve to reše kad izađe u javnost...

Kojom metodom će one koji to budu objavili da diskredituju? I ko će imati muda da to objavi, jer će biti glava u torbi, očigledno?

Ja mislim da ne izmišlja uopšte nego da je šenuo.

Mislim da ovo ne moze da nestane. Previse je veliko, kruzi celim netom konstantno i ono najbitnije - MAGA likovi upravo ovo najvise mrze - bogate pedofile koji kroje sudbinu postenom merikancu dok ih establishment stiti. Ne vidim kako se Tramp moze izvuci iz ovoga a da mu bas zestoko ne padne popularnost.

Pa i da mu padne popularnost, sta ga zabole. Propasce mu kao wet dream da bude predsednik i treci put?

On 16. 7. 2025. at 8:51, radisa said:

Da vidimo kako će da sve to reše kad izađe u javnost...

Kojom metodom će one koji to budu objavili da diskredituju? I ko će imati muda da to objavi, jer će biti glava u torbi, očigledno?

Već se nazire metoda. Očigledno nije očekivao ovakav odgovor iz svog MAGA gnezda. Najnoviji spin je da treba objaviti stvari iz Epstinovih fajlova, ali nikako sve već samo provereno tačne rolleyes

Još kad padne neki cenovnik za prelazak sa liste proverenih na hoax listu...

iub09waduedf1.png?width=614&auto=webp&s=

lolol

1 hour ago, Venom said:

Jedino ako je šenuo pre 30+ godina, jer ima podugačku istoriju brutalnog, samouverenog laganja.

Čovek jednostavno lupeta, nije navikao da ga iko fact-checkuje.

3 hours ago, Venom said:

Ma nije senuo, prodavac magle bio i ostao. Da se nije rodio sa zlatnom kasikom u ustima i nasledio silne milione bio bi sibicar.

CTVNews
No image preview

Army veteran and U.S. citizen arrested in California immi...

A U.S. Army veteran who was arrested during an immigration raid at a Southern California marijuana farm last week said Wednesday he was sprayed with tear gas and pepper spray before being dragged f...

F20250713AH-2619

3ELINZT.png

President Donald Trump and First Lady Melania Trump attend the FIFA World Cup Final soccer match between Chelsea Football Club and Paris Saint-Germain, Sunday, July 13, 2025, at MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. (Official White House Photo by Andrea Hanks)

https://www.flickr.com/photos/whitehouse/54658025577/in/photostream/

Nakon što su MAGA likovi po mrežama tvrdili da je fotka (zapravo je kružio skrinšot iz prenosa tekme) s oteklim Trampovim skočnim zglobovima dok je u nedelju bio na finalu FIFA svetskog kupa za klubove montaža, Bela kuća je ipak priznala da Tramp ima hroničnu vensku insuficijenciju.

GwFZE3aXUAA3Q42?format=jpg&name=large

I naravno, odmah su se pojavile sumnje da to nije tek sad primećeno pošto je u pitanju treća faza te bolesti, već da su izveštaji o tome da je Trampovo zdravstveno stanje praktično idealno lažirani.

https://x.com/hissgoescobra/status/1945910252043383035

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.