reg Posted April 17 Posted April 17 Slažem se sa goofsom i Milošicom, moguće je da igrač, u konkretnom slučaju Drejmond, bude istovremeno i gnjida i inteligentan igrač, kao i da GSW zaokupi pažnju forumaša na 'prvi dan posle kraja dinastije'. Ljudi su obeležili pola 2010ih i što reče neko uspeli da uzmu 2022-e titulu na iskustvo, iako su bili na zalasku.
Mil@n Posted April 17 Posted April 17 Prošle godine sam gledao sve jednu utakmicu Denvera u PO u izravnome prijenosu, osim 2. finala gde sam loše navio alarm, ali ovo u najavi epsko mrcvarenje sa jebenom Lebronom i sudijama bih zaista mogao da preskočim, kontam da će biti pakleno za gledanje, pakleno za navijače Denvera, naravno.
1n54jd3r Posted April 17 Posted April 17 Prolazi Denver u 6 tekmi. Imaju vremena da se odmore, a onda se pali masina. Jamal zivi za plejof, znamo da Jokic prakticno nema los dan kada krene doigravanje. Zna se hijerarhija u ekipi, nema lutanja. Reggie ce igrati max 10min i nece stici da ukanali ekipu. Odbrana ce da se utegne, a 3pt% ide na preko 40%. 1
Calavera Posted April 17 Posted April 17 ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi 5 1
Micko8 Posted April 17 Posted April 17 (edited) Sta mislite dali li Jovic moze , da izvinite na izrazu, da naguzi Embiid-a danas??? Edited April 17 by Micko8 1
Micko8 Posted April 17 Posted April 17 (edited) 3 minutes ago, Calavera said: ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi Nebitan lik, neki coban, budala. Najveci skanadal lige je to sto Lebron igra godinama nadopingovan a istrga se ne pokrece Edited April 17 by Micko8 1
1n54jd3r Posted April 17 Posted April 17 4 minutes ago, Micko8 said: Sta mislite dali li Jovic moze , da izvinite na izrazu, da naguzi Embiid-a danas??? Miami moze da dobije Filu, ako si na to mislio.
napadaj Posted April 17 Posted April 17 7 minutes ago, Calavera said: ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi Al zato ako tučeš ženu ili dvaput vitlaš pištoljem po instagramima, sve okej, eto te nazad za 2-3 meseca. 2
Have_Fun Posted April 17 Posted April 17 Warriorsi nisu titule uzeli zbog šuta za 3 nego zbog najbolje odbrane u ligi. Čak je u ligi bilo ekipa koje su više šutirale za 3 od GSWa. Pa i Cavsi s kojima su igrali.
Popular Post freethrow Posted April 17 Popular Post Posted April 17 Hoću da iskoristim priliku da se izvinim korisniku @Zli Gli prema kojem sam se poneo izuzetno grubo, nepristojno i seljački. Ko me poznaje sa drugih foruma, zna da nisam obično takav, kao i da ne trpim kada neko dođe i počne tako da se ponaša. Poraz GSW me je jako zaboleo, to je ekipa koja je preuzela mesto mojih sportskih emocija nakon gubitka reprezentativnih i klupskih emocija koje je pojeo SNS. Sa druge strane, nije ni trenutak da ulazim u rasprave o samom kvalitetu igre, nepristojnost i onelinerizam je neoprostiv. Izvinjavam se i ostalima koje je moj čin uvredio, zaboleo ili iznervirao. Neće se ponoviti. Srdačan pozdrav freethrow 14 1 1 1
booyaka Posted April 17 Posted April 17 6 hours ago, goofs said: Stef je promenio košarku onim šutevima kao iz igrice. Stef, Džordan i Vilt su najveći revolucionari NBA basketa. Ne zajebavam se, svi ostali veliki igrači su igrali unutar nekog šablona koji je košarka već imala, eventualno malo izvan, i peglali to maksimalno. Ja bih dodao i Jokića kao revolucionara košarke. 1 1
mackenzie Posted April 17 Posted April 17 NBA je propala od kako su aktivni kosarkasi poceli da snimaju podkaste. 1 1
1n54jd3r Posted April 17 Posted April 17 8 minutes ago, mackenzie said: NBA je propala od kako su aktivni kosarkasi poceli da snimaju podkaste. 1
Recommended Posts