Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Slažem se sa goofsom i Milošicom, moguće je da igrač, u konkretnom slučaju Drejmond, bude istovremeno i gnjida i inteligentan igrač, kao i da GSW zaokupi pažnju forumaša na 'prvi dan posle kraja dinastije'.

Ljudi su obeležili pola 2010ih i što reče neko uspeli da uzmu 2022-e titulu na iskustvo, iako su bili na zalasku.

Posted

Prošle godine sam gledao sve jednu utakmicu Denvera u PO u izravnome prijenosu, osim 2. finala gde sam loše navio alarm, ali ovo u najavi epsko mrcvarenje sa jebenom Lebronom i sudijama bih zaista mogao da preskočim, kontam da će biti pakleno za gledanje, pakleno za navijače Denvera, naravno. 

Posted

Prolazi Denver u 6 tekmi. Imaju vremena da se odmore, a onda se pali masina. Jamal zivi za plejof, znamo da Jokic prakticno nema los dan kada krene doigravanje. Zna se hijerarhija u ekipi, nema lutanja. Reggie ce igrati max 10min i nece stici da ukanali ekipu. Odbrana ce da se utegne, a 3pt% ide na preko 40%.

• +1 1
Posted

ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi

• +1 5
  • -1 1
Posted (edited)

Sta mislite dali  li Jovic moze , da izvinite na izrazu, da naguzi Embiid-a danas???

Edited by Micko8
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Calavera said:

ne znam šta je jadnije, da li to što treniraju strogoću na graničnom nba igraču umesto da su bar našli nekog ko ubacuje 5 poena u proseku ili pak što ga banuju FOR LIFE za ovakvu glupost dok u isto vreme puštaju po petnaest reklama i kajrona za kladžu na svakoj tekmi

Nebitan lik, neki coban, budala. Najveci skanadal lige je to sto Lebron igra godinama nadopingovan a istrga se ne pokrece:fantom:

Edited by Micko8
  • -1 1
Posted
4 minutes ago, Micko8 said:

Sta mislite dali  li Jovic moze , da izvinite na izrazu, da naguzi Embiid-a danas???

Miami moze da dobije Filu, ako si na to mislio.

Posted
7 minutes ago, Calavera said:

Al zato ako tučeš ženu ili dvaput vitlaš pištoljem po instagramima, sve okej, eto te nazad za 2-3 meseca.

• +1 2
Posted

Warriorsi nisu titule uzeli zbog šuta za 3 nego zbog najbolje odbrane u ligi.

Čak je u ligi bilo ekipa koje su više šutirale za 3 od GSWa.

Pa i Cavsi s kojima su igrali.

Posted
6 hours ago, goofs said:

Stef je promenio košarku onim šutevima kao iz igrice. Stef, Džordan i Vilt su najveći revolucionari NBA basketa. Ne zajebavam se, svi ostali veliki igrači su igrali unutar nekog šablona koji je košarka već imala, eventualno malo izvan, i peglali to maksimalno.

Ja bih dodao i Jokića kao revolucionara košarke.

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted

NBA je propala od kako su aktivni kosarkasi poceli da snimaju podkaste.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
8 minutes ago, mackenzie said:

NBA je propala od kako su aktivni kosarkasi poceli da snimaju podkaste.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...