September 4, 20231 yr Author 1 minute ago, Milošica said: Ti si ja Francuski sobar - Skriveni Milošica, pritajeni Point Taken. (ja sam isto pomislila kad je redjao romcomove … mislim, lepo je naići na sestru po romcomu, al niko ne očekuje da će sestra biti brat… ovaj, sobar) Cenim da je do horoskopa…
September 4, 20231 yr Ima vas troje koji preporuciji, sad cu da kopiram spisak i krenem sa gledanjem. Verovatno sam gledala vecinu samo ih ne znam po nazivu
September 4, 20231 yr Bolje je da kreneš sa vežbanjem! Spoiler za film Edited September 4, 20231 yr by Ras
September 4, 20231 yr Jes' da je pomalo i kliese, ali, kada je nesto klasik, obicno je klasik sa razlogom:
September 4, 20231 yr Kad smo već proširili na nekomedije, da pomenem ovaj, zaslužuje: Legends Of The Fall
September 4, 20231 yr 1 hour ago, pt 2.0 said: Francuski sobar - Skriveni Milošica, pritajeni Point Taken. (ja sam isto pomislila kad je redjao romcomove … mislim, lepo je naići na sestru po romcomu, al niko ne očekuje da će sestra biti brat… ovaj, sobar) Cenim da je do horoskopa… Ne smem više to, brišu dušmani.
September 4, 20231 yr 15 minutes ago, Lena said: Kad smo već proširili na nekomedije, da pomenem ovaj, zaslužuje: Legends Of The Fall Bem mu sunce, kak je lep Bred Pit u filmu