Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

14 minutes ago, Svemir Zeka said:

Zato se ne uzima kao pouzdan ni izbliza (bilo je napisano) 

Ono što valjda postoji su kontrolna pitanja (ona inače postoje u testovima ličnosti i kliničkim testovima) koja služe radi bolje procene, koja je i dalje, disklejmer, daleko od dokaza.@mraki

Kapiram, problem je što kao takav može navesti na pogrešan zaključak, ne samo kod javnosti već i kod ljudi koji se bave odredjenim slučajem, što dalje može usmeriti ceo fokus istrage u pogrešnom pravcu. Meni neshvatljivo da se uopšte i koristi.

• +1 2
1 minute ago, Svemir Zeka said:

1. Povređujuće je kad nekome ko je izgubio posao zbog kritike režima komentarišeš da je to vrhunac životnog dostignuća. 

2. Plus što svi znamo da uopšte nije tako, i da pt ima sasvim dovoljno kvalifikacija i kompetencija

1. to nigde nisam napisao, daj quote. 

2. to je tvoj lični stav koji ne delim. na ovoj temi ne vidim ništa od toga a ni na mnogim drugim.

5 minutes ago, Eleniko said:

zato što sam se /slučajno, profesionalno/ bavio poligrafskim ispitivanjem

bavio na koji način profesionalno, odnosno koja profesija je u pitanju?

1 minute ago, pt 2.0 said:

bavio na koji način profesionalno, odnosno koja profesija je u pitanju?

zašto misliš da zaslužuješ posle svih bedastoća da komuniciram sa tobom

produži dalje

8 minutes ago, Eleniko said:

zašto misliš da zaslužuješ posle svih bedastoća da komuniciram sa tobom

ne razmišljam u tim kategorijama.

razmišljam samo u kategoriji teme koja me zanima.

a tema je - po čemu je moj stav (da otkucaj srca ploda ne može ometati poligrafsko ispitivanje majke u tehničkom smislu) neznanje.

pošto je to doslovno jedini stav koji sam o poligrafu iznela, i pošto ti tvrdiš da demonstriram neznanje o toj temi.

ostalo me ne zanima.

edit. svi moji postovi stoje na ovoj temi. vidno je bilo kome ko je funkcionalno pismen šta sam o čemu izjavila. da vidimo onda na čemu se temelji tvoje nadobudno "nemojte da pišete o onome o čemu ne znate" izgovoreno ljudima, od kojih bar jednu osobu (mene) niti poznaješ, niti znaš šta znam i koja sam znanja mogla i kako usvojiti. 

Edited by pt 2.0
  • Tužno 1

Ne znam da li je pametno citirati Informer i njihova saznanja, ali ovo sto su objavili je jezivo.

• Tužno 1

MAJKA GUGLALA GRANIČNI PRELAZ KLADOVO PRE NESTANKA DANKE: Nove informacije iz istrage posle veštačenja telefona

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1909383/majka-guglala-granicni-prelaz-izmedju-srbije-i-rumunije.html

Nakon veštačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno pre nestanka deteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije.

"Jako je čudno ponašanje majke i ono što je tražila u kompjuteru i telefonu neposredno pre nestanka. Ona je pretraživala na guglu granični prelaz Kladovo - Turnu-Severin", prenosi Informer.

Takođe, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela.

"Svi treba da znamo da policija maksimalno čini sve ne bi li mala Danka bila pronađena. Dve ili tri nedelje pre nestanka, njeni roditelji su je vodili na specijalistički pregled u Beogradu. Kakav pregled je bio i o čemu se tačno radi, ne mogu sad da kažem",prenose mediji.

1 hour ago, Ted said:

MAJKA GUGLALA GRANIČNI PRELAZ KLADOVO PRE NESTANKA DANKE: Nove informacije iz istrage posle veštačenja telefona

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1909383/majka-guglala-granicni-prelaz-izmedju-srbije-i-rumunije.html

Bog neka mi oprosti na teoretisanju, ali od "prodaje deteta" mi je mnogo realnije ga se ova žena spremala za razvod i odlazak u inostranstvo. I da joj je dete negde tamo, živo i zdravo. Daj bože da je tako.

• +1 3

boze kakvo jebeno smece, informer

btw zena je taman i mogla da gugla granicni prelaz i da gleda na live snimku hoce li prepoznati svoje dijete. zivi blizu granice, potpuno je logicno da to uradi i iz pozicije roditelja cije je dijete nestalo.

Edited by morgana
  • +1 5

Sve manje verujem da ima smisla bilo šta raditi dok neki novinari ne budu doslovce visili.

• +1 7

Smeće je baš blaga reč za ovo. Uzmu i bukvalno izmisle naslov koji bi mogao da ima najviše pregleda i cepaju, ko zna šta će sutra da smisle.

• +1 1

I kleveta je opet krivično delo. Oni tako žive.

Ili je u Bosni vraćeno, moguće da sam pobrkao.

Edited by kralj