bradilko Posted April 28 Posted April 28 (edited) u jebote izgubio denver od lejkersa posle ne znam koliko pobeda. big deal. i kad igraju nesto losije vode 3:1 i serija je gotovo zavrsena.jos su u el eju gradu punom " sadrzaja". sto kazu, pali se masina. tek je prvo kolo. sto neko deluje organizovanije u prvom kolu ne znaci mnogo. denver sad zna kako do finala. ne vidim neku nezadovoljstinu, lose izjave, nervozu. Edited April 28 by bradilko 1
Micko8 Posted April 28 Posted April 28 Nije problem sto su igubili jednu utakmicu, nego kakao igraju celu seriju. 1 3
uini Posted April 28 Posted April 28 uzasni su knicksi, defanzivno busni al zato ne moze da se zabode otvoren sut mora sve mnogo bolje
Venom Posted April 28 Posted April 28 Povlačim donekle rečeno, zapravo baš dobra utakmica. Brunson razbio. Fila se nakon kriznog perioda vratila u sigurne vode - baci loptu Embiidu i čekaj da mu daju slobodna bacanja. 1
Mil@n Posted April 28 Posted April 28 1 hour ago, bradilko said: u jebote izgubio denver od lejkersa posle ne znam koliko pobeda. big deal. Izašao podatak sinoć u toku meča. U celoj seriji LAL je vodio (iz glave izvlačim brojeve) 119 minuta, Denver 39. Znači nije baš tako lako kao što izgleda a sledeću rundu će biti samo još teže. 1
uini Posted April 28 Posted April 28 silver linings je da imamo 27% za tri i ispod 50% slobodnjake a minus je svega 2 razlike ne šutiraju ni oni nešto ludo ali imam utisak da su jako teške šuteve ubacili
reg Posted April 28 Posted April 28 1 hour ago, uini said: uzasni su knicksi, defanzivno busni al zato ne moze da se zabode otvoren sut mora sve mnogo bolje 56 minutes ago, Venom said: Utakmica prava prvenstvena. Neobično je posle jutrošnje kurcobolje Denvera gledati utakmicu gde oba tima igraju kao da su u plejofu.
Micko8 Posted April 28 Posted April 28 (edited) Sta sve sudije poklanjaju ovoj bitangi Edited April 28 by Micko8
Micko8 Posted April 28 Posted April 28 (edited) Ovo sto ovoj bitangi sviraju da je fauliran kada se baci u svog cuvara, to pokusava Jokic u zadnjih mesec dana i nikad mu nedosudjuju, toliko o izjednacenom kriterijumu sudjenja izmedju zvezda NBA lige. I ne razumem zasto Niksi ne pokusaju da fizicki unesposobe bitangu, posto on pokusava da izbaci pola ekipe Njujorka tako Edited April 28 by Micko8 3
Recommended Posts