Lancia Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Ma kažem, možda sam učitala Jes mozda namerno pravis hot tejk. 1
Svemir Zeka Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 minute ago, Lancia said: Jes mozda namerno pravis hot tejk. Sori, meni je hot tejk nešto drugo Spoiler Kad uzmem nešto što pečem bez krpe pa se opržim
Lancia Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Sori, meni je hot tejk nešto drugo Reveal hidden contents Kad uzmem nešto što pečem bez krpe pa se opržim Koji si boomer moram da trazim neke mladje drugarice. 2
francuski sobar Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 6 hours ago, pt 2.0 said: Mjuzikl sa Džulijom Roberts ne znam šta je Setio sam se imena Everyone Says I Love You, dobar skroz, ima simpatična scena između sociopate robijaša Tima Rota i princeze iz visokog društva Dru Berimor 1
pt 2.0 Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 Hm. Naziv mi je poznat, ali nisam to gledala sigurno. Jedini sa Tim Rotom kao robojašem da znam je onaj kad se zaljubi u zubarku (Džuli Ormond) koja dolazi u zatvor…. al to nije rom kom, a još manje mjuzikl. Potražiću ovo tvoje. 1
Midžeta Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Ovde ima dobrih predloga za pikšneri zadatke 2 2
francuski sobar Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 28 minutes ago, pt 2.0 said: Hm. Naziv mi je poznat, ali nisam to gledala sigurno. Jedini sa Tim Rotom kao robojašem da znam je onaj kad se zaljubi u zubarku (Džuli Ormond) koja dolazi u zatvor…. al to nije rom kom, a još manje mjuzikl. Potražiću ovo tvoje. Bravo sećam se tog filma i sad sam pogledo godine izlaska i vidim da je išao dve godine pre vudijevog i skroz sam siguran da je Timova uloga u njemu inspirisala onu simpatičnu sporednu skasku o hibrisofiliji sve sa baš njim kao akterom.
morgana Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) volim i la la land iako mjuzikle inace ne podnosim. glumci su pomogli, emu stoun mogu da gledam uvijek, a goslinga radije u indi produkciji - recimo lars and the real girl. rom tragicom. Edited September 4, 2023 by morgana 1
Sara Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) Cim otvorih oci setih se Klavira, mnogo sam volela taj film. Tu mi je bilo zanimljivo kako dva najneseksi glumca u pravim ulogama postaju super hot. Zaljubljeni bi trebalo da gledaju horore, horori zblizavaju telesno Nije da sam probala😂😂 Edited September 4, 2023 by Sara
Svemir Zeka Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 4 minutes ago, Sara said: Cim otvorih oci setih se Klavira, mnogo sam volela taj film. Tu mi je bilo zanimljivo kako dva najneseksi glumca u pravim ulogama postaju super hot. Zaljubljeni bi trebalo da gledaju horore, horori zblizavaju telesno Nije da sam probala😂😂 Ne možeš kad se plašiš još i o tome da razmišljaš 🤭 (iz iskustva)
Max Morlock Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 6 hours ago, francuski sobar said: Setio sam se imena Everyone Says I Love You, dobar skroz, ima simpatična scena između sociopate robijaša Tima Rota i princeze iz visokog društva Dru Berimor DB se baš uživela a reklo bi se i da je uživala
Zli Gli Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 40 minutes ago, Sara said: Zaljubljeni bi trebalo da gledaju horore, horori zblizavaju telesno Nije da sam probala😂😂 Ovo ima logike mozda. Ja sam tamo negde 2009. zvao jednu tad relativno novu drugaricu/poznanicu da kao gledamo film i ona ladno pristala a starija 6 godina, slobodna tad, znala je sta mozda sledi. Upalili neku romanticnu komediju, mozda cak i pomenutu ovde jer ste ih nabrojali milion, ali osim malo smeha i par slucajnih dodira nogama nista se nije desilo, i od tad smo postali bas ortaci. Kapiram, da je bio horor verovatno bismo se kod neke zajebane scene bacili jedno na drugo iz straha, makar nesto bi se desilo. 1
Amos Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 9 hours ago, Sammael said: Voli narodnjake, al srećom ih ne sluša u kući no u kafani što je prihvatljivo Od narodnjaka do mjetala nije daleko, ima neka tajna veza. Moj drug taj tip folk adjacent metalaca zove kiselići. 1
pt 2.0 Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 (edited) Pa metal jeste folk ove nefolk muzike. edit. Od mjuzikla da se sećam da mi se dopao - Mulen Ruž. Inače nisam baš fan žanra. Rom comovi se ne gledaju sa tipovima, to samo kvari zabavu (da ne pominjem neumitna poredjenja sa rom com junakom, a na štetu poor RL bastarda) Edited September 4, 2023 by pt 2.0 1 3
Recommended Posts