Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Ne može pisnuti ako dosudi gol aut, a u stvari je korner i obratno. Meni te situacije najviše smetaju, a to goal line tehnologija ne rešava. Rešava ovo sa slike , to da....

• Replies 10.5k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Ne može pisnuti ako dosudi gol aut, a u stvari je korner i obratno. Meni te situacije najviše smetaju, a to goal line tehnologija ne rešava. Rešava ovo sa slike , to da....

Da, da. Prastaj, ne citam pazljivo.

• Author

Verovatno postoje tehnička ograničenja sa primenom GLT na celu širinu terena, od jedne korner zastavice do druge.

Kamere, senzori, ili šta se već koristi trenutno je fokusirano samo na gol. Razvući to na čitavu liniju ko zna koliko je izvodljivo, a i ako jeste trebalo bi opet to uvoditi na svim stadionima...

Zar lopte u Kataru nisu imale mikrocipove ugradjene unutra? Pretpostavljao sam da je tu korisceno da se vidi da li ima dodira sa loptom, da li je presla gol aut liniju i sl? Ili sam samo sanjao?

20 hours ago, Weenie Pooh said:

El vidite kako sam jak, ne može mi niko ništa, mogu i od Intera da izgubim tri razlike ako hoću, boli me kurac, biće kriv Rio Ngumoha.

НЋП је продавац магле. То није јасно само Колипцу и Лоренсу Мекени. Али како бих рекао он је тренер. Салах прима плату није га клуб нигде зезнуо, и неку хијерархију мора да поштује. То његово понашање је као оно кад је Пикси терао Станета. Ту се Звезда обрукала.

• Author
1 hour ago, porucnik vasic said:

НЋП је продавац магле. То није јасно само Колипцу и Лоренсу Мекени. Али како бих рекао он је тренер. Салах прима плату није га клуб нигде зезнуо, и неку хијерархију мора да поштује. То његово понашање је као оно кад је Пикси терао Станета. Ту се Звезда обрукала.

Hijerarhija koja najboljeg igrača tera iz kluba ne da ne mora nego ne sme da se poštuje.

Dok Salah ćuti, Slot može da se provlači, igra nerešeno sa Lidsom, i ostavlja Karagerima ovog sveta da zaključuju kako je problem bio u Egipćaninu.

To što je Salah progovorio povećalo je šanse da ti budeš u pravu (a ja u krivu) oko Slotovog otkaza tokom sezone. Skočile su sa 0% na negde 2%.

Malo je i do urođenog rasizma.

Od "NĆP" sam pomislio da sam na košarci i da se radi o Nebojši Ćoviću Pudlici

^

Pa jes, stvarno, sad tu neki arapin kao igra fudbal…

ph34r

Edited by Pantelija jr

• Author
47 minutes ago, Pantelija jr said:

Pa jes, stvarno, sad tu neki arapin kao igra fudbal…

Ajde što je Arapin, nego još poteže nezgodna pitanja. Ne valja mu to, gde je poštovanje za klub, za drušvo i kulturu u koju je došao... plus nikad nije osvojio AFCON sa Egiptom, to mu veliki ljubitelj afričkog fudbala Jaime Carragher nikad neće oprostiti.

21 hours ago, copkillah said:

Malo je i do urođenog rasizma.

Јес’ вала Анри је расиста тежак. И Шака Хислоп.

ma ajte molim vas, viniju je ovakvo ponašanje ok isključivo zato jer prezire slota. ali dobro, ne može svako da bude gospodin kao kdb i odšeta tiho u noć napulj kad dođe vreme

... Mektominijevim stopama fantom