Shan Jan Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Dodao bih i to da je Srbija jedna od sve manjeg broja zemalja u svetu koja nije zabranila pusenje u svim zatvorenim prostorijama. Jebena Turska to ima. I kao mali zacin, smrt usled raka, Srbija je u svetu na drugom mestu, posle Mongolije: https://www.wcrf.org/cancer-trends/global-cancer-data-by-country/ 3
Valk Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 23 minutes ago, Mel said: Ja sam provela godine u inostranstvu da nisam videla sportsku kladionicu, ovde su na svakom koraku, mozda je do toga. Nije šija nego vrat
Mel Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 11 minutes ago, Valkyrie said: Nije šija nego vrat Ma ja kazem da je i shija i vrat, ovde se to toliko gura da ljudi nemaju shanse.
Valk Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Poenta je u reklamiranju kladionica do besvesti i to od strane javnih ličnosti, sportista pre svega koji su uzor mladima, to je tema peticije. Treba šejmovati sve njih koji su svoje pare zaradili krvavim radom i treninzima a prodaju deci ciglu da je moguće biti kao oni ako sav džeparac (i preko njega) ostaviš u kladionici. To jeste širi problem, naravno, ali nije tema ovde. 8
Lo Zingaro Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 56 minutes ago, Shan Jan said: Dodao bih i to da je Srbija jedna od sve manjeg broja zemalja u svetu koja nije zabranila pusenje u svim zatvorenim prostorijama. Jebena Turska to ima. I kao mali zacin, smrt usled raka, Srbija je u svetu na drugom mestu, posle Mongolije: https://www.wcrf.org/cancer-trends/global-cancer-data-by-country/ Da dodam samo da bi se Vucicev rezim u slucaju donosenja i ozbiljnog sprovodjenja zakona o zabrani pusenja u zatvorenim prostorijama prvi put ozbiljno zaljuljao sa sve pratecim protestima. Zna se sta su prioriteti u Srbiji. 1
Miljenko Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Cek sad, moram da ispadnem glup u drustvu, sto ovi odgovaraju sa amin. Gde je Caligula (nije vic, no verujem da moze da pogleda).
weedman Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 moraju reci amin kako ne bi ostali bez przene ribe 1 1
namenski Posted January 22 Posted January 22 Quote Nisam imao priliku da upoznam gospodina predsednika, kao ni premijerku. Zapravo ne poznajem skoro nikog od političara, ni ovih na vlasti ni opozicionih. Koliko znam, možda i grešim, poslednji predsednik koji je dolazio redovno na operske predstave bio je Josip Broz Tito, o čemu postoje brojne anegdote i fotografije. On je često dolazio i dovodio operske zvezde tog vremena. Lejla Genčer, najveća turska primadona, sa kojom sam radio u milanskoj Skali, pričala mi je da je imala nezaboravan doček na lično njegov poziv. Znamo da je i Mario del Monako često dolazio, jedna od tih predstava je bio i “Otelo” . Nikola Mijailović, umetnički direktor Beogradske opere u ostavci...
hefaca Posted April 25 Posted April 25 Stanje nacije: Srbija na 37. mestu na svetskoj listi srece. Najveci pomak napravila u poslednjoj deceniji.
Caligula Posted April 25 Posted April 25 On 20. 12. 2023. at 16:25, Miljenko said: Cek sad, moram da ispadnem glup u drustvu, sto ovi odgovaraju sa amin. Gde je Caligula (nije vic, no verujem da moze da pogleda). U pitanju je hibridno (virtuelno) postovanje forme - kada vidis pikselizovanu osobu sa vodenom glavom i oreolom od zlata ako si vernik imaces poriv da na logitec ili genius tastaturi utkucas "Amin" ili "Receno je" (mnogi izbegavaju srBski jer kao i u svakom drugom poslu za bolje razumevanje i fluentniju komunikaciju koriste se strane reci i pripadajuci zargon) Takodje, ovde je presudno i deklarisanje pripadnosti odredjenoj grupi cija pravila ti nisu bas jasna ali osecas da te prihvataju uprkos tome. 1
Recommended Posts