September 4, 20231 yr On 4. 9. 2023. at 21:05, Lena said: Bitter Moon, sa sve muzikom od Vangelisa Reveal hidden contents Reveal hidden contents uh, tu pojam "romantično" baaaaš moramo da razvučemo
September 4, 20231 yr On 4. 9. 2023. at 21:18, copkillah said: uh, tu pojam "romantično" baaaaš moramo da razvučemo Skroz si u pravu O ljubavi svakako jeste, pa se nadam da će pt da mi progleda kroz prste
September 5, 20231 yr Dr Živago više nikome nije romantičan :( Watch "Sullivan’s Travels" | The Front Row | The New Yorker
September 5, 20231 yr ljubav, pa jos prva - call me by your name - timoti fenomenalan a svi ostali odlicni. romanticne komedije koje nisu pomenute (bar ja ih nisam video) philadelphia story bringing up baby it happened one night roman holiday breakfast at tiffany's the way we were samo da kazem da ne podnosim onaj film sa slepim al pacinom, gde se dernja i vitla stapom.
September 5, 20231 yr On 5. 9. 2023. at 5:58, Ras said: Dr Živago više nikome nije romantičan :( Watch "Sullivan’s Travels" | The Front Row | The New Yorker ni zivago ni zameo ih vjetar. e,da - meni je being julia s annete bening super ljubic
September 5, 20231 yr Author On 5. 9. 2023. at 8:06, adam said: samo da kazem da ne podnosim onaj film sa slepim al pacinom, gde se dernja i vitla stapom. Scent of a Woman jeste malo preglumljen i preteran, koliko se sećam (to sam samo 1x gledala, vrv ne bez razloga)
September 5, 20231 yr On 5. 9. 2023. at 8:29, makaronee said: Dok se zvezde rađahu. Uopšte, ceo niz. Doduše, ne videh poslednji. sto se mene tice,verzija sa Dzudi Garland je jedna jedina..
September 6, 20231 yr On 6. 9. 2023. at 18:09, Shan Jan said: Misel Fajfer, najlepsa glumica ikada. Ona ima onaj film sa Rudžerom Hauerom, gde se ona danju pretvara u sokola, on noću u vuka ili kako već. Stvarno je šećer Eto, taj jeste romantičan
September 6, 20231 yr On 6. 9. 2023. at 18:17, Lena said: Ona ima onaj film sa Rudžerom Hauerom, gde se ona danju pretvara u sokola, on noću u vuka ili kako već. Stvarno je šećer Eto, taj jeste romantičan Ladyhawke