Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

58 minutes ago, Baldrick S. said:

Ide januar, mora da se diže cena. Nije da Kara greši kad kaže da je Salah u medijima samo kad treba da radi self promotion a da ga inače nema nigde u medijima, iako je on jedan od najuticajnijih igrača Pool-a.

Dotični greši kad pogleda na sat i treba da ti kaže koliko je sati. Procene su mu urnebesne.

54 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jeste, Salahu je baš u interesu da diže sebi cenu rolleyes

Čekao je verovatno da ove tri utakmice dokažu da nije problem u njemu.

9 poraza u dva meseca nije problem (za ceo klub jer nijedan igrač nije i ne sme biti veći od kluba) nego je 3 sedenja na klupi trigerovalo njegovu sujetu. Ovo je kao onomad Ronaldo kad je kukao kod Pirsa Morgana (ili kako se već zove onaj seronja)

Salah mi je bio medju omiljenim igračima u Rominom mandatu i nema priče da li je najboji igrač u poslednjih 10 tak godina na svojoj poziciji, ali ovo sada je baš kurtonski pogotovu što je pod autobus bačen i VanDajk koji je sve kritike mnogo gospodskije izneo. O Vircu i Isaku neću ni da pričam, oni bi trebalo da su već u Palmotićevoj koliko se govana izlilo na njih od avugsta na ovamo.

U izjavi od juče pominje da ga je klub trebalo zaštititi, stvarno mi nije jasno na koji način - a da on istom tom klubu priredi ovakvu glupost !?

• Replies 10.5k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ono za Džerarda je budalaština.

Što se tiče Salaha, on ni izbliza nije dobijao poštovanje kakvo zaslužuje tokom svih ovih godina, posebno od medija, a neretko i od onih koji tvrde za sebe da su navijači njegovog kluba. Kapiram da mu je dokurčilo i razumem odakle ono juče. Da li je lepo, nije. Da li je dobro za klub u ovom momentu, nije. Ali imate čoveka koji je za ovih osam godina ginuo na terenu, koji je oborio sve moguće rekorde i koji je apsolutno postao legenda kluba i koji odbija da bude žrtveni jarac u trenutku kada CEO TIM igra očajno. Koliki je samo shitstorm dobio za onu situaciju protiv PSV-a kada nije ni pokušao da se vrati za igračem i kada je Liverpul primio gol. Pa šta? To što se desilo je simptom, posledica svega lošeg u timu, taj jedan njegov potez samo pokazuje gde se ekipa sa ovim trenerom nalazi u ovom trenutku.

Pokrenuo je lavinu koja verovatno neće da se završi dobro po njega, ali tu žrtvu je sam izabrao.

lol ja sam mislio da je liverpul veliki klub, ali izgleda da je salah ipak veći od njega. da mu nije očigledno prošao zenit, i da nije u očajnoj formi od početka sezone, pa da bude makar malo razumljivije. ako ne već prihvatljivije fantom

• Author
31 minutes ago, John Coltrane said:

9 poraza u dva meseca nije problem (za ceo klub jer nijedan igrač nije i ne sme biti veći od kluba) nego je 3 sedenja na klupi trigerovalo njegovu sujetu. Ovo je kao onomad Ronaldo kad je kukao kod Pirsa Morgana (ili kako se već zove onaj seronja)

Jeste Pirs Morgan, juče tvituje lešinarski "@mosalah maybe it's time for another interview?", ja mislim koliko si Ronaldu pomogao hvala ne treba.

MUFC se baš usrećio svrstavanjem uz ETH i puštanjem klupske legende niz vodu, sve probleme su rešili čim je Kristijano bio deportovan u Arabiju.

Salah mi je bio medju omiljenim igračima u Rominom mandatu i nema priče da li je najboji igrač u poslednjih 10 tak godina na svojoj poziciji, ali ovo sada je baš kurtonski pogotovu što je pod autobus bačen i VanDajk koji je sve kritike mnogo gospodskije izneo. O Vircu i Isaku neću ni da pričam, oni bi trebalo da su već u Palmotićevoj koliko se govana izlilo na njih od avugsta na ovamo.

Kako je VVD bačen pod autobus kad igra svaku utakmicu 90 minuta? Wirtz je nov, bio povređen, nula kredita ima, još mu se traži mesto u timu.

