April 29Apr 29 Utakmica je bila genijalna, na svakom nivou.Likovi kojima se ovakav fudbal ne dopada su isti oni likovi koji su u tinejdžerskim danima preferirali da gledaju soft-core erotske filmove umesto pravih akcionih.Čolo je od zadnjih 9 utakmica izgubio 7, ubiće ga dušmani večeras.
April 29Apr 29 17 minutes ago, Nevernik said:likovi koji su u tinejdžerskim danima preferirali da gledaju soft-core erotske filmove umesto pravih akcionihKakav danak neiskustvu
April 29Apr 29 Ne znam da li je lapsus kad ljudi pišu da su loše odbrane Bajerna i PSG, ili žele da kažu da se i ne može igrati bolja zaštita gola u situaciji kad ti je pola ekipe uvek na protivničkoj polovini u ofanzivnom stavu. Svi ti odbramebeni igrači bi ponaosob bili odbrambene aždaje u destruktivnim sistemima kakav gaji 1 Milek Arteta.
April 29Apr 29 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne znam da li je lapsus kad ljudi pišu da su loše odbrane Bajerna i PSG, ili žele da kažu da se i ne može igrati bolja zaštita gola u situaciji kad ti je pola ekipe uvek na protivničkoj polovini u ofanzivnom stavu. Svi ti odbramebeni igrači bi ponaosob bili odbrambene aždaje u destruktivnim sistemima kakav gaji 1 Milek Arteta.Ma naravno, smao sa takvim aždajama i možeš da igraš tako visoko... Njima je problem što je Nojer omatorio, pa ne može da igra više sweepera, zbog brzine, kako je mogao dok je bio mlađi, ali da je on u prajmu ili da ima još takvih golamana da ga zemene(mislim ne smao da znaju da počiste loptu, nego i da znaju da brane kao on), to bi sa strane Bayerna izgledalo dosta čvršće...
April 29Apr 29 Pa to, nije baš realno da se dobro braniš 4 na 2, ili 5 na 3. Ide se na gol više, Bajern mi je neverovatan sa kontrolom lopte, a PSŽ sa efikasnim razvijanjem kontri i polukontri. Nema tu potrebe za nekakvom strpljivom igrom i usporavanjem ritma, kada ti barem 8 igrača napred mogu doneti daleko više. Nojer je danas slabost Bajerna, prosto niti brani, niti je više libero. Pre dve godine kada je zeznuo u polufinalu, trebali su da mu se zahvale sa jednom velikom plaketom i otprate u penziju, ovako je najgori igrač tima.
April 29Apr 29 Just now, Facundo Orellana said:Pa to, nije baš realno da se dobro braniš 4 na 2, ili 5 na 3. Ide se na gol više, Bajern mi je neverovatan sa kontrolom lopte, a PSŽ sa efikasnim razvijanjem kontri i polukontri. Nema tu potrebe za nekakvom strpljivom igrom i usporavanjem ritma, kada ti barem 8 igrača napred mogu doneti daleko više. Nojer je danas slabost Bajerna, prosto niti brani, niti je više libero. Pre dve godine kada je zeznuo u polufinalu, trebali su da mu se zahvale sa jednom velikom plaketom i otprate u penziju, ovako je najgori igrač tima.Pa da, problem su mu godine, ali ako su se opredelili za ovakvu igru, jako je teško naći nekog kao on... Realno, osim Alisona (a i on više nije onaj stari), nema golmana na tom nivou, i sa nogom i sa procenama kod izlazaka i sa onim što je najvažnije, da se čuva gol... I onda ako već igraju tako, bolje da je nojer, kakav-takav tu, jer tu igru razume, nego neko drugi...Biće luda utakmica u Minhenu, jedva čeakm....
April 29Apr 29 Gluposti.. Nojer je i najzasluzniji sto su uopste dosli do ovde sa obzirom sta je skidao pre toga, pogotovu protiv Reala. Nijedan gol nije bio ni blizu njega, i nema tu golmana koji bi uradio nesto vise. Safonov je mogao npr. mnogo vise kod onog gola Olisea koji mu je prosao kroz usi, i kroz sred gola, ali eto, ajde da trpamo matorog Nojera jer je to sad popularno.
April 29Apr 29 18 minutes ago, JohnnyD said:Gluposti.. Nojer je i najzasluzniji sto su uopste dosli do ovde sa obzirom sta je skidao pre toga, pogotovu protiv Reala. Nijedan gol nije bio ni blizu njega, i nema tu golmana koji bi uradio nesto vise. Safonov je mogao npr. mnogo vise kod onog gola Olisea koji mu je prosao kroz usi, i kroz sred gola, ali eto, ajde da trpamo matorog Nojera jer je to sad popularno.Brt čovek je u Minhenu bukvalno asistirao za prvi gol Reala, a onaj slobodnjak golmani te klase skidaju ko od šale.
April 29Apr 29 4 minutes ago, smooth.Op said:Brt čovek je u Minhenu bukvalno asistirao za prvi gol Reala, a onaj slobodnjak golmani te klase skidaju ko od šale.Dao jedan, a spasio 4 cista
April 29Apr 29 Бајерн је имао мало и среће, јер након она два брза гола за 5:2, деловало је у једном моменту да су на конопцима, и ко зна шта би било да их прво није вратио у игру Упамекано оним 'безвезе' голом из прекида, на који се онда надовезао и Дијаз оном мајсторијом. Свакако би ушли у огроман ризик јурећи бар гол или два, а већ и тад им је дувало позади превише, док су наспрам њих оне три звери у нападу, не зна се ко је бржи и зајебанији у контри.Но с друге стране и тих 5:2 је било крајње нереално, тако да на крају је испало поштено и генерално одлично за публику, гомила голова плус тотално активан резултат. Edited April 29Apr 29 by johan nagel
April 29Apr 29 Meni uopšte Bayern nije delovao na konopcima na 2:5, dapače. Kao ni nakon nepostojećeg penala koji bi mnoge ekipe sasekao, jer je bio u jako nezgodnom momentu. Igrači su odšetali u svlačionicu kao da su oni upravo zabili iz penala, Talijani i Španci bi jurili sudiju u tunelu. To mi je možda i najveći utisak ovoga što je Kompani napravio, potpuna mentalna superiornost i ignorisanje dešavanja na semaforu