Lena Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Bitter Moon, sa sve muzikom od Vangelisa Spoiler 1
copkillah Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 11 minutes ago, Lena said: Bitter Moon, sa sve muzikom od Vangelisa Reveal hidden contents uh, tu pojam "romantično" baaaaš moramo da razvučemo
Lena Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 6 minutes ago, copkillah said: uh, tu pojam "romantično" baaaaš moramo da razvučemo Skroz si u pravu O ljubavi svakako jeste, pa se nadam da će pt da mi progleda kroz prste 1 1
Ras Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Dr Živago više nikome nije romantičan :( Watch "Sullivan’s Travels" | The Front Row | The New Yorker 1
adam Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 ljubav, pa jos prva - call me by your name - timoti fenomenalan a svi ostali odlicni. romanticne komedije koje nisu pomenute (bar ja ih nisam video) philadelphia story bringing up baby it happened one night roman holiday breakfast at tiffany's the way we were samo da kazem da ne podnosim onaj film sa slepim al pacinom, gde se dernja i vitla stapom. 1
adam Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 2 hours ago, Ras said: Dr Živago više nikome nije romantičan :( Watch "Sullivan’s Travels" | The Front Row | The New Yorker ni zivago ni zameo ih vjetar. e,da - meni je being julia s annete bening super ljubic
makaronee Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Dok se zvezde rađahu. Uopšte, ceo niz. Doduše, ne videh poslednji.
pt 2.0 Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 11 hours ago, adam said: samo da kazem da ne podnosim onaj film sa slepim al pacinom, gde se dernja i vitla stapom. Scent of a Woman jeste malo preglumljen i preteran, koliko se sećam (to sam samo 1x gledala, vrv ne bez razloga) 1
Misko Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 11 hours ago, makaronee said: Dok se zvezde rađahu. Uopšte, ceo niz. Doduše, ne videh poslednji. sto se mene tice,verzija sa Dzudi Garland je jedna jedina..
Shan Jan Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Jebena Misel Fajfer, najlepsa glumica ikada. Jedna lagana rom-com prica: 1
Lena Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 3 minutes ago, Shan Jan said: Misel Fajfer, najlepsa glumica ikada. Ona ima onaj film sa Rudžerom Hauerom, gde se ona danju pretvara u sokola, on noću u vuka ili kako već. Stvarno je šećer Eto, taj jeste romantičan 2
Ras Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 5 minutes ago, Lena said: Ona ima onaj film sa Rudžerom Hauerom, gde se ona danju pretvara u sokola, on noću u vuka ili kako već. Stvarno je šećer Eto, taj jeste romantičan Ladyhawke 2 1
Recommended Posts