Malkmus Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 (edited) edit: apijano glupetam :) Edited May 21, 2010 by Malkmus
Milogled Bluff Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 (edited) rešena :D ona je otišla posle prve godine, a ja sam došla u drugoj... tako su se mimoišle naše muzičke karijere To odeljenje bilo je malo za vas dve Edited May 21, 2010 by Milogled Bluff
slepa živana Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 To odeljenje bilo je malo za vas dvedok sam se s natašom sjajno saživela :D bile smo, da tako kažem, klasići. obe smo došle u drugoj godini, a na to još nismo učile nemački nego smo polagale nekakav razredni ispit na kraju godine. čini mi se ona ruski, ja francuski. bilo je još par izbeglica s istim problemom... tako da smo mnoge sate provele zajedno u slobodnim učionicama, bistreći životne teme :)sad nešto kad razmislim, čini mi se da je u petu išlo više dece poznatih nego onih što su posle i sami postali poznati. s tim u vezi, sa mnom u osnovnu su išle ćerke jednog od braće bajića, onog visokog... bile su isto visoke, jedna isti ćaća, a druga najlepša cura u školi, košarkašica i manekenka. to je sve bilo u dvadesetom veku i ko zna šta je sad sa svima njima...
McCoy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 dok sam se s natašom sjajno saživela :D bile smo, da tako kažem, klasići. obe smo došle u drugoj godini, a na to još nismo učile nemački nego smo polagale nekakav razredni ispit na kraju godine. čini mi se ona ruski, ja francuski. bilo je još par izbeglica s istim problemom... tako da smo mnoge sate provele zajedno u slobodnim učionicama, bistreći životne teme :)sad nešto kad razmislim, čini mi se da je u petu išlo više dece poznatih nego onih što su posle i sami postali poznati. s tim u vezi, sa mnom u osnovnu su išle ćerke jednog od braće bajića, onog visokog... bile su isto visoke, jedna isti ćaća, a druga najlepša cura u školi, košarkašica i manekenka. to je sve bilo u dvadesetom veku i ko zna šta je sad sa svima njima...Pa ne znam koliko si sa Natasom mogla da bistris zivotne teme... :P
slepa živana Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Pa ne znam koliko si sa Natasom mogla da bistris zivotne teme... :Pih bre... pa i hitler je nekad bio dete :lol:stvarno je bila ok :) vodila je ono na stuju b, ja sam to pratila kao manijak... onda, imala je angdote sa milanom mladenovićem oko snimanja nekog intervjua. nije bila štreberka, a nije bila ni propalitet i bila je pristupačna što u petoj baš nije bio čest slučaj. nisam ja mogla da znam šta će ona da postane
halloween Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Sestrina sećanja: Od sutra slušam samo U2! Od danas pušim cigaru samo do pola, od pola pa do filtera je štetno
Delija67 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Drug iz klupe u osnovnoj skoli postao profesionalac :)http://www.youtube.com/watch?v=b08DtQgusz0
pt 2.0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zaboravila sam bobu živojinovića.o njemu su kao o bivšem đaku pričale nastavnice...
Аврам Гојић Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jedini bitan lik sa kojim sam ikada isao u skolu je narkoman koji je isekao Renoarovu Kupacicu u Narodnom muzeju, urolao i odneo. Jedva su posle restaurirali sliku.
morgana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jedini bitan lik iz mog odjeljenja je jedan sto radi na salteru banke, pa me pusta prekoreda kad jednom u 3-4 mjeseca svratim tamo
nbg4ever Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) ^^ Koji to bese? Rikardo, ili Domeniko? :D Edited January 6, 2011 by nbg4ever
Recommended Posts