Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zlostavljanje dečaka i muškaraca

Featured Replies

• Author
2 minutes ago, Valk said:

Ftfy

@Svemir Zeka MAGA su Make America Great Again trampistički ludaci iz USA.

Povezala sam s njim, nisam znala da je akronim tog slogana. A mrzelo me da iskucam 4 slova u guglu rolleyes

• Replies 405
  • Views 32.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• OK, sobzirom da sam ja postao PPP borac za muska prava  da napisem neku.   Prvo i osnovno, ovo oko decaka koji su seksualno zlostavljani. Osim ocigledne traume koju su preziveli, najcesce su

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Pa nije baš tako. Samo nije svako ubistvo žene femicid, nego se nekad neki frljaju. Femicid jeste kad je žena ubijena samo zato što je nečija žena, "nečije vlasništvo". Može biti i bivša devojka.

• Seksualno je i prebijanje i ostalo fizičko ugrožavanje drugih muškaraca jer nisu dovoljno poželjni muškarci, muškarci po kanonu. U tom smislu (jasno, valjda od starta) ova tema se ne sukobljava sa zlo

Posted Images

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Povezala sam s njim, nisam znala da je akronim tog slogana. A mrzelo me da iskucam 4 slova u guglu rolleyes

Izvini, offtopic, ali malo mi je nadrealno da je bilo ko, ko je proveo na internetu duže od 10h u proteklih 10 godina, propustio značenje pojma MAGA :D

• Author
3 minutes ago, copkillah said:

Izvini, offtopic, ali malo mi je nadrealno da je bilo ko, ko je proveo na internetu duže od 10h u proteklih 10 godina, propustio značenje pojma MAGA :D

Moram da ti priznam da se sam se od teme Amerike aktivno sklanjala poslednjih deset godina. I uopšte Trampa i tih sranja.....vidiš i na onom topiku da se izražavam zastarelim izrazima.

Nećeš verovati, ali nije me zanimalo ič, niti će nastaviti da me zanima, osim ovih par dana oko te budale, a ne bi ni to, da ne čitam knjigu koja ima doslovno isti zaplet.

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Na vec dobro mentalno bolesne ljude, to smece se lepi kao lepak i cini ih vrlo opasnim.

Kako je uopste tehnicki moguce poslati 160000 poruka bilo kome bez neke aplikacije koja ih generise?

Ajde 160 dnevno, lakse mi zbog racuna. Jbt 100 dana samo salje poruke. Jezivo.

Lik je imao srece.

@Moonwalker

1600 poruka dnevno 100 dana...100 poruka na sat, ako racunamo da spava 8 sati...

Oko 1.6 poruka u minuti... Nije neizvodljivo ali je sumanuto...

41 minutes ago, radisa said:

@Moonwalker

1600 poruka dnevno 100 dana...100 poruka na sat, ako racunamo da spava 8 sati...

Muka mi je fizički od same pomisli da neko ima snage i motivaciju da ovo radi.

Mogu da zamislim da kad jedna strana uskraćuje komunikaciju (što mi je takođe oblik nasilja) drugi popizdi, ispali 10 poruka i odustane… ali ovo je baš horror.

P.S. Meni je MAGA zauvek asocijacija na Magu Vračević. Trampisti su odloženi second guess…

8 hours ago, radisa said:

@Moonwalker

Ako je slala multimedijalne poruke - vrlo izvodljivo.

covid19

8 hours ago, copkillah said:

Evo na primer ja...

9 hours ago, Jeremija said:

Uzas, jos jednom se u praksi potvrdila stara, dobra izreka - hell hath no fury like a woman scorned.

Ne znam koje ćeš ti asocijacije da praviš, svako ima pravo na svoje-tačne ili pogrešne- ali ovde ne treba diploma medicinskog fakulteta da se zaključi da se radi o ozbiljno poremećenoj osobi. Ta diploma je potrebna samo da se raščivija koje se sve dijagnoze tu prepliću, a verovatno ih ima gomila.

Ko previdi tu "malu" činjenjcu pa odmah skoči na generalizaciju žena u ovoj vesti nešto ne razume ili neće da razume.

Nije stvar samo u broju poruka, nego i njihovoj sadržini. Neko je ispravno rekao sumanute poruke. Ta sumanutost je u opisu mnogih teških psihičkih poremećaja.

Taman je vreme da naucite sta je MEGA lolol

• Author
1 hour ago, Tihajeza said:

Evo na primer ja...

Imaš li naloge na tviteru i redditu? rolleyes

Moj poslednji aktivni nalog (da ga koristim) je na instagramu. To objašnjava dosta....

44 minutes ago, Svemir Zeka said:

Imaš li naloge na tviteru i redditu? rolleyes

Moj poslednji aktivni nalog (da ga koristim) je na instagramu. To objašnjava dosta....

Nemam. Tj imam X i insta aplikacije da mogu da otvorim kad mi neko nešto pošalje, ali to je retko, a ja ne pišem.

• Author

Isto i ja tako. violina

• 4 weeks later...
N1 Info RS
No image preview

Pasulj s bromazepamom: Dušanka Todorović za trovanje mušk...

Veće Višeg suda u Beogradu osudilo je danas Dušanku Todorović na kaznu zatvora od 15 godina jer je lekovima pokušala da ubije dva starija muškarca, kojima je du

troluješ

ovaj topik je u okviru podforuma "seksualno nasilje i uznemiravanje"

ovo je sprdanje, ako se neselektivno prenose vesti o nasilju nad muškarcima gde je počinilac žena, bez obzira da li se radi o zlostavljanju, da li je u pitanju materijalna korist, ili nešto treće
šta je sledeće, žena vozač zgazila pešaka muškarca, pa će neko ko se pravi naivan to da prenese na "zlostavljanje dečaka i muškaraca"