pt 2.0 Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 1 minute ago, Milošica said: Ti si ja Francuski sobar - Skriveni Milošica, pritajeni Point Taken. (ja sam isto pomislila kad je redjao romcomove … mislim, lepo je naići na sestru po romcomu, al niko ne očekuje da će sestra biti brat… ovaj, sobar) Cenim da je do horoskopa… 2
Sandradjer Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Ima vas troje koji preporuciji, sad cu da kopiram spisak i krenem sa gledanjem. Verovatno sam gledala vecinu samo ih ne znam po nazivu 1
Ras Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) Bolje je da kreneš sa vežbanjem! Spoiler za film Edited September 4, 2023 by Ras 1
Misko Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Jes' da je pomalo i kliese, ali, kada je nesto klasik, obicno je klasik sa razlogom:
Lena Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Kad smo već proširili na nekomedije, da pomenem ovaj, zaslužuje: Legends Of The Fall 4
Milošica Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 hour ago, pt 2.0 said: Francuski sobar - Skriveni Milošica, pritajeni Point Taken. (ja sam isto pomislila kad je redjao romcomove … mislim, lepo je naići na sestru po romcomu, al niko ne očekuje da će sestra biti brat… ovaj, sobar) Cenim da je do horoskopa… Ne smem više to, brišu dušmani. 1
Lancia Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 15 minutes ago, Lena said: Kad smo već proširili na nekomedije, da pomenem ovaj, zaslužuje: Legends Of The Fall Bem mu sunce, kak je lep Bred Pit u filmu 2 1
francuski sobar Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Još malo sigurice, dva remek dela Spoiler
Recommended Posts