Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

38 minutes ago, copkillah said:

Ti u sopstvenoj zemlji nisi umeo da prepoznaš izdajnike i kolaboratore najvećeg zla u istoriji do tada, ne bih baš rekao da imaš bilo kakav kredibilitet ili kapacitet da pričaš o društvenim pojavama bilo gde.

Мојне не причај глупости. Боље троши време на образовање не на лелемуђење.

• Replies 10.5k
  • Views 348k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

8 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

tema je igrač u očajnoj formi koji diže frku u javnosti i zahteva da mora uvek da igra uprkos očajnim rezultatima tima, pustite vi copija...zli jezici bi možda rekli da bi, da stvarno voli i poštuje klub, i sam prepoznao posle onih utrošenih 500m da je ovo prelazna sezona u kojoj se spremaju za život bez njega te će mu uloga logično biti umanjena fantom

Ја и Вини лепо кажемо да је суштина ту да НЋП треба да лети што пре ( јуче ако би могло), али ето Копилцу прегореле лицне. Мо му је жртва а НЋП генијални стратег.

1 minute ago, porucnik vasic said:

Ја и Вини лепо кажемо да је суштина ту да НЋП треба да лети што пре ( јуче ако би могло), али ето Копилцу прегореле лицне. Мо му је жртва а НЋП генијални стратег.

slobodno vi oterajte čoveka koji je osvojio titula koliko i klop ako će to da popravi salahovu užasnu formu, eno džerard čeka ko zapeta puška

brinem se za vinija ako fc salah za vikend upiše i drugu uzastopnu pobedu bez salaha. jedva je pregurao inter u gostima unsure

20 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

slobodno vi oterajte čoveka koji je osvojio titula koliko i klop ako će to da popravi salahovu užasnu formu, eno džerard čeka ko zapeta puška

Ja mislim da ih preuzima Emery, nakon sto osvoji PL sa Villom.

Edited by porucnik vasic

11 minutes ago, Lancia said:

Ja mislim da ih preuzima Emery, nakon sto osvoji PL sa Villom.

pa da se opet sprdaju sa njim što ima smešan akcenat hihihi, ko oni šabani iz arsenala dry

emery je ozbiljan čovek, ne treba mu to u životu

2 hours ago, porucnik vasic said:

Мојне не причај глупости. Боље троши време на образовање не на лелемуђење.

Znam da ti ne prija da čuješ da su tvoji društveno-politički stavovi beskrajno primitivni i zaostali, ali tako je kako je.

Happy Adam Scott GIF by Sky

da nije slota salah bi do 45e kao djejms da tera ali eto zajebao ga je celavi nemac pojma :(

BBC Sport
No image preview

Tony Pulis column: 'There can only be one singer' - my se...

In his BBC Sport column, ex-Premier League boss Tony Pulis looks at man-management and how dealing with unhappy players is not the only challenge a manager will face.

I have always believed that your team's strategy, or playing style, is determined by the quality of your players.

Once you have an identity that suits your players, finding ways of getting the best out of them, week in and week out, is vital.

• Author

Tačnije, ETH ima 50 pobeda na prvih 79 utakmica u svim takmičenjima. Ćelavi za nijansu bolji od ćelavog.

Kad je dobro nigde nikoga D

Ni minit za 1=0

Wini čeka da BHA izjednači pa će se javiti.

uzalud sve kad ne igra salah sad

kakav promasaj garnacha sunce ti jebem

Edited by 189-