Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

10 hours ago, JohnnyD said:

Ja bih izbacio one penale kao sto je dosudjen PSG-u, jeste mu šaka odlutala, ali generalno ruka uz telo i slučajno ga pogodila, nije bilonamere. Baš tanko za penal. Nije ni Bajernov bio mnogo ubedljiviji, ali ga jeste potkačio.

I da, najbolja tekma u LS jos od Zvezde - Marsej lolol

(Realno, samo je Liverpul imao ludje utakmice od ove, vracanje protiv Milana u finalu i protiv Barse u revansu, ali kao kvalitet fudbala obe ekipe, ova je najbolja). Navijam da Bajern prodje, steta sto nisu otisli na 2:0 danas kad je Olise sam izasao pred golmana, mozda bi to otislo u drugom smeru na stranu Bavaraca.

Meni je penal opravdano dosudjen.Jeste njemu "gornji" deo ruke bio uz telo , ali igrac PSG u trenutku c.suta pomera levu ruku i zaustavlja loptu ( dok mu druga ostaje iza ledja) , jasno se vidi trenutak( kao da je imal nameru).

• Replies 3.6k
  • Views 120.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

27 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

K...c od utakmice sinoć. Nigde osvajanja terena od prekida do prekida ko u am. fudbalu. Nigde dugih auta i zatrpavanja golmana prilikom ofanzivnih prekida. nigde deset igrača iza lopte. Samo 7 kornera, to su ruki brojke to moralo biti bar duplo više. Jedva čekam večeras da pogledam malo pravi fudbal, a ne ovo što sam sinoć gledao.

A večeras

1 hour ago, copkillah said:

Da, jebeš utakmice sa devet golova, to niko ne igra odbranu, ko normalan želi da gleda golove? Večeras poslastica za ljubitelje fudbala.

Realno, mogao bih u bioskop večeras.

Tijeri Anri kaze da je bzvz utakmica bila, ko na poljancetu ili skolskom igralistu, nema odbrana, ja tebi dva gola, ti meni... fantom

3 minutes ago, Lancia said:

Tijeri Anri kaze da je bzvz utakmica bila, ko na poljancetu ili skolskom igralistu, nema odbrana, ja tebi dva gola, ti meni... fantom

Ne znam da li me zajebavaš, ali ne bih očekivao tako nešto od njega, zaista D

Ma, ajte molim vas, svaki ozbiljan trener ce vam reci da nisu igrali odbranu, kao en bi ej. Davali po dva gola svakih pet minuta i onda pola sata nista kad su krenuli da igraju, jeste, kako da ne

Edited by villiem

Велика већина тренера (а и Анри му дође некакав тренер) не воле овакве утакмице без контроле, где све пршти, преузима се много ризика, запоставља одбрана у неку руку..

То је негде и проблем с којим се фудбал суочава годинама уназад, навијачи логично желе спектакл, гомилу голова, дриблинга, потеза због којих 'се долази на стадион', док су тренери толико дубоко у тактици и ситним детаљима да ће апсолутно увек пре потписати 1:0 победу него ово синоћ рецимо.

Бајерн је ето клуб који одступа од тога, увек су играли конкретан и директан фудбал сем можда под Гвардиолом, Псж под Енрикеом игра допадљиво и на гол више, и свакако Барса под Фликом који је негде и продукт тог Бајерновог директног стила.

Симеоне је нпр еволуирао и иако га људи и даље сматрају дефанзивним тренером, није то више баш тако, Атлетико већ дуго не игра онај фудбал који данас рецимо игра Арсенал. С обзиром да се сада састају међусобно, врло вероватно ће их Арсенал јбг увући у такав неки двомеч, где ће детаљи да пресуде и где нећемо видети пуно голова.

1 hour ago, John Dies at the End said:

Meni je penal opravdano dosudjen.Jeste njemu "gornji" deo ruke bio uz telo , ali igrac PSG u trenutku c.suta pomera levu ruku i zaustavlja loptu ( dok mu druga ostaje iza ledja) , jasno se vidi trenutak( kao da je imal nameru).

https://www.instagram.com/reels/DXsWyx-CDqg/

Malo strucnije objasnjenje

Valjda sam i ja neki "strucjnak" majku mu D

Jako nezahvalna situacija, posebno ako odluku moras da doneses u "realnom vremenu", tj za vreme trajanja utakmice i bez VAR-a. Pogledao sam sutuaciju X puta, i ja bih u ovoj situaciji dosudio penal.

E sada, cenim i postujem tvoje i posebno misljenje ( i argumente koje je izneo) ovog sa instagrama.

Epska utakmica, da se ne svede sve na ovu (ne)sportu situaciju.

Mogli su bar da pohvale golove, posto su spektakularni uglavnom

Pa razumite ih malo, ovaj im ispira mozak već šest godina.

1 hour ago, johan nagel said:

Велика већина тренера (а и Анри му дође некакав тренер) не воле овакве утакмице без контроле, где све пршти, преузима се много ризика, запоставља одбрана у неку руку..

То је негде и проблем с којим се фудбал суочава годинама уназад, навијачи логично желе спектакл, гомилу голова, дриблинга, потеза због којих 'се долази на стадион', док су тренери толико дубоко у тактици и ситним детаљима да ће апсолутно увек пре потписати 1:0 победу него ово синоћ рецимо.

Бајерн је ето клуб који одступа од тога, увек су играли конкретан и директан фудбал сем можда под Гвардиолом, Псж под Енрикеом игра допадљиво и на гол више, и свакако Барса под Фликом који је негде и продукт тог Бајерновог директног стила.

Симеоне је нпр еволуирао и иако га људи и даље сматрају дефанзивним тренером, није то више баш тако, Атлетико већ дуго не игра онај фудбал који данас рецимо игра Арсенал. С обзиром да се сада састају међусобно, врло вероватно ће их Арсенал јбг увући у такав неки двомеч, где ће детаљи да пресуде и где нећемо видети пуно голова.

meni je ova utakmica bila sjajna jer se igrao fudbal. nije bilo čak ni nekih većih (a uobičajenih) grubosti, simuliranja, protestvovanja. igralo se kao na neutralnom tereniu hvala "nemcima" za to. jebeš taktiku čuvanja rezultata, gostujući/domaći teren i sve ostale mudraolije/kalkulacije....

svaka čast.

Od 0-0 smaranja milijardu puta je bolji totalni fudbal, iako odbrana skoro da i ne funkcioniše. Doduše, meni će Bajern-Real polufinale (druga utakmica) iz 2012.godine ostati kao nešto nikad viđeno. 105 minuta bez stajanja, tek su se izduvali početkom drugog produžetka i SP finale iz Katara kao vrhunac uzbuđenja.