Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Nema sumnje da je potpisao Slotu otkaz ovom intervjuom. Salah može da napuni kairski aerodrom, a kamoli liverpulski.

• Replies 10.5k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author
3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nema sumnje da je potpisao Slotu otkaz ovom intervjuom. Salah može da napuni kairski aerodrom, a kamoli liverpulski.

Ja stvarno ne znam na čemu vi svi temeljite ta očekivanja.

FSG su stali iza Slota sa budžetom od 450 miliona, a iza Salaha sa dvogodišnjim ugovorom od 40 miliona. Jasno je koju će investiciju gledati da zaštite a koju da zavale.

Voleo bih da nije tako, ali jeste.

Edited by Weenie Pooh

Samo što bi neko drugi sa tim timom mogao i trebao da uradi mnogo bolje. Nisu to loši igrači, nego sistem.

Pa neće ni ovaj moći još dugo da opstane bez obzira na titulu prošle godine sa ovim rezultatima.

A i NAC Breda traži trenera..

• Author
Just now, sasha said:

Pa neće ni ovaj moći još dugo da opstane bez obzira na titulu prošle godine sa ovim rezultatima.

A i NAC Breda traži trenera..

Jeste, ali ja sam od starta sezone bio ubeđen da će ga trpeti do leta. Salahov intervju mi samo učvršćuje to ubeđenje.

Uprava ne bi da ispadne kao da ih je igrač naterao da oteraju trenera, delovali bi neozbiljno, posebno sa tolikim ulaganjima letos. Nego bolje prodati nezadovoljnog igrača za nauk drugima.

Videćemo, nadam se da grešim.

Pa nije to bilo koji nezadovoljni igrač, čovek je božanstvo na Enfildu (s razlogom)

Da, ovo je zajeb za upravu, malo žešći, mada zaista, ali zaista razumem Salaha.

Ja sam do pre tri nedelje iskreno verovao da Slot možda može nešto da promeni i da preokrene sezonu, ali sad moram da priznam Viniju i vasiću da su još ranije nešto videli što ja nisam.

Ne znam kako će ovo da se završi, ali Salahova izjava je juče pokrenula nešto definitivno.

Videh samo vest, na YT tj. SKY, nisam se udubljivao, ali jel neko pitao Salaha šta je čekao do sad ?

5 minutes ago, John Coltrane said:

Videh samo vest, na YT tj. SKY, nisam se udubljivao, ali jel neko pitao Salaha šta je čekao do sad ?

Ide januar, mora da se diže cena. Nije da Kara greši kad kaže da je Salah u medijima samo kad treba da radi self promotion a da ga inače nema nigde u medijima, iako je on jedan od najuticajnijih igrača Pool-a.

• Author

Jeste, Salahu je baš u interesu da diže sebi cenu rolleyes

Čekao je verovatno da ove tri utakmice dokažu da nije problem u njemu.

• Author
32 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa nije to bilo koji nezadovoljni igrač, čovek je božanstvo na Enfildu (s razlogom)

Iz perspektive uprave, svaki igrač je isti - tradable asset. Status božanstva (astagfirullah) dođe i prođe, sentimentalnost se ne maže na hleb.

Trener je isto asset ali drugačijeg tipa. Mnogo je bliže upravi, mnogo su više invested u njegov (ne)uspeh, otkaz je uvek priznanje sopstvenog zajeba.

FSG ima reputaciju kao stability-oriented management, triput meri jednom seci itd. LFC kao klub tradicionalno ne menja trenere kao čarape, dok su problematične igrače znali da zavale ma koliko bili kvalitetni i popularni (videti pod Robbie Fowler).

Tek sa njim bi krenulo potpuno rasulo. 😂

I Sautgejt je slobodan..