Bukvalno jedina promena koju je Slot napravio od početka sezone (a da nisu rotacije od po jedne utakmcie) je klupiranje Salaha. Sve ostalo drži isto, i dalje forsira svoj govnarski fudbal iako prima tri gola po utakmici, iako uspe da dobije tek svaku desetu.

Salah je ispravno uočio da ćelavi pokušava da od njega napravi žrtvenog jarca, proradila mu sujeta i rekao "jebeš to, neće biti da je problem u meni" 🤷‍♂️

U izjavi od juče pominje da ga je klub trebalo zaštititi, stvarno mi nije jasno na koji način - a da on istom tom klubu priredi ovakvu glupost !?

To mislim da je bilo u kontekstu kritika u medijima, ne konflikta sa Slotom. Kanali bliski klubu od starta kenjaju po Salahu, pozivaju da se izbaci iz tima itd. Kao da ne vide da bukvalno ništa ne funkcioniše, da Slot gubi konce.

Edited by Weenie Pooh

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Jeste Pirs Morgan, juče tvituje lešinarski "@mosalah maybe it's time for another interview?", ja mislim koliko si Ronaldu pomogao hvala ne treba.

MUFC se baš usrećio svrstavanjem uz ETH i puštanjem klupske legende niz vodu, sve probleme su rešili čim je Kristijano bio deportovan u Arabiju.

Kako je VVD bačen pod autobus kad igra svaku utakmicu 90 minuta? Wirtz je nov, bio povređen, nula kredita ima, još mu se traži mesto u timu.

Bukvalno jedina promena koju je Slot napravio od početka sezone (a da nisu rotacije od po jedne utakmcie) je klupiranje Salaha. Sve ostalo drži isto, i dalje forsira svoj govnarski fudbal iako prima tri gola po utakmici, iako uspe da dobije tek svaku desetu.

Salah je ispravno uočio da ćelavi pokušava da od njega napravi žrtvenog jarca, proradila mu sujeta i rekao "jebeš to, neće biti da je problem u meni" 🤷‍♂️

To mislim da je bilo u kontekstu kritika u medijima, ne konflikta sa Slotom. Kanali bliski klubu od starta kenjaju po Salahu, pozivaju da se izbaci iz tima itd. Kao da ne vide da bukvalno ništa ne funkcioniše, da Slot gubi konce.

Da nije ETH oterao Ronalda, možda ni Amorim ne bi imao podršku uprave da raščisti ovaj trio fantastiko Rašford, Sančo, Garnačo... no to je drugi par cipela, ovde je reč o Liverpulu koji je imao pol poziciju u novoj sezoni.

Umesto VVD nema koga da ubaci osim ako misliš da bi manje štete napravio tandem Konate-Gomez. Nemoj biti bukvalista, to što je Salah kluipran je poslužilo njemu da opljune trenera (i klub), moja poenta, kada sam napisao da je i VVD "bačen pod autobus", bila u kontekstu reakcije fanova koji njega vide kao glavnog krivca - uostalom čovek je "zaslužan" bar za 4 gola u dosadašnjem delu sezone. Ali od njega nisam čuo izjave na račun trenera ili toga da je on zadužio klub - ili smatraš da je ovde radila "holandska veza" ?

U prvom meču u kom je klupiran Salah (i gde nije imao ni minuta) je pobeda nad WH i gol Gakpa (koji je počeo u 11 upravo u umesto Salaha). Slot je nešto morao da promeni, u prvom meču mu se taj rizik isplatio. Gledaj sa vedrije strane - 3 meča Salaha na klupi, 3 meča bez poraza za Liverpul fantom

Kažeš Vircu se još traži mesto u timu - kad planiraju da ga nadju, u martu 2027. ? Taj koji ga je skautirao je morao mesecima u napred da zna gde mu je mesto i gde se uklapa u viziju trenera, a ne da posle 4 meseca i dalje tumara i liči na rekreativca. Kao i Frimpong - dali ste 40milki za jednog od najbržih bekova na svetu koji greje klupu i biva treći izbor iza Bredlija i Slobe koji nije u životu prošao pored pozicije desnog beka ?! Isaka da ne pominjem. "oće centrala da pogreši jednom, al ne tri puta"

Ovde sve smrdi na to da igrači ne žele da igraju za Slota, što ne bi bio prvi put u istoriji nogometa, da fudbaleri jednostavno puste trenera niz vodu. Njegove taktičke zamisli se ne razlikuju puno od onoga sa čim je prošle sezone osvojio PL.

