May 6May 6 Dominacija spanskih trenera dok spanske klubove treniraju inostranci, na stranu prelazno resenje u RM.Eto ti.
May 17May 17 On 6. 5. 2026. at 22:37, 189- said:prednost igranja u mikimaus ligiAli moraš i da imaš kvalitet i koncentraciju za najveće mečeve, a oni već 2 godine to dokazuju. Edited May 17May 17 by Facundo Orellana
May 28May 28 Tek sad vidim da se finale igra u 6 a ne u 9.Kakvi debili, igraće se po danu umesto pod reflektorima. Cele sezone igraš 90 posto utakmica u 9 i finale stave u 6.
May 28May 28 verovatno zbog gledaoca iz azije, ima tu sigurno neke računice-sećate li se final 8 finala iz 2020 i obećanja uefa mafioza da će ubuduće promeniti sistem jer su gledaoci bili oduševljeni da svake večeri, kao na svetskim ili evropskim prvenstvima gledaju kvalitetne mečeve u završnici lš i leok final 8 je glomazan format, težak za organizovanje ali final 4 je izvodljiv, na gubitku bi bili samo navijači polufinalista koji ne bi mogli da gledaju ta polufinala na svojim stadionima, imho svi ostali bi dobili...
May 28May 28 3 hours ago, gone fishing said:verovatno zbog gledaoca iz azije, ima tu sigurno neke računice-sećate li se final 8 finala iz 2020 i obećanja uefa mafioza da će ubuduće promeniti sistem jer su gledaoci bili oduševljeni da svake večeri, kao na svetskim ili evropskim prvenstvima gledaju kvalitetne mečeve u završnici lš i leok final 8 je glomazan format, težak za organizovanje ali final 4 je izvodljiv, na gubitku bi bili samo navijači polufinalista koji ne bi mogli da gledaju ta polufinala na svojim stadionima, imho svi ostali bi dobili...Ubedljivo najbolja LS ikadaKutinjo s pozajmice mece 8 komada vlasnicimaPSG se izvlaci u nadoknadi od 0-1 od 2-1 protiv AtalantePep se pravi pametan stavljajuci bekove na zadnje vezne, levog beka desno, desnog levo i potcenjeni Lion ga usere u paramparcadLajpcig - ATM isto bio neki gol u zadnjem minutuFinale bilo 1-0, a realno trebalo biti jedno 2-2 pa nek penali odluceNa mala vrata uvode 5 izmena jer pandemija i umor - ostalo zauvek Edited May 28May 28 by Ratamahatta
May 28May 28 Sad bas gledam kostur te sezone i neverovatno iz danasnje perspektive da je do final 8 stigao samo 1 Englez pa ispao (Siti) a u polufinalu po dva Nemca i Francuza. Edited May 28May 28 by W.F.C.
May 30May 30 Jbte ja sam u glavi imao da finale počinje u 21h ili kao u 20h. I kao radim do 19h i sve okej stižem da gledam kad ono...
May 30May 30 21 minutes ago, Frank Pembleton said:Jbte ja sam u glavi imao da finale počinje u 21h ili kao u 20h. I kao radim do 19h i sve okej stižem da gledam kad ono...ja stižem na II poluvreme, valjad neće biti sve završeno do tad...