Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Bod je vise od 0.

• Replies 10.5k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bod po bod, opstanak.

Ja mislim da sam se više iznervirao od Vinija.

• Author

Eksperiment "poserimo se po najboljem igraču kluba u poslednjoj deceniji" za sada ne daje očekivane rezultate.

Bez Salaha uzeli su 5 bodova od mogućih 9, što je praktično identičan učinak u celoj ligaškoj sezoni do sada gde imaju 23 od mogućih 45.

To je nivo Arne Slota - za mrvu iznad proseka, solidna sredina tabele, uvek u konkurenciji za mesta koja vode u Ligu Evrope. Brighton & Howe Albion kalibar, osim što mu je fudbal ružan.

Što je najgore, sve je izgledalo sasvim pristojno, do onog Konateovog brainfarta da vrati Lids u igru.

7 minutes ago, copkillah said:

Što je najgore, sve je izgledalo sasvim pristojno, do onog Konateovog brainfarta da vrati Lids u igru.

Slažem se sa Owenom da ono nije incident u koji treba VAR da se meša. Prosto nije clear and obvious mistake, iako više vuče na penal.

Ipak, zaslužili ste to jer je VAR prepravljao linije košenja trave kod drugog gola fantom

• Author
48 minutes ago, copkillah said:

Apsolutno nije pristojno izgledalo, LFC jedva da je stvorio šansu pre nego što im je Leeds ničim izazvan poklonio zicer početkom drugog poluvremena. Koliko je Konate zajebao, toliko je i Rodon pre njega.

Tu su odmah na prepad umuljali i drugi, a onda stali da otaljaju poslednjih 40 minuta utakmice. Ako je tebi to mučenje bilo pristojan fudbal, ja ne znam šta je nepristojan.

Odigrali su egal utakmicu sa raspalim Leedsom, posed 53-47, šutevi 9-7, faulovi 14-13... nerešeno je bio sasvim realan ishod.

Edited by Weenie Pooh

У праву је Салах, иако је и код њега сујета прорадила. Испада да се због њега распадају, а ево и без њега су ужасни. Тренерска ситуација необично подсећа на једну код нас, додуше у другом спорту.

• Author

Nešto sumnjam da će se navijači okupljati na aerodromu da spreče Slota da ode, ali ajde.

Da je samo sujeta, mislim da bi ćutao. Meni ovo deluje kao da je već dogovorio sunčano saudijsko proleće.

Govnar ćelavi će nadživeti Salaha u klubu, jebem ti ovaj narod i ovu državu i sve...

Ја стварно нисам за то да неко буде недодирљив ма како се звао, али ово баш изгледа ко васпитно издркавање. Салах уопште није највећи проблем овог тима. Чиме је Гакпо заслужио да игра сваку од почетка? Не рачуна се што му је земљак.

Edited by number_9

da je igrao chiesa umesto pokojnog salaha od starta sezone sad bi bili prvi mmw fantom

3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

da je igrao chiesa umesto pokojnog salaha od starta sezone sad bi bili prvi mmw fantom

Sydney Sweeney Side Eye GIF

• Author
11 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Da su igrali prime Messi i Ronaldo umesto Salaha i Gakpoa, ne bi bilo ništa drugačije. (Možda bi samo ranije bili zakucani za klupu.)

Gakpo igra jer sluša ćelavog, to je najbitnije. Nema veze što ništa ne igra.

• Author

Sve rekao čovek, kao ja da sam mu diktirao.

Ako nista, imamo najzabavnije utakmice ove sezone.

Celavi treba da ide. Koliko glup kao kurac moras da budes pa da mislis da je problem u Salahu.