Scouser Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 4 minutes ago, uini said: ali se nikako ne slažem da su zbunjeni i da ne znaju šta rade u napadu. Mozda bi znali gde se nalaze ali to negde ne bi bilo u polufinalu istoka
bradilko Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Just now, Scouser said: Dobro ovo deluje kao da si nešto začuđen ovim? Mislim da je više nego jasno ko je u toj ekipi tata i bez koga se ne može... Mene u toj seriji više brine kako će Denver odbrambeno odgovoriti, tu je ključ i tu će pasti neki adjust. KCP je dobar defanzivac ali sve su šanse da će ga Antmen oduvati. edvards ce verovatno svakog oduvati na zapadu. prebrz, prejak, ima sut, ballhandling, velika karijera pred njim. on ce da ti da svoju dozu pa to ti je. da im je onaj braun od prosle godine al nije pa ne vredi pricati. meni tu najveci problem onaj plej sto je dugo igrao u juti i memfisu. nikako mu ne dati sut a naravno ni ovim drugim igracima. pustao bih ga da ide dole, secam s eda ima neki flouter sa iste noge i da je bio tu medju gorim igracima. ne zn da li je to popravio, sumnjam jer je mator. gobera majka priroda cuva u napadu, fokus na ostale igrace,.ne da ri im da se. raspucaju. nikakva velika pamet. moze li porter da cuva na sutu taunsa? dole bi ga uzimao jokic koliko toliko
uini Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 1 minute ago, Scouser said: Mozda bi znali gde se nalaze ali to negde ne bi bilo u polufinalu istoka ne znam, samo hoću da kažem da ako bilo kojoj ekipi, pa i celticsima ili clippersima, odstraniš dva glavna igrača, to ne bi izgledalo ni blizu dobro kao sa njima
kralj Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 5 hours ago, reg said: Takođe i Kovingtonu ističe ugovor, imaće 50ak miliona na raspolaganju. PG ima opciju ove godine, može da postane slobodan agent. Lebron isto ima opciju, mada ne mislim da bi odlazio iz LA. Njima su samo Embid i Rid na ugovoru. Ostaće Meksi svakako, verujem da neće štedeti i imaće nekih 100ak miliona da napune roster. Na njihovu žalost, slaba je free agency godina, mada da se probrati. Npr, KCPu ako daju 20 miliona, ovi bednici iz Denvera sigurno neće da mečuju. Ne trabaju njima ne znam kakve zveri pored ove dvojice. Uvaljivanje Simonsa je GM potez decenije. Sad ću pogledam reprizu, odoše Niksi na Boston.
goofs Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Gordon će čuvati KATa, a KCP Anta, bar ja tako vidim. Doduše, Barkli neki dan reče da bi Gordon trebalo da čuva Antmana jer je viši, ali to znači da bi MPJ morao na Taunsa što ne vidim da izlazi na dobro. Denver mora da jurca od prvog minuta, da podigne maksimalno tempo i izbegava pozicione napade, tu je Minesota defanzivno baš jaka.
Scouser Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 2 minutes ago, bradilko said: edvards ce verovatno svakog oduvati na zapadu. prebrz, prejak, ima sut, ballhandling, velika karijera pred njim. on ce da ti da svoju dozu pa to ti je. da im je onaj braun od prosle godine al nije pa ne vredi pricati. meni tu najveci problem onaj plej sto je dugo igrao u juti i memfisu. nikako mu ne dati sut a naravno ni ovim drugim igracima. pustao bih ga da ide dole, secam s eda ima neki flouter sa iste noge i da je bio tu medju gorim igracima. ne zn da li je to popravio, sumnjam jer je mator. gobera majka priroda cuva u napadu, fokus na ostale igrace,.ne da ri im da se. raspucaju. nikakva velika pamet. moze li porter da cuva na sutu taunsa? dole bi ga uzimao jokic koliko toliko Slozicemo se da je branjenje reketa Denveru viša matematika. Još ako počnu da piju po 40 poena sa bekovske pozicije, ima da krenu pretumbavanja po odbrani. Naravno, KCP će morati da započne na Antmenu a Gordon na Townsu, i to ovako na prvi pogled deluje logično i deluje da mora da radi posao...
