reg Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 Slažem se sa goofsom i Milošicom, moguće je da igrač, u konkretnom slučaju Drejmond, bude istovremeno i gnjida i inteligentan igrač, kao i da GSW zaokupi pažnju forumaša na 'prvi dan posle kraja dinastije'. Ljudi su obeležili pola 2010ih i što reče neko uspeli da uzmu 2022-e titulu na iskustvo, iako su bili na zalasku.
Mil@n Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 Prošle godine sam gledao sve jednu utakmicu Denvera u PO u izravnome prijenosu, osim 2. finala gde sam loše navio alarm, ali ovo u najavi epsko mrcvarenje sa jebenom Lebronom i sudijama bih zaista mogao da preskočim, kontam da će biti pakleno za gledanje, pakleno za navijače Denvera, naravno.
1n54jd3r Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 Prolazi Denver u 6 tekmi. Imaju vremena da se odmore, a onda se pali masina. Jamal zivi za plejof, znamo da Jokic prakticno nema los dan kada krene doigravanje. Zna se hijerarhija u ekipi, nema lutanja. Reggie ce igrati max 10min i nece stici da ukanali ekipu. Odbrana ce da se utegne, a 3pt% ide na preko 40%. 1
Calavera Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi 5 1
Micko8 Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 (edited) Sta mislite dali li Jovic moze , da izvinite na izrazu, da naguzi Embiid-a danas??? Edited April 17, 2024 by Micko8 1
Micko8 Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 (edited) 3 minutes ago, Calavera said: ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi Nebitan lik, neki coban, budala. Najveci skanadal lige je to sto Lebron igra godinama nadopingovan a istrga se ne pokrece Edited April 17, 2024 by Micko8 1
1n54jd3r Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 4 minutes ago, Micko8 said: Sta mislite dali li Jovic moze , da izvinite na izrazu, da naguzi Embiid-a danas??? Miami moze da dobije Filu, ako si na to mislio.
napadaj Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 7 minutes ago, Calavera said: ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi Al zato ako tučeš ženu ili dvaput vitlaš pištoljem po instagramima, sve okej, eto te nazad za 2-3 meseca. 2
Have_Fun Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 Warriorsi nisu titule uzeli zbog šuta za 3 nego zbog najbolje odbrane u ligi. Čak je u ligi bilo ekipa koje su više šutirale za 3 od GSWa. Pa i Cavsi s kojima su igrali.
Popular Post freethrow Posted April 17, 2024 Popular Post Posted April 17, 2024 Hoću da iskoristim priliku da se izvinim korisniku @Zli Gli prema kojem sam se poneo izuzetno grubo, nepristojno i seljački. Ko me poznaje sa drugih foruma, zna da nisam obično takav, kao i da ne trpim kada neko dođe i počne tako da se ponaša. Poraz GSW me je jako zaboleo, to je ekipa koja je preuzela mesto mojih sportskih emocija nakon gubitka reprezentativnih i klupskih emocija koje je pojeo SNS. Sa druge strane, nije ni trenutak da ulazim u rasprave o samom kvalitetu igre, nepristojnost i onelinerizam je neoprostiv. Izvinjavam se i ostalima koje je moj čin uvredio, zaboleo ili iznervirao. Neće se ponoviti. Srdačan pozdrav freethrow 14 1 1 1
booyaka Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 6 hours ago, goofs said: Stef je promenio košarku onim šutevima kao iz igrice. Stef, Džordan i Vilt su najveći revolucionari NBA basketa. Ne zajebavam se, svi ostali veliki igrači su igrali unutar nekog šablona koji je košarka već imala, eventualno malo izvan, i peglali to maksimalno. Ja bih dodao i Jokića kao revolucionara košarke. 1 1
mackenzie Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 NBA je propala od kako su aktivni kosarkasi poceli da snimaju podkaste. 1 1
1n54jd3r Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 8 minutes ago, mackenzie said: NBA je propala od kako su aktivni kosarkasi poceli da snimaju podkaste. 1
Recommended Posts