Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zlostavljanje dečaka i muškaraca

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 405
  • Views 32.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• OK, sobzirom da sam ja postao PPP borac za muska prava  da napisem neku.   Prvo i osnovno, ovo oko decaka koji su seksualno zlostavljani. Osim ocigledne traume koju su preziveli, najcesce su

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Pa nije baš tako. Samo nije svako ubistvo žene femicid, nego se nekad neki frljaju. Femicid jeste kad je žena ubijena samo zato što je nečija žena, "nečije vlasništvo". Može biti i bivša devojka.

• Seksualno je i prebijanje i ostalo fizičko ugrožavanje drugih muškaraca jer nisu dovoljno poželjni muškarci, muškarci po kanonu. U tom smislu (jasno, valjda od starta) ova tema se ne sukobljava sa zlo

Posted Images

Direktno
No image preview

KRVAVO ubistvo na Čukarici: Žena usmrtila muža nakon SVAĐ...

Strašna porodična tragedija potresla je jutros Čukaricu, piše 'Telegraf.rs'.

Ispostavilo se da sam upoznao čoveka, radio sam neku procenu, a on je bio posrednik.

Keva moja ga zna jako dobro. Mnogo fin čovek, završio tehnologiju, magistrirao ekonomiju, ćerka im je neki genije.

4 hours ago, kralj said:

Keva moja ga zna jako dobro. Mnogo fin čovek, završio tehnologiju, magistrirao ekonomiju, ćerka im je neki genije.

Nažalost, to što je neko za okolinu "fin čovek" često ništa ne znači kada je ponašanje u okviru uže porodice u pitanju.

5 minutes ago, Pixie said:

Nažalost, to što je neko za okolinu "fin čovek" često ništa ne znači kada je ponašanje u okviru uže porodice u pitanju.

Moja prva misao kad sam procitala, moj ex narcissist kome je glavno bilo da ponese kese iz marketa mojoj komsinici a meni ostavljao da vucem sta mi zapadne (mislim ne da sam ja protiv toga da vucem svoj bagaz, vucem ga i sad, ali to su takve predstave za javnost).

Jos kad sam videla da je cerka genije, odmah mi spektrum u glavi, defoltiram na to, znam nekad cu se i ogresiti ali u statistickom slucaju ne.

Ovaj, taj čovek je ubijen

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovaj, taj čovek je ubijen

Ko mu jebe mater, sigurno je zasluzio

Žena mu je psihički bolesnik postala u starijoj dobi. Jurila ga je između ostalog jesenas nožem i tada je rešio da je napusti. Kada se vratila iz bolnice po n-ti put, nije imao ko da brine o njoj, čovek se sažalio i vratio se da bi joj pomogao.

To je bilo za trajniju hospitalizaciju ko zna od kad.

Nema tu trika da neko neobucen moze da obuzda toliko bolesne osobe.

Edited by Moonwalker

Previše je bio fin čovek.

Nije trebalo ni da se okrene....

Moj komentar je zaista bio uopšten na konstataciju da je fin čovek. Ko je i da li u ovom slučaju vršio zlostavljanje i da li se ubistvo desilo sa predumišljajem, nehotice ili u samoodbrani, o tome nema nikakvih informacija u članku, tako da nisam htela da izvodim zaključke.

A posle ovoga što piše kralj, baš ogromna tragedija za svo troje. Mogu samo da nagađam šta je bio problem kod njegove žene i koliko je zdravstveni sistem zakazao.

1 minute ago, Marcus Wulffings said:

Previše je bio fin čovek.

Nije trebalo ni da se okrene....

Pa verovatno se ne bi vratio da ne bi pala na teret cerci. Zato se verovatno i vratio.

Edited by Moonwalker

Napisao sam ono što je keva saznala, reče mi i da je pisalo to za nož negde, inače ne bih ni delio.

Nema problema, uvek ovakve stvari ostavljaju prostor za pretpostavke, pretpostavke se baziraju na nekakvom iskustvu, ličnom ili naučnom i iskristališe se neka "istina".

Ja sam bio pod utiskom jer sam ga poznavao i o čoveku apsolutno čuo sve najbolje.

Naravno, postoji mogućnost da se kad pređe kućni prag pretvara u Mr. Hajda.

2 hours ago, kralj said:

Žena mu je psihički bolesnik postala u starijoj dobi. Jurila ga je između ostalog jesenas nožem i tada je rešio da je napusti. Kada se vratila iz bolnice po n-ti put, nije imao ko da brine o njoj, čovek se sažalio i vratio se da bi joj pomogao.

No good deed goes unpunished...

• Author
3 hours ago, kralj said:

Žena mu je psihički bolesnik

Hvala. Žene ubice su skoro po difoltu psihotične. (Neuračunljive)

Edited by Svemir Zeka

• 3 weeks later...
Nova.rs
No image preview

Reprezentativka uhapšena jer je pretukla dečka, takođe re...

Sabrina Voinea, mlada zvezda i reprezentativka Rumunije u gimnastici, uhapšena je zbog napada na svog dečka, gimnastičara i takođe reprezentativca Šerbana Kotir