Jump to content
IGNORED

Likovi iz odeljenja (o.š. / s.š.)

Glen Livet

Recommended Posts

Posted (edited)

edit: apijano glupetam :)

Edited by Malkmus
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• slepa živana

13

• Miralem

9

• pacey defender

7

• Milogled Bluff

7

Posted (edited)
rešena :D ona je otišla posle prve godine, a ja sam došla u drugoj... tako su se mimoišle naše muzičke karijere :lol:
To odeljenje bilo je malo za vas dve Edited by Milogled Bluff
Posted
To odeljenje bilo je malo za vas dve
dok sam se s natašom sjajno saživela :D bile smo, da tako kažem, klasići. obe smo došle u drugoj godini, a na to još nismo učile nemački nego smo polagale nekakav razredni ispit na kraju godine. čini mi se ona ruski, ja francuski. bilo je još par izbeglica s istim problemom... tako da smo mnoge sate provele zajedno u slobodnim učionicama, bistreći životne teme :)sad nešto kad razmislim, čini mi se da je u petu išlo više dece poznatih nego onih što su posle i sami postali poznati. s tim u vezi, sa mnom u osnovnu su išle ćerke jednog od braće bajića, onog visokog... bile su isto visoke, jedna isti ćaća, a druga najlepša cura u školi, košarkašica i manekenka. to je sve bilo u dvadesetom veku i ko zna šta je sad sa svima njima...
Posted
dok sam se s natašom sjajno saživela :D bile smo, da tako kažem, klasići. obe smo došle u drugoj godini, a na to još nismo učile nemački nego smo polagale nekakav razredni ispit na kraju godine. čini mi se ona ruski, ja francuski. bilo je još par izbeglica s istim problemom... tako da smo mnoge sate provele zajedno u slobodnim učionicama, bistreći životne teme :)sad nešto kad razmislim, čini mi se da je u petu išlo više dece poznatih nego onih što su posle i sami postali poznati. s tim u vezi, sa mnom u osnovnu su išle ćerke jednog od braće bajića, onog visokog... bile su isto visoke, jedna isti ćaća, a druga najlepša cura u školi, košarkašica i manekenka. to je sve bilo u dvadesetom veku i ko zna šta je sad sa svima njima...
Pa ne znam koliko si sa Natasom mogla da bistris zivotne teme... :P
Posted
Pa ne znam koliko si sa Natasom mogla da bistris zivotne teme... :P
ih bre... pa i hitler je nekad bio dete :lol:stvarno je bila ok :) vodila je ono na stuju b, ja sam to pratila kao manijak... onda, imala je angdote sa milanom mladenovićem oko snimanja nekog intervjua. nije bila štreberka, a nije bila ni propalitet i bila je pristupačna što u petoj baš nije bio čest slučaj. nisam ja mogla da znam šta će ona da postane :lol:
  • 5 months later...
Posted

Sestrina sećanja:

Od sutra slušam samo U2!
Od danas pušim cigaru samo do pola, od pola pa do filtera je štetno
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

zaboravila sam bobu živojinovića.o njemu su kao o bivšem đaku pričale nastavnice...

Posted

jedini bitan lik sa kojim sam ikada isao u skolu je narkoman koji je isekao Renoarovu Kupacicu u Narodnom muzeju, urolao i odneo. Jedva su posle restaurirali sliku.

Posted

jedini bitan lik iz mog odjeljenja je jedan sto radi na salteru banke, pa me pusta prekoreda kad jednom u 3-4 mjeseca svratim tamo

Posted (edited)

^^ Koji to bese? Rikardo, ili Domeniko? :D

Edited by nbg4ever