uini Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 1 minute ago, goofs said: ali to znači da bi MPJ morao na Taunsa što ne vidim da izlazi na dobro. neće izaći na dobro ako towns krene da igra češće leđima u odnosu na svoj standard. ali nije towns neki bruiser. ja bih stavio mpjr-a na townsa, ima visinu, ima brzinu. 2
kralj Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Ma naravno, nema nikakve dileme oko def matchupa Denvera. Zanimljivije je videti kako će Sota svoje kerove da rasporedi po ovim rovitim kukavcima u spoljnoj liniji Denvera. Btw, uopšte nisam siguran da će KCP igrati.
kralj Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Just now, uini said: neće izaći na dobro ako towns krene da igra češće leđima u odnosu na svoj standard. ali nije towns neki bruiser. ja bih stavio mpjr-a na townsa, ima visinu, ima brzinu. A koga KCP da čuva? Meka?
uini Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 3 minutes ago, kralj said: A koga KCP da čuva? Meka? pojma nemam, može i conleyja, ako uopšte bude igrao nisam nešto razmišljao generalno - samo mi se čini da mpjr uošte nije rđava ideja za townsa.
kralj Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Nije nužno, ali koncepcijski nema smisla. Inače, mislim da će Minesota fokus da stavi na pritisak na Mareja. Ne bi me čudilo da se Ant i MekDenijels menjaju na njemu. Naravno dok Aleksander Voker nije na terenu. On će verovatno i najefikasnije da ga keca kroz blokove.
Djuro Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 2 hours ago, б1lme3 said: sad dosao ovo da napisem uopste, celu seriju je odgrao ispod svakog nivoa e to je suludo bacen novac i uzasan treci igrac ekipe odavno nisam video da celoj ekipi (osim embida) isticu ugovori sa te strane imaju gomilu opcija, ali nas ovih 10ak sezona uci da ne treba ocekivati nista od njih embiid je kancer, ne bih ni ja igrao nista za njega. ko ga jebe. videlo se da je Tobiju pun q.
ntwadumela Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Borila se Fila do kraja. Čak je i Embid pokazao karakter. Niksi bolji za nijansu. Hteo sam da vidim da li Džoel može da pruži solidne igre u plej-ofu i ovo nije izgledalo tako loše. Nije ispao pussy kao prošle sezone. Istina, drastično mu padaju procenti šuta kad igra plej-of - evo i sad sa 53 na 44.5, ali ipak nije nestao, trudio se, igrao odbranu. Sinoć je čak i pred sam kraj uneo OG-a u koš umesto da šutira poludistancu - kao da je počeo da uči iz grešaka. Možda mu i fali treća opcija, nešto što je mučeni Tobajas trebalo da bude. Ipak, mislim da će ga foul-baiting sprečiti da uzme titulu dokle god je glavni igrač - Fila je i izgubila jednu utakmicu jer je on probao da izvuče faul umesto da zakuca/položi loptu. Kad ti je opcija broj jedan lik koji donosi loše odluke u ključnim trenucima, obično nećeš daleko dogurati... 1
ducca Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 (edited) Kakav je box office bila ova serija, iako mi je draže što su Knicksi prošli game 7 bi bilo ludilo, kakvi preokreti, herojske partije pojedinaca, heroji iz drugog plana Nemoguće je da je klupa Phile dobila valjda 42:5 klupu NYK i opet poraženi, sramna partija Tobiasa i Lowrija sa dva krompira. S druge strane da igrač odigra 48 minuta bez predaha jedan napad bar, ne sećam se skoro tako neke situacije. Bojim se da bi ova serija i minutaža startera Knicksa mogla da dodje na naplatu sa Pacercima, nije to zanemarljiva potrošnja, dve uzastopne takve serije su na granici nemogućeg. Tu je i istorijsko rivalstvo franšiza još iz devedesetih Inače Edin i Kole su kazna za uši, to brbljanje non stop i ne spuštanje intenziteta glasa šta god da se dešava na parketu, jadna nam majka do kraja playoffa ko je osudjen na Arenu, ko je jebeno umro i oni izrasli u prime time duo i kad se to desilo?!! Ne znam koji su kurac dovodili npr. Radojevića sa SK da prenosi jednu tekmu nedeljno u PO, ako i toliko… Edited May 3, 2024 by ducca 3
goofs Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Knicks-76ers 650:649 Ukupan broj poena kroz 6 utakmica. Ludilo. I još jedan kuriozitet - sveže trejdovani OG i Paskal idu jedan na drugoga u konferencijskom polufinalu, dok rahmetli Kavaj i Lauri idu kućama. Smena generacije šampionskih Reptorsa.
Recommended Posts