Bas Salahudin mi nije izgledao kao neko ko bi ovo radio. Naposletku, imas ugovor, mozes ga i otaljavati ali nemoj ove javne prozivke koje samo stete klubu. Ne sme igrac biti veci od kluba i tacka.

Evo je jos jedna ruka u prirodnom polozaju, na BHA-WHU. Kakva plasticna pravila.

...

Ubi mi 4 poena Van Bisakinih :/

Edited by MeanM@

Priznajem da nemam pojma, ali zašto kog mog visimira moraš onako da se zatvaraš. Bolji si celu utakmicu, konkretniji, opasniji, imaš više šansi, više udaraca i u momentu kad povedeš zatvaraš se ko da ti je protivnik Barselona sa Mesijem Ćavijem i Iniestom. Ovo su bačena dva boda, ovo se moralo pobediti.

13 down , 27 to go.

5 minutes ago, MeanM@ said:

Evo je jos jedna ruka u prirodnom polozaju. na BHA-WHU Kakva plasticna pravila.

Ubi mi 4 poena Van Bisakinih :/

Pisali smo već, treba praviti razliku u igri rukom u napadačkoj i odbrambenoj fazi. Konkretno, pravila kažu da se gol poništava ako je igrač dao gol rukom, ili neposredno pre postizanja pogotka igrao rukom (ovde nije slučaj). Čak i asistencija ostvarena rukom neće poništiti gol, ako je u pitanju nenamerna igra. Gol zbog igre rukom u ovoj konkretnoj situaciji može biti poništen samo ako sudija oceni da je u pitanju namerno igranje rukom (a mislim da igrači WH imaju pravo da se žale, iako je Rutter prvo nogom uštopovao loptu, znao je da bez pomoći ruke ne može da je umiri, hence određena namera postoji)

36 minutes ago, kipo said:

Bas Salahudin mi nije izgledao kao neko ko bi ovo radio. Naposletku, imas ugovor, mozes ga i otaljavati ali nemoj ove javne prozivke koje samo stete klubu. Ne sme igrac biti veci od kluba i tacka.

fantom

29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pisali smo već, treba praviti razliku u igri rukom u napadačkoj i odbrambenoj fazi. Konkretno, pravila kažu da se gol poništava ako je igrač dao gol rukom, ili neposredno pre postizanja pogotka igrao rukom (ovde nije slučaj). Čak i asistencija ostvarena rukom neće poništiti gol, ako je u pitanju nenamerna igra. Gol zbog igre rukom u ovoj konkretnoj situaciji može biti poništen samo ako sudija oceni da je u pitanju namerno igranje rukom (a mislim da igrači WH imaju pravo da se žale, iako je Rutter prvo nogom uštopovao loptu, znao je da bez pomoći ruke ne može da je umiri, hence određena namera postoji)

Ma jasno je., vec smo se navikli da postoji hiljadu tumacenja raznih.

Moje je da je covek je iskoristio (nesvesno, al ne menja poentu) odmaknutu ruku da primiri loptu, hence, da ruke nije bilo ne bi je primirio. Hence, ne bi smer istorije otisao ka postizanju gola, hence, ja bih sad imao+4 poena na FPL.

Nije mi jasna tendencija u oblikovanju tih pravila. Sve moze biti sve, zavisno od konteksta. Kanda je nekome dosadno u zivotu.

3 minutes ago, MeanM@ said:

Moje je da je covek je iskoristio (nesvesno, al ne menja poentu) odmaknutu ruku da primiri loptu, hence, da ruke nije bilo ne bi je primirio.

Da je to sudija u lajvu video i dosudio, niko mu ne bi zamerio. Poenta je samo da VAR može u toj situaciji da interveniše samo ako je namerno igranje rukom, a ocenili su da nije (po meni, pogrešno)

20 minutes ago, 189- said:

fantom

Mislim da se ne ističe dovoljno činjenica da se ovo prvi put dogodilo u istoriji sporta.

Wharton se crta za transfer u neki top klub. Ili u Junajted

wharton već igra u top klubu. da su tu olise i eze tačno bi se prošetali do titule ove godine